• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

İyi aksamlaaaar:KK53:
Ya benim enerjim mi düştü yaşlılık belirtileri gösteriyorum :KK17: çarşıya çıktık hayli yürüdük dolandık falan eve geldim başım ağriyi,oram ağriyi buram ağriyi...zor şer kalktım mutfağı topladım yemek yaptım hoop yatağa :eek:

Bugün ki Menümüz
Etli
kuru fasülye
Pilav
Salata

Dikkat et kendine canim :KK19: Gunde iki ogun menu cikarmak + ev isi +alisveris kosturmak vucut direncini dusurur , bol bol kuru meyve ve bitki cayi icersen toparlarsin canim ;)

ben evde bile olsam listeye sadik kalamayanlardanim :)
o gun makarna vardir ama canim firin tavuk cekiyordur falan ...illa ki listeyi asarim:-)

ramazan ayi icin yaptigim listenin bir tek gununu bile uygulamadim :KK70:
Ben de bu ay aylık liste yaptım ama tarih tarih ayirmadim. Çorbalar sulu yemekler kuru yemekler tatlılar diye gruplandırdım ve o gün canım hangisini isterse onu pişirip üzerini ciziyorum :)

Ben de bu ay aylık liste yaptım ama tarih tarih ayirmadim. Çorbalar sulu yemekler kuru yemekler tatlılar diye gruplandırdım ve o gün canım hangisini isterse onu pişirip üzerini ciziyorum :)

Çok faydası oluyor, bende buradaki menülerden fikir ediniyorum:KK58::KK58::KK50:

İnsan istemez mi vallahi benim haftada 1 kere canım çiğ köfte istiyor bağımlı gibiyim yemezsem illa 2.hafta yiyeceğim:KK70:

Kahvaltı da dahil mii :KK57::KK57::KK57::KK53:
nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..
Do%C4%9Funun-En-G%C3%BCzel-Yemekleri4.png

(ALINTIDIR)

Kahvaltı da dahil mii :KK57::KK57::KK57::KK53:
Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yok:KK70:her gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem :KK53:
nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..
Do%C4%9Funun-En-G%C3%BCzel-Yemekleri4.png

(ALINTIDIR)

Ne yaptın ne ettin kakaomm:KK57::confused:Ben hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim :p:KK70:Candır candır etsiz yiyorum tabisi:kk77:dün yedim yine canımı çektirdin:KK61:

Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yok:KK70:her gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem :KK53:

Ne yaptın ne ettin kakaomm:KK57::confused:Ben hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim :p:KK70:Candır candır etsiz yiyorum tabisi:kk77:dün yedim yine canımı çektirdin:KK61:
AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..

AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdım:KK45:Doktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu:KK12:Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi:KK70:Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum:KK70:

Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdım:KK45:Doktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu:KK12:Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi:KK70:Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum:KK70:
o hissi iyi bilirim nevrestem eşim getirmediği zaman içim kopardı .. ağladığımıda bilirim. oo ise getirmek istemediğimden değil. korkuyorum bu kadar yemenden derdi.. etsiz yerdim nevrestem hemde acılı.. halada severim ama o zamanki o kadar yeme isteği inan şu an kendimede şaşıyorum ..:KK70:

ama canım oğlum fatihim oda acıyı sever gerçekten doğruymuş anne ne yerse çocuk da alışır derlerdi.. 5 yaşı bitmiş pul biberli yemekleri yerr..

Back