Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Dikkat et kendine canim Gunde iki ogun menu cikarmak + ev isi +alisveris kosturmak vucut direncini dusurur , bol bol kuru meyve ve bitki cayi icersen toparlarsin canim

ben evde bile olsam listeye sadik kalamayanlardanim :)
o gun makarna vardir ama canim firin tavuk cekiyordur falan ...illa ki listeyi asarim

ramazan ayi icin yaptigim listenin bir tek gununu bile uygulamadim
Ben de bu ay aylık liste yaptım ama tarih tarih ayirmadim. Çorbalar sulu yemekler kuru yemekler tatlılar diye gruplandırdım ve o gün canım hangisini isterse onu pişirip üzerini ciziyorum :)

Ben de bu ay aylık liste yaptım ama tarih tarih ayirmadim. Çorbalar sulu yemekler kuru yemekler tatlılar diye gruplandırdım ve o gün canım hangisini isterse onu pişirip üzerini ciziyorum :)

Çok faydası oluyor, bende buradaki menülerden fikir ediniyorum

İnsan istemez mi vallahi benim haftada 1 kere canım çiğ köfte istiyor bağımlı gibiyim yemezsem illa 2.hafta yiyeceğim

Kahvaltı da dahil mii
nehircim sen çiğ köftemi dedinn.. Kızlarr ben acılı hemde 6 ayıma kadar hamilelikte çiğ köfte yedimm ne canım çekerdi.. her akşam herifime muhakkak getittirirdim.. bir akşam getirmemiştide uyuyamamıştım .. çiğ köfte candır..

(ALINTIDIR)

Kahvaltı da dahil mii
Geç saat olursa belki ama direk uyanır uyanmaz yiyemem yokher gün 1 tane ağzıma atsam hayır demem

Ne yaptın ne ettin kakaommBen hamileyken çiğ köfte aşercem görür eşim Candır candır etsiz yiyorum tabisidün yedim yine canımı çektirdin

AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..

AHH ELBETTE BENDE ETSİZ YEDİM AMA EŞİM ARTIK YETER DEDİ BU KADAR YEMEN İYİMİ HEMDE ACILI DEMİŞTİ.. AMA NEHİRİM O KADAR CANIM ÇEKİYORDUKİ HAMİLELİKTE PASO 6. AYIMA KADAR YEDİM..
Kakao'cum kızlara hamile kalmadan önce ağzıma çiğköfte koymazdımDoktor çiğ et yani çiğ köfte yasağı koymuştuBenimde aşerdiğim tek şey çiğköfteydiKendi kendime mutfak robotunda geceleri çiğköfte yaptığımı biliyorum

o hissi iyi bilirim nevrestem eşim getirmediği zaman içim kopardı .. ağladığımıda bilirim. oo ise getirmek istemediğimden değil. korkuyorum bu kadar yemenden derdi.. etsiz yerdim nevrestem hemde acılı.. halada severim ama o zamanki o kadar yeme isteği inan şu an kendimede şaşıyorum ..

ama canım oğlum fatihim oda acıyı sever gerçekten doğruymuş anne ne yerse çocuk da alışır derlerdi.. 5 yaşı bitmiş pul biberli yemekleri yerr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…