- Konu Sahibi princes_Pocahontas
merhabakonunuz hayırlı olsun.
ben bugün kpss için bir kez daha küfür ettim.![]()
![]()
![]()
teşekkür ederim. niçin küfür ettiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabakonunuz hayırlı olsun.
ben bugün kpss için bir kez daha küfür ettim.![]()
![]()
![]()
Türkçe ve matematik çözdüm:1
Kızlar kpss ye hangi düzeyde gireceksnz?? önlisans ve lise girecek olanların kpss sınavı eylül ayında olacağı için bir ay daha geç başlasanız problem olmaz faat lisansdan girecek olanların çalşmaya başlamış olmsı lazım
kızlar ayrıca burada öğrendiğimiz önemli noktalarıda paylaşablrz..... Hepimiz birbirimizin rakibiyizbildiklerimizi paylaşmak aleyhimize olur diye düşünmeyin... yani ben öyle düşünmüyorum
Tam aksine fesat olup paylaşmazsak
işimiz rast gitmez.
sonuçta kpss sınavı %70 çalışma azim ve %30 da şans işi... ben paylaşmak istedklerimi yazıyorum belki bilmeyenlerin işine yarar
Bugün çalştığım konulardan paylaşmak istedklerm
matba ilk uygurlarda
sorularda matbaa yerine şu ifadelerde kullanılablyormuş, hareketli harf sistemi ve tahtadan yapılmış harfler
Şunuda yazmak istedim
Göçebe hayatın temel ekonomik etkinliği hayvancılıkmış anca yerleşik hayatta da hayvancılıkla uğraşlmaz diye bir kural yomuş fakat yinede ösym sorularında hayvancılık göçebe hayata referans olurmuş arkadaşlar....
Türkçede de sözcükte anlam konusunda şu püf noktayı öğrendim, belki bunuda bilen vardr ama bilmeyenler için onuda paylaşmak istyorum, cümlede sadece altı çizili sözcğün anlamı bizden istenyor ve cümleyi okumaya gerek yok arkadaşlar, cümleyi okumak vakit kaybettirmekten başka bi işe yaramyor. çünkü sadece altı çizili sözcüğü istyor bizden cümle ile bağlantısı olsun olmasın..
3 yıldır atanamadığım için.teşekkür ederim. niçin küfür ettiniz
ben bugün kpss için temizlik yaptım
ne alaka demeyin,temiz bir ortamda çalışmak gibisi yok
yarında kendileri iniç ders çalışacağım![]()
3 yıldır atanamadığım için.
hayallerimi umutlarımı ona bağlayıp en güzel zamanlarımı ağlayarak ve ders çalışarak geçirdiğim için..
başka öğretmenler 50 gibi kom,ik rakamlarla atanırken benim taban puanım 86 olduğu için.![]()
bende kpss için değilde ileriye dönük katkı sağladım kendimemarket,pazardan sebze seçmesini öğrendim :103::103::103::103:
bölümünüz nedir? kötü şanssızlık olmuş
o da güzelmişSanırım anne adayısınız ve lisans olarak girecekseniz doğumdan 2 ay sonra sınav olacak
İnşallah bebişiniz uğur getirr
evet: ))
anne adayıyım ve kpss A dan hazırlanıyorum.
Allah nasip ederse sınava ay kala gelecek meleğim
inşallah bereketiyle gelir
doğumumda annem gelecek ve sınava kadar kalacak sağolsun.
o yüzden zorlanmam diye düşünüyorum.
şimdilik iyi gidiyor çalışmalarım ama bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek
siz b den mi hazırlanıyorsunuz?
oyy yerim ben o bebişi.doğuma kadar ders çalışırsanız bebiş çook zeki olcak bence. çocuklar zekalarını annelerinden alır gibi işi hatırladım şimdi :44::44:
grubumu pek bilmiyorum ben :26: önlisans düz memurluktan gircem
ama annesi zeki değil işte sorun orda
çalışkan olabilir o ayrı: ))
sizinki B grubu: )
ne dedi ne dedi![]()
Merhaba
Kpss ye hazırlanan bütün kardeşlerime başarılar diliyorum. Önlisanda yapamadığımı Lisans B grubu olarak nasıl yapacağım bilemiyorum. Dersaneye kayıt oldum ve deneme sınavıyla başladık. O kadar kötü geçti ki... Ama yolun başında sayılırız. Toparlanmak için daha zamanımız var. Dersler de bayramdan sonra başlayacakmış... Herkese kolay gelsin.
Bugün Kpss için ne yaptım???
Kötü bir deneme sınavı geçirdim hepsi bu...![]()
Önlisanstan gireceğim tatlım.
Canım matbaa ile ilgili yazdığın cümleyi anlayamadım![]()