Sevgiden o sevgiden.Sağolasın
Aahahah ayucuk ayı değil ama sempatiklestiriyorum
Tişikir idiri. AdramSevgiden o sevgiden.Sen de çok sempatiksin canım.
Aaaaa hayırlı uğurlu olsun canım.Sonunda mutlu sona ulaştın çok sevindim inan. Sağlıkla,huzurla otur yeni evinde.Makarna yeter yeni evde boşver. Daha ne güzel yemekler yaparsın onlara.
Sen de öylesin canım sağol.Cok tesekkur ederim adracimNe tatlisin Daha guzeli senin olsun
Evet bayagi bekledim ,sonunda gelebildim
Kofte ve borekleri kacirdim ama islerimi hafiflettikten sonra diyet yarismasina katilcam bu defa :)
Sen de öylesin canım sağol.Sabrın sonu selamettir. Hadi bakalım diyetteki marifetlerini görelim.Eminim çok güzel bir tarifle geleceksin.
Yoğurt çorbası
Kıymalı dolma biber
Cacık
Afiyet olsun
Kategori diyetlikten çıktı diyorsun yani.Aslinda yapmayi planladigim yemek normal gunluk bi menu :) Diyet kategorisine uyar mi diye tereddutlerim vardi ama diyet pizza ,diyet tavuk boregi , diyet makarna ,nugget falan gelince bende menumden emin oldum
Nazar mı değdi sana canım.İyi aksamlaaaar
Ya benim enerjim mi düştü yaşlılık belirtileri gösteriyorumçarşıya çıktık hayli yürüdük dolandık falan eve geldim başım ağriyi,oram ağriyi buram ağriyi...zor şer kalktım mutfağı topladım yemek yaptım hoop yatağa
Bugün ki Menümüz
Etli kuru fasülye
Pilav
Salata
Evet ihmal etmedim adramNazar mı değdi sana canım.Enerjin düşükmüş ama yemeğini ihmal etmemişsin.
İyi bak kendine canım.Evet ihmal etmedim adrambilmiyorum galiba biraz sağlıklı beslenmedim su bi kaç gündür fındık,ceviz,meyve yemedim ondan galiba doyinggg düştü enerjim
Ayucuklarım mahvolurİyi bak kendine canım.Yoksa evdekiler harap olur mazallah.
Bence de.Ayucuklarım mahvolur
Kategori diyetlikten çıktı diyorsun yani.
Menü değişti çiğ köfte yiycez
Peki öyle diyelim.Kategorinin gidisatina uydu diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?