- 25 Eylül 2009
- 1.399
- 291
- 373
- Konu Sahibi princes_Pocahontas
-
böyle bir topik görmüşken yazmadan geçmedim
Tarih konu tekrarı yaptım.
Matematik soru çözümü yaptım.
Coğrafya notlarıma göz atıyorum sabah çalışacağım nasipse.
Allah(c.c) sınava girecek tüm arkadaşların yardımcısı olsun inşaallah(c.c)Bir okuduğumuz bir daha aklımızdan çıkmasın inşaallah(c.c)...
bugün kpss için yds çalıştım tıpkı son bir haftadır yaptığım gibi
kaizen merhaba, bu topiği yeni gördüm yorumlara bakarken okudum da kpss için yds çalışıyorum yazmışsın tercih yapacağın bölüm dil puanı mı istiyor, yoksa artık memurluk için dil puanı da mı gerekiyor:18: Bilgilendirirsen çok memnun olurum canım sevgiler
Merhaba arkadaşlar, kpss mağdurlarından biri de benim kk da gezinirken bu topiği buldum yazmak istedim. Sizin motivasyonunuz yüksek maşallah keşke benim de öyle olsa bunaldım bunaldım çok bunaldım.. Korkmaktan,stresten derse kendimi veremiyorum ki, siz beyninizdeki olumsuz düşünceleri nasıl dağıtıyorsunuz bir ses veren olursa çok sevinirim
dil istemeyen yerler de varbenim kazanmak istediğim mevkilerin hepsi dil puanı istiyor, o yüzden ydsye de çalışıyorum
olumsuz düşünmemeye çalış, misal bugün dil denemesi çözdüm ve 100de 70 doğru yaptım. istediğim yerler için asla ve asla yeterli değil, üstelik sınava 4 ay kaldı ama olana kadar çalışacağım. bu sene olmazsa gelecek seneye, yaşım 26 bu sene olmazsa 27 yaşımdayken başlarım çalışmaya o da olmazsa 28 de. yeterki hayatımın geri kalanını istediğim yerde çalışarak geçireyim.
hayatını dilediğin gibi yaşamak istediğin için çalışıyorsun, çalışırken mutlu olman lazım, çünkü bu senin için, sen istediğin için, kimse seni zorlamıyor, sen her ay düzenli bir aylık kazanmak, her gün erkenden evden çıkıp güzel bir işte çalışmak, yararlı olmak mutlu olmak için ders çalşıyorsun.
bende geometri çalışmaya karar verdimmm :) ilk konu doğruda açılar bitti sabah namazına kalkınca da tarih coğrafya tekrar yapıyorumm verimli oluyorr bugünde çarpanlara ayırmaya çalışıcam bide osmamlıda yükselme dönemine
Sıcacık yatağından çıkabiliyorsan, maşaallah sana :)
Tebrik ederim.
Bugün 6 saat ders çalıştım(benim için rekor)
335 tane tarihten soru çözdüm,mutluyum
Senin de maşaallahın var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?