• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

Aaaaa hayırlı uğurlu olsun canım.:rolleyes:Sonunda mutlu sona ulaştın çok sevindim inan.:KK73:Sağlıkla,huzurla otur yeni evinde.Makarna yeter yeni evde boşver.:KK48:Daha ne güzel yemekler yaparsın onlara.:kk77:

Cok tesekkur ederim adracim :KK19: Ne tatlisin :KK200: Daha guzeli senin olsun :KK60:
Evet bayagi bekledim ,sonunda gelebildim :KK200:
Kofte ve borekleri kacirdim ama islerimi hafiflettikten sonra diyet yarismasina katilcam bu defa :)

Cok tesekkur ederim adracim :KK19: Ne tatlisin :KK200: Daha guzeli senin olsun :KK60:
Evet bayagi bekledim ,sonunda gelebildim :KK200:
Kofte ve borekleri kacirdim ama islerimi hafiflettikten sonra diyet yarismasina katilcam bu defa :)
Sen de öylesin canım sağol.:KK23::KK200:Sabrın sonu selamettir.:KK66:Hadi bakalım diyetteki marifetlerini görelim.Eminim çok güzel bir tarifle geleceksin.:KK60:

Sen de öylesin canım sağol.:KK23::KK200:Sabrın sonu selamettir.:KK66:Hadi bakalım diyetteki marifetlerini görelim.Eminim çok güzel bir tarifle geleceksin.:KK60:

Aslinda yapmayi planladigim yemek normal gunluk bi menu :) Diyet kategorisine uyar mi diye tereddutlerim vardi ama diyet pizza ,diyet tavuk boregi , diyet makarna ,nugget falan gelince bende menumden emin oldum :-)

İyi aksamlaaaar:KK53:
Ya benim enerjim mi düştü yaşlılık belirtileri gösteriyorum :KK17: çarşıya çıktık hayli yürüdük dolandık falan eve geldim başım ağriyi,oram ağriyi buram ağriyi...zor şer kalktım mutfağı topladım yemek yaptım hoop yatağa :eek:

Bugün ki Menümüz
Etli
kuru fasülye
Pilav
Salata

Aslinda yapmayi planladigim yemek normal gunluk bi menu :) Diyet kategorisine uyar mi diye tereddutlerim vardi ama diyet pizza ,diyet tavuk boregi , diyet makarna ,nugget falan gelince bende menumden emin oldum :-)
Kategori diyetlikten çıktı diyorsun yani.:KK70:

İyi aksamlaaaar:KK53:
Ya benim enerjim mi düştü yaşlılık belirtileri gösteriyorum :KK17: çarşıya çıktık hayli yürüdük dolandık falan eve geldim başım ağriyi,oram ağriyi buram ağriyi...zor şer kalktım mutfağı topladım yemek yaptım hoop yatağa :eek:

Bugün ki Menümüz
Etli
kuru fasülye
Pilav
Salata
Nazar mı değdi sana canım.:KK68:Enerjin düşükmüş ama yemeğini ihmal etmemişsin.:nazar:

Evet ihmal etmedim adram:KK16: bilmiyorum galiba biraz sağlıklı beslenmedim su bi kaç gündür fındık,ceviz,meyve yemedim ondan galiba doyinggg düştü enerjim:KK45:
İyi bak kendine canım.:KK60:Yoksa evdekiler harap olur mazallah.:KK53:

Back