• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:) bugün kpss için ne yaptın :)

Kızlar kpss ye hangi düzeyde gireceksnz?? önlisans ve lise girecek olanların kpss sınavı eylül ayında olacağı için bir ay daha geç başlasanız problem olmaz faat lisansdan girecek olanların çalşmaya başlamış olmsı lazım

Önlisanstan gireceğim tatlım.:52:

kızlar ayrıca burada öğrendiğimiz önemli noktalarıda paylaşablrz..... Hepimiz birbirimizin rakibiyiz:1: bildiklerimizi paylaşmak aleyhimize olur diye düşünmeyin... yani ben öyle düşünmüyorum:12: Tam aksine fesat olup paylaşmazsak :1: işimiz rast gitmez.:1: sonuçta kpss sınavı %70 çalışma azim ve %30 da şans işi... ben paylaşmak istedklerimi yazıyorum belki bilmeyenlerin işine yarar:31:
Bugün çalştığım konulardan paylaşmak istedklerm

matba ilk uygurlarda
sorularda matbaa yerine şu ifadelerde kullanılablyormuş, hareketli harf sistemi ve tahtadan yapılmış harfler

Şunuda yazmak istedim
Göçebe hayatın temel ekonomik etkinliği hayvancılıkmış anca yerleşik hayatta da hayvancılıkla uğraşlmaz diye bir kural yomuş fakat yinede ösym sorularında hayvancılık göçebe hayata referans olurmuş arkadaşlar....

Türkçede de sözcükte anlam konusunda şu püf noktayı öğrendim, belki bunuda bilen vardr ama bilmeyenler için onuda paylaşmak istyorum, cümlede sadece altı çizili sözcğün anlamı bizden istenyor ve cümleyi okumaya gerek yok arkadaşlar, cümleyi okumak vakit kaybettirmekten başka bi işe yaramyor. çünkü sadece altı çizili sözcüğü istyor bizden cümle ile bağlantısı olsun olmasın..

Canım matbaa ile ilgili yazdığın cümleyi anlayamadım :50:

ben bugün kpss için temizlik yaptım :1:
ne alaka demeyin,temiz bir ortamda çalışmak gibisi yok :27:
yarında kendileri iniç ders çalışacağım :9:

bende kpss için değilde ileriye dönük katkı sağladım kendime :27: market,pazardan sebze seçmesini öğrendim :103::103::103::103:

3 yıldır atanamadığım için.:63:
hayallerimi umutlarımı ona bağlayıp en güzel zamanlarımı ağlayarak ve ders çalışarak geçirdiğim için..
başka öğretmenler 50 gibi kom,ik rakamlarla atanırken benim taban puanım 86 olduğu için. :ssz:

bölümünüz nedir? kötü şanssızlık olmuş

şöyle bişi yapsak olabiler mi? bütün derslerin konularını bitirceğimiz ortalama bi tarih belirlesekte. aynı anda deneme sınavı çözsek olmaz mı ki?

o da güzelmiş :D Sanırım anne adayısınız ve lisans olarak girecekseniz doğumdan 2 ay sonra sınav olacak :1: İnşallah bebişiniz uğur getirr

evet: ))
anne adayıyım ve kpss A dan hazırlanıyorum.
Allah nasip ederse sınava ay kala gelecek meleğim :emir_bebek:
inşallah bereketiyle gelir :nazar:
doğumumda annem gelecek ve sınava kadar kalacak sağolsun.
o yüzden zorlanmam diye düşünüyorum.
şimdilik iyi gidiyor çalışmalarım ama bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek :31:
siz b den mi hazırlanıyorsunuz?

Merhabaa,
Bu sabah kpss için mat.ten 25 soru çözdüm normalde hayatta bu kadar çözemezdim 12 de filan sıkılır bırakırdım :1:
Büyük başarımı(!) paylaşmak istedim :23:
Ha birde bende her fırsatta kpss ye ve okuduğum bölüme küfür edenlerdenim ama iş işten geçti artık :)
Hedef 2014 KPSS :34:

evet: ))
anne adayıyım ve kpss A dan hazırlanıyorum.
Allah nasip ederse sınava ay kala gelecek meleğim :emir_bebek:
inşallah bereketiyle gelir :nazar:
doğumumda annem gelecek ve sınava kadar kalacak sağolsun.
o yüzden zorlanmam diye düşünüyorum.
şimdilik iyi gidiyor çalışmalarım ama bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek :31:
siz b den mi hazırlanıyorsunuz?

oyy yerim ben o bebişi.doğuma kadar ders çalışırsanız bebiş çook zeki olcak bence. çocuklar zekalarını annelerinden alır gibi işi hatırladım şimdi :44::44:

grubumu pek bilmiyorum ben :26: önlisans düz memurluktan gircem

oyy yerim ben o bebişi.doğuma kadar ders çalışırsanız bebiş çook zeki olcak bence. çocuklar zekalarını annelerinden alır gibi işi hatırladım şimdi :44::44:

grubumu pek bilmiyorum ben :26: önlisans düz memurluktan gircem

ama annesi zeki değil işte sorun orda :27:
çalışkan olabilir o ayrı: ))
sizinki B grubu: )

Son düzenleme:
Merhaba

Kpss ye hazırlanan bütün kardeşlerime başarılar diliyorum. Önlisanda yapamadığımı Lisans B grubu olarak nasıl yapacağım bilemiyorum. Dersaneye kayıt oldum ve deneme sınavıyla başladık. O kadar kötü geçti ki... Ama yolun başında sayılırız. Toparlanmak için daha zamanımız var. Dersler de bayramdan sonra başlayacakmış... Herkese kolay gelsin.

Bugün Kpss için ne yaptım???

Kötü bir deneme sınavı geçirdim hepsi bu... :14:

Merhaba

Kpss ye hazırlanan bütün kardeşlerime başarılar diliyorum. Önlisanda yapamadığımı Lisans B grubu olarak nasıl yapacağım bilemiyorum. Dersaneye kayıt oldum ve deneme sınavıyla başladık. O kadar kötü geçti ki... Ama yolun başında sayılırız. Toparlanmak için daha zamanımız var. Dersler de bayramdan sonra başlayacakmış... Herkese kolay gelsin.

Bugün Kpss için ne yaptım???

Kötü bir deneme sınavı geçirdim hepsi bu... :14:

kötü temelden kaynaklı o :26: bi çok kişide var maalesef.

başlık süpermiş ya :) ben yeni üye oldum o yüzden biraz geç gördüm burayı ve ben hala kpss için doğru dürüst bişey yapmaya başlamadım hep gezdim tozdum bugün ya :2:

Önlisanstan gireceğim tatlım.:52:

Canım matbaa ile ilgili yazdığın cümleyi anlayamadım :50:

cnm matbaayı Türk tarihinde ilk uygurlar kullanmış.... ve ösym sınav da sorularda matbaa kelimesi yerine hareetli harf sistemi ve ya tahtadan yapılmış harfler kelimelerini kullanıyorlarmış.. mesela şöyle minik bi örnekle söyleyeyim, aşağıdaki İslam öncesi Türk devletlerinden hangisi hareketli harf sistemini kullanmıştır? (yani burda matbayı kaastediyor)

Back