• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..
Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da :KK70:
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdım:KK45:Doktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu:KK12:Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi:KK70:Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum:KK70:

Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya :KK51:

o hissi iyi bilirim nevrestem eşim getirmediği zaman içim kopardı .. ağladığımıda bilirim. oo ise getirmek istemediğimden değil. korkuyorum bu kadar yemenden derdi.. etsiz yerdim nevrestem hemde acılı.. halada severim ama o zamanki o kadar yeme isteği inan şu an kendimede şaşıyorum ..:KK70:
Bende o günden beri çok seviyorum:KK45:
ama canım oğlum fatihim oda acıyı sever gerçekten doğruymuş anne ne yerse çocuk da alışır derlerdi.. 5 yaşı bitmiş pul biberli yemekleri yerr..
Canım Antep'in kuru köftesi bir nevi çiğköfteye benziyor..Acılı,baharatlı ,yağlı,salçalı nefis birşey oluyor.Oğlumda bir arkadaş sürekli yapar beni çağırırdı veya nerdeysem mutlaka bana yollardı.:KK45:Oğlum sahiden şimdi kısır,çiğköfte hastası,acılı baharatlı yemekleri çok seviyor.:kk77:Sahiden hamile iken ne yersen çocukta onu seviyor:kk77:
Kızlarda sıkıntılardan çoğunlukta aç geziyordum:( 11 yaşındalar nerdeyse hala yemekle alakaları yok:KK12:

Bende sanırım aşeririm yani tersi de olabilir genelde çok sevdiklerinden iğrenebiliyorsun da Allah korusun da :KK70:

Çiğ köfte etsiz olsa da yasak mı canım etli olarak yasak biliyorum da yasak olmasın ya :KK51:
nehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..

Etsiz yasak değil tabi ki:KK19:Çiğ et hastalık yapabiliyor:KK19:Hamile kalırsan bol bol etsiz çiğköfte yiyebilirsin:-)

nehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..
Çikolata,yumurta ve sarımsaktan tiksinmiştim:-)Doğum sonrası çikolataya dadanmıştım:KK70:Kaç ayın acısı öyle kolay kolay çıkmıyor:-)

Bende o günden beri çok seviyorum:KK45:

Canım Antep'in kuru köftesi bir nevi çiğköfteye benziyor..Acılı,baharatlı ,yağlı,salçalı nefis birşey oluyor.Oğlumda bir arkadaş sürekli yapar beni çağırırdı veya nerdeysem mutlaka bana yollardı.:KK45:Oğlum sahiden şimdi kısır,çiğköfte hastası,acılı baharatlı yemekleri çok seviyor.:kk77:Sahiden hamile iken ne yersen çocukta onu seviyor:kk77:
Kızlarda sıkıntılardan çoğunlukta aç geziyordum:KK43: 11 yaşındalar nerdeyse hala yemekle alakaları yok:KK12:
evet canım oğlumda anladım ben bunu kerata acıyı seviyor.. sen bayağı aç kalmışsın o zaman nevrestem zayıfladınmı hamileyken sonra kaçıncı ayında düzeldin. benim bir arkadaş hamile şu an vee hastanede

Çikolata,yumurta ve sarımsaktan tiksinmiştim:-)Doğum sonrası çikolataya dadanmıştım:KK70:Kaç ayın acısı öyle kolay kolay çıkmıyor:-)
Ayyyy evettttt :KK49:bende dondurmayaaa.. zaten severdim ama tiksinince ben bir daha bunu yiyemicem diyede ağlamıştım.. :cry::cry:sonrasında ohhhh ne yemiştim.. her şeyede ağlıyordum nevrestem yaaa.. rabbim tüm isteyenlere o duyguları yaşatsın..:KK36:

evet canım oğlumda anladım ben bunu kerata acıyı seviyor.. sen bayağı aç kalmışsın o zaman nevrestem zayıfladınmı hamileyken sonra kaçıncı ayında düzeldin. benim bir arkadaş hamile şu an vee hastanede
Canım kızlarda doğum sonra 7 kilo vermiştim:KK43:İlaçlardan bayağı kiloluydum:-)78 ile hamile kalmıştım.Doğum sonrası 70 kilo falandım:KK48:Benim sıkıntılar 9 ay sürdü :(

Ayyyy evettttt :KK49:bende dondurmayaaa.. zaten severdim ama tiksinince ben bir daha bunu yiyemicem diyede ağlamıştım.. :cry::cry:sonrasında ohhhh ne yemiştim.. her şeyede ağlıyordum nevrestem yaaa.. rabbim tüm isteyenlere o duyguları yaşatsın..:KK36:
Amin canım Rabbim herkese nasip etsin inşaallah:KK68:
Sonrasında geçiyor :-)

evet canım eşim yemek kousunda çok titiz.
birgün önceden pişmiş pilv bilmem ne yemez
gidince yapıyorum
2 gün aynı yemiğde yemez :)
beyimiz.
O zaman işin çok zor Meleğ'im :(
Haftada bir kuru fasulye,nohut yemeği yapabilirsin..
Kış geldi malum :KK51:Mevsim dışı sebze kullanıyor musun:KK19:

Back