Peki sabah nohut dürüm yediğinizi söyledin misabah ciğer kavurması yediğimize kimseyi inandıramıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki sabah nohut dürüm yediğinizi söyledin misabah ciğer kavurması yediğimize kimseyi inandıramıyorum
Bizde çok seviyoruz canımÖzellikle ıspanağın müptelasıyızayy çok severim kış yemeklerini.. pırasa,, ıspanak, karnıbahar,, yaparım vede güzel olur nevrestem.
bak onu demedim kimseye diyemedimPeki sabah nohut dürüm yediğinizi söyledin mi
Ağzınızın tadını biliyorsunuzbak onu demedim kimseye diyemedim
bu tepkiyi verdiğime bakma rahmetli dedem de yerdi kara lahana sarması ,, çorbası.. et haşlama ohhh arkasındada koca bir maşraba ayran..sabah ciğer kavurması yediğimize kimseyi inandıramıyorum
ayıptır söylemesi öyledir. fırın yemeği kültürü çok yaygın fark ettiysen patlıcan yemekleri baştacımız zatenAğzınızın tadını biliyorsunuz
nohut dürümm..hemde sabah kahvaltıda ne ettiniz annem siz.bak onu demedim kimseye diyemedim
nevoş abla bilir bizim burda lavaşm fırınları oluyo günde 3 öğün sıcak ekmek çıkartılır. sabah erkenden patlıcan domates ve biber fırına verilir bi güzel közlenir o sıcak lavaşla dürüm yapılıp ayranla artık Allah ne verdiysebu tepkiyi verdiğime bakma rahmetli dedem de yerdi kara lahana sarması ,, çorbası.. et haşlama ohhh arkasındada koca bir maşraba ayran..
Farketmez olur muyum canım bende yarı buçuk buralı sayılırım.Her türlü yemeğini ,kültürünü biliyorumSarımsakta baş tacımızEvde soğan olmasın,sarımsak olmazsa yemek yapamıyoruzayıptır söylemesi öyledir. fırın yemeği kültürü çok yaygın fark ettiysen patlıcan yemekleri baştacımız zaten
bi kere yesen vazgeçemezsin inannohut dürümm..hemde sabah kahvaltıda ne ettiniz annem siz.
Haklısın mayonez çiğ yumurta ile yapılıyorBiz çok kullanmamaya özen gösteriyoruz.Ben biraz hazıra karşıyım herşeyi doğal kullanmaya çalışıyorum..Hamile iken ve evde gelişme çağında çocuk varsa daha dikkatli olmak gerekiyor..
Ama şahane bir lezzet Kakao'cumTabi sabah hiç yemedimnohut dürümm..hemde sabah kahvaltıda ne ettiniz annem siz.
ohhh afiyet olsunn.. ne güzel bünyeler sağlam dır sizdee..nevoş abla bilir bizim burda lavaşm fırınları oluyo günde 3 öğün sıcak ekmek çıkartılır. sabah erkenden patlıcan domates ve biber fırına verilir bi güzel közlenir o sıcak lavaşla dürüm yapılıp ayranla artık Allah ne verdiyse
haklısın nehirim.. oğlumda pek sever meyve suları baktım olmuyor aldım bir sıkacak şimdi her akşam havuç, portakal, elma sıkıyorum içiyor hiç olmassa daha sağlıklı..Bende artık diyetten dolayı pek tüketmiyorum ama işte bilmeden çok şeyi yedik ileride nasipse hamilelikten itibaren bir çok şeyi ben yapmaya çalışacağım yoğurt meyve suyu vs.ben artık hazır meyve suyu içmiyorum meyve yiyorum mesela eşimi de çok uyarıyorum ama nafile sıkacağını alırsam belki vazgeçer
bizde sağlamda bende değil :/ohhh afiyet olsunn.. ne güzel bünyeler sağlam dır sizdee..
En iyisini yaparsınız canımBende artık diyetten dolayı pek tüketmiyorum ama işte bilmeden çok şeyi yedik ileride nasipse hamilelikten itibaren bir çok şeyi ben yapmaya çalışacağım yoğurt meyve suyu vs.ben artık hazır meyve suyu içmiyorum meyve yiyorum mesela eşimi de çok uyarıyorum ama nafile sıkacağını alırsam belki vazgeçer
araştırdım ve bakın ne buldum hiç duymamıştım.. vay be neler varmışş..Ama şahane bir lezzet Kakao'cumTabi sabah hiç yemedim
Aynen canımm bizim evdede çok dikkat ederim..En iyisini yaparsınız canım
Biz meyve suyu,kola almıyoruzYoğurt evde yapılıyor.Çocuklar sosis ,salam ağızlarına sürmüyorlar.Alışmadıkları için yemiyorlar..Sucuğu evde yapıyorumCips,kraker vs çok sık tüketilmezOnun yerine ceviz,fındık,fıstık,pestil,dut kursu vs..Mevsim dışı sebze ,meyve kullanmıyoruzÇocukların ergenlik ve gelişim dönemlerini etkiliyormuş.Umarım yaptıklarım işe yarar
Canım ama şöyle bir durum var dikkat et normal meyve yerken 1 tane yiyoruz mesela yetiyor günlük meyve ihtiyacımızı karşılıyor ama sıkarken 4-5 portakalı sıksan anca 1 bardak yapıyor yani kaç porsiyon meyve yemiş oluyor fazlası da zararhaklısın nehirim.. oğlumda pek sever meyve suları baktım olmuyor aldım bir sıkacak şimdi her akşam havuç, portakal, elma sıkıyorum içiyor hiç olmassa daha sağlıklı..
Aslında nohutlar böyle tane kalmıyorÇok iyi pişiriliyor hatta püreye yakın bir kıvam alıyor.Baharatlarla tatlandırılıyor..Birde et suyu hatta kemik suyu ile pişiriliyor.Ekmek arası salata ile servis ediliyor.araştırdım ve bakın ne buldum hiç duymamıştım.. vay be neler varmışş..
(ALINTIDIR)