Bugün ne yemek yapsam diye düşünen hanımların paylaşım alani ;)

nehircim evet canım ben mesela dondurmadan sütten , yoğurttan öyle bir tiksinmiştimki.. tamam dedim bir daha omrümce dondurma yiyemem neyseki düzeldi düşünsene bir daha dondurma yiyemediğini..
Evet çok kötü bir durum hamilelik ilginç ama sonra düzene giriyor hiç yaşanmamış gibi yediklerine yemediklerine devam ediyorsun
Etsiz yasak değil tabi kiÇiğ et hastalık yapabiliyorHamile kalırsan bol bol etsiz çiğköfte yiyebilirsin
YuppiEv çiğ olan et tavuk yumurta falan yasak
bırakın şimdi çiğ köfteyi bana
haftalık menü yapın yaaaaa
ben en çok yemekte zorlanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Ben aylık liste yapıyorum canım insanın kafası çok rahat oluyor öneririm

doğru diyorsun canım
aylık yapıp
hafta sonuda ona göre alış veriş yapcaksın mis gibi

Evet canım yasak hatta her zaman yasak kullanmamız gerekiyor

evet tatlım buzluğum dolu
sarma beyaz-*yaprak
biber dolması
közlenmişbiber
karnı yarık
var
barbunya var
Oooo daha ne olsun bunlarla en azından haftanın iki ,üç gününü kurtarıyorsundurBirgün patates yemeği,kuru fasulye,börek derken hafta tamamlanır..
Peki kış sebzeleri pırasa,ıspanak,karnıbaharOnları seviyorsa haftada 1 gün onları kullanabilirsin

doğru diyorsun canım
aylık yapıp
hafta sonuda ona göre alış veriş yapcaksın mis gibi
Bazen misafirler durumunda değişiyor ama sonraki zaman kayıyor büyük kolaylık bende çalışanım 2 günlük yiyoruz tabi sizin durumdan daha farklı ama kurtarır
Evet canım yasak hatta her zaman yasak kullanmamız gerekiyor
Tabi bence de ben çiğ yemem zaten ama mayonezde var misal o yasak ama normalde yiyoruz
evet tatlım buzluğum dolu
sarma beyaz-*yaprak
biber dolması
közlenmişbiber
karnı yarık
var
barbunya var

Oo maşallah canım ben yeni evliyim yoğunluğma geldi hiç sebze falan alıp koyamadım ama seneye kaçamaz elimden

ayy çok severim kış yemeklerini.. pırasa,, ıspanak, karnıbahar,, yaparım vede güzel olur nevrestem.

Haklısın mayonez çiğ yumurta ile yapılıyorBiz çok kullanmamaya özen gösteriyoruz.Ben biraz hazıra karşıyım herşeyi doğal kullanmaya çalışıyorum..Hamile iken ve evde gelişme çağında çocuk varsa daha dikkatli olmak gerekiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…