Etsiz çiğköfte sevmez misinhayır dostum hayır etsiz çiğ köftemi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etsiz çiğköfte sevmez misinhayır dostum hayır etsiz çiğ köftemi
evett oda güzel olıyırr.. çünkü hamilelikte izin yok o kadar çiğ et tüketmeğe..hayır dostum hayır etsiz çiğ köftemi
Buzluğa veya akşamdan börek hazırlaman lazım yoksa gelince zor olurallahtan börek çok seviyor arada şak şuka börek kızartma yapıyorum :)
abla bizi en iyi sen bilirsinEtsiz çiğköfte sevmez misin
Kuru köfteyi bilirsin oda etsiz oluyor ve şahane oluyorabla bizi en iyi sen bilirsin
oo zormuş senin işin canımcımm.. taze yemek sevenlerdenevet canım eşim yemek kousunda çok titiz.
birgün önceden pişmiş pilv bilmem ne yemez
gidince yapıyorum
2 gün aynı yemiğde yemez :)
beyimiz.
ayda bi defa yesek 9 defa yemiş olurum her defasında 100 gram yemiş olsam 900 gram eder bi kilo bile değilevett oda güzel olıyırr.. çünkü hamilelikte izin yok o kadar çiğ et tüketmeğe..
Evet çok kötü bir durum hamilelik ilginç ama sonra düzene giriyor hiç yaşanmamış gibi yediklerine yemediklerine devam ediyorsunnehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..
YuppiEv çiğ olan et tavuk yumurta falan yasakEtsiz yasak değil tabi kiÇiğ et hastalık yapabiliyorHamile kalırsan bol bol etsiz çiğköfte yiyebilirsin
bırakın şimdi çiğ köfteyi bana
haftalık menü yapın yaaaaa
ben en çok yemekte zorlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mideme oturuyor o taş gibiKuru köfteyi bilirsin oda etsiz oluyor ve şahane oluyor
doğru diyorsun canımEvet çok kötü bir durum hamilelik ilginç ama sonra düzene giriyor hiç yaşanmamış gibi yediklerine yemediklerine devam ediyorsun
YuppiEv çiğ olan et tavuk yumurta falan yasak
Ben aylık liste yapıyorum canım insanın kafası çok rahat oluyor öneririm
delii yaaa..mideme oturuyor o taş gibi
Evet canım yasak hatta her zaman yasak kullanmamız gerekiyorEvet çok kötü bir durum hamilelik ilginç ama sonra düzene giriyor hiç yaşanmamış gibi yediklerine yemediklerine devam ediyorsun
YuppiEv çiğ olan et tavuk yumurta falan yasak
Ben aylık liste yapıyorum canım insanın kafası çok rahat oluyor öneririm
İlla etli olsun diyorsunBaşka bildiğiniz yok illa et olacakmideme oturuyor o taş gibi
O zaman işin çok zor Meleğ'im
Haftada bir kuru fasulye,nohut yemeği yapabilirsin..
Kış geldi malum Mevsim dışı sebze kullanıyor musun
oooo daha ne olsun bacımm bir sürü var o buzluktaa..evet tatlım buzluğum dolu
sarma beyaz-*yaprak
biber dolması
közlenmişbiber
karnı yarık
var
barbunya var
Oooo daha ne olsun bunlarla en azından haftanın iki ,üç gününü kurtarıyorsundurBirgün patates yemeği,kuru fasulye,börek derken hafta tamamlanır..evet tatlım buzluğum dolu
sarma beyaz-*yaprak
biber dolması
közlenmişbiber
karnı yarık
var
barbunya var
Bazen misafirler durumunda değişiyor ama sonraki zaman kayıyor büyük kolaylık bende çalışanım 2 günlük yiyoruz tabi sizin durumdan daha farklı ama kurtarırdoğru diyorsun canım
aylık yapıp
hafta sonuda ona göre alış veriş yapcaksın mis gibi
Tabi bence de ben çiğ yemem zaten ama mayonezde var misal o yasak ama normalde yiyoruzEvet canım yasak hatta her zaman yasak kullanmamız gerekiyor
evet tatlım buzluğum dolu
sarma beyaz-*yaprak
biber dolması
közlenmişbiber
karnı yarık
var
barbunya var
sabah ciğer kavurması yediğimize kimseyi inandıramıyorumİlla etli olsun diyorsunBaşka bildiğiniz yok illa et olacak
Ama ağızlarının tadını biliyorlarBen bayılıyorum mutfak kültürlerine
ayy çok severim kış yemeklerini.. pırasa,, ıspanak, karnıbahar,, yaparım vede güzel olur nevrestem.Oooo daha ne olsun bunlarla en azından haftanın iki ,üç gününü kurtarıyorsundurBirgün patates yemeği,kuru fasulye,börek derken hafta tamamlanır..
Peki kış sebzeleri pırasa,ıspanak,karnıbaharOnları seviyorsa haftada 1 gün onları kullanabilirsin
Haklısın mayonez çiğ yumurta ile yapılıyorBiz çok kullanmamaya özen gösteriyoruz.Ben biraz hazıra karşıyım herşeyi doğal kullanmaya çalışıyorum..Hamile iken ve evde gelişme çağında çocuk varsa daha dikkatli olmak gerekiyor..Bazen misafirler durumunda değişiyor ama sonraki zaman kayıyor büyük kolaylık bende çalışanım 2 günlük yiyoruz tabi sizin durumdan daha farklı ama kurtarır
Tabi bence de ben çiğ yemem zaten ama mayonezde var misal o yasak ama normalde yiyoruz
Oo maşallah canım ben yeni evliyim yoğunluğma geldi hiç sebze falan alıp koyamadım ama seneye kaçamaz elimden