İyi aksamlaaaar
Ya benim enerjim mi düştü yaşlılık belirtileri gösteriyorumçarşıya çıktık hayli yürüdük dolandık falan eve geldim başım ağriyi,oram ağriyi buram ağriyi...zor şer kalktım mutfağı topladım yemek yaptım hoop yatağa
Bugün ki Menümüz
Etli kuru fasülye
Pilav
Salata
nuryolu canım yanlış anlamadıysam eve taşınmızsın hayırlı uğlu olsun :)
Amin canım :)Cok tesekkurler efsercimRabbim isteyen herkese nasip etsin insh
Aynen abkam dikkat ediyorumDikkat et kendine canimGunde iki ogun menu cikarmak + ev isi +alisveris kosturmak vucut direncini dusurur , bol bol kuru meyve ve bitki cayi icersen toparlarsin canim
Hiç bizde öyle yapan yok olsa sürekli yaptırırımBayilirim cigkofteye , babam harika yapar
Afiyet olsun canim
Ben de bu ay aylık liste yaptım ama tarih tarih ayirmadim. Çorbalar sulu yemekler kuru yemekler tatlılar diye gruplandırdım ve o gün canım hangisini isterse onu pişirip üzerini ciziyorum :)ben evde bile olsam listeye sadik kalamayanlardanim :)
o gun makarna vardir ama canim firin tavuk cekiyordur falan ...illa ki listeyi asarim
ramazan ayi icin yaptigim listenin bir tek gununu bile uygulamadim
Hiç bizde öyle yapan yok olsa sürekli yaptırırım
Ben de bu ay aylık liste yaptım ama tarih tarih ayirmadim. Çorbalar sulu yemekler kuru yemekler tatlılar diye gruplandırdım ve o gün canım hangisini isterse onu pişirip üzerini ciziyorum :)
İnsan istemez mi vallahi benim haftada 1 kere canım çiğ köfte istiyor bağımlı gibiyim yemezsem illa 2.hafta yiyeceğimYorucu olduğundan kıyamıyorum pek ama arada dayanamayıp istediğim oluyor benim de
İnsan istemez mi vallahi benim haftada 1 kere canım çiğ köfte istiyor bağımlı gibiyim yemezsem illa 2.hafta yiyeceğim
Dışarıda tek başımaysam bir şey yemem gerekiyorsa hangi öğün olursa olsun çiğ köfte yiyebilirim
alemsin yahu
Dışarıda tek başımaysam bir şey yemem gerekiyorsa hangi öğün olursa olsun çiğ köfte yiyebilirim
İnsan istemez mi vallahi benim haftada 1 kere canım çiğ köfte istiyor bağımlı gibiyim yemezsem illa 2.hafta yiyeceğim
nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..Kahvaltı da dahil mii
Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yokKahvaltı da dahil mii
nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..
(ALINTIDIR)
AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yokher gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem
Ne yaptın ne ettin kakaommBen hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim Candır candır etsiz yiyorum tabisi dün yedim yine canımı çektirdin
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımAHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..
o hissi iyi bilirim nevrestem eşim getirmediği zaman içim kopardı .. ağladığımıda bilirim. oo ise getirmek istemediğimden değil. korkuyorum bu kadar yemenden derdi.. etsiz yerdim nevrestem hemde acılı.. halada severim ama o zamanki o kadar yeme isteği inan şu an kendimede şaşıyorum ..Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımDoktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum
ama canım oğlum fatihim oda acıyı sever gerçekten doğruymuş anne ne yerse çocuk da alışır derlerdi.. 5 yaşı bitmiş pul biberli yemekleri yerr..Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımDoktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştu Benimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydi Kendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?