:) bugün kpss için ne yaptın :)

Bugün türkçe çalıştım hep bol bol soru çözdüm 178 soru çözmüşüm daha çözülecek sorularım var bitmedi.
Ama insan sürekli aynı konudan soru çözünce sıkılıyor daraldım ben

Böyle bir topik görmüşken yazmadan geçmedim

Tarih konu tekrarı yaptım.
Matematik soru çözümü yaptım.
Coğrafya notlarıma göz atıyorum sabah çalışacağım nasipse.

ALLAH(C.C) sınava girecek tüm arkadaşların yardımcısı olsun inşaALLAH(C.C) Bir okuduğumuz bir daha aklımızdan çıkmasın inşaALLAH(C.C)...

Tarihten konu tekrarı yaptım bugün yapmaya da devam edeceğim ara verdim fakat arayı biraz fazla uzattım
kitapların başına dönme vaktim geldi artık
henüz 150 soru çözdüm tarihten bugün
yatana kadar bitirmem lazım yarına bırakmak istemiyorum yarın da başka derslerin tekrarını yaparım

amiiiin ne güzel dua etmişsinn

dün coğrafya ve matematik çalıştım, toplam sadece 5 saat, henüz hayallerimdeki günde 12 saat ders çalışmaya ulaşamadım maalesef, belki bugüne nasiptir

bugün kpss için erkenden kalktım

Merhaba arkadaşlar, kpss mağdurlarından biri de benim kk da gezinirken bu topiği buldum yazmak istedim. Sizin motivasyonunuz yüksek maşallah keşke benim de öyle olsa bunaldım bunaldım çok bunaldım.. Korkmaktan,stresten derse kendimi veremiyorum ki, siz beyninizdeki olumsuz düşünceleri nasıl dağıtıyorsunuz bir ses veren olursa çok sevinirim

bugün kpss için yds çalıştım tıpkı son bir haftadır yaptığım gibi

kaizen merhaba, bu topiği yeni gördüm yorumlara bakarken okudum da kpss için yds çalışıyorum yazmışsın tercih yapacağın bölüm dil puanı mı istiyor, yoksa artık memurluk için dil puanı da mı gerekiyor:18: Bilgilendirirsen çok memnun olurum canım sevgiler

dil istemeyen yerler de var benim kazanmak istediğim mevkilerin hepsi dil puanı istiyor, o yüzden ydsye de çalışıyorum

olumsuz düşünmemeye çalış, misal bugün dil denemesi çözdüm ve 100de 70 doğru yaptım. istediğim yerler için asla ve asla yeterli değil, üstelik sınava 4 ay kaldı ama olana kadar çalışacağım. bu sene olmazsa gelecek seneye, yaşım 26 bu sene olmazsa 27 yaşımdayken başlarım çalışmaya o da olmazsa 28 de. yeterki hayatımın geri kalanını istediğim yerde çalışarak geçireyim.

hayatını dilediğin gibi yaşamak istediğin için çalışıyorsun, çalışırken mutlu olman lazım, çünkü bu senin için, sen istediğin için, kimse seni zorlamıyor, sen her ay düzenli bir aylık kazanmak, her gün erkenden evden çıkıp güzel bir işte çalışmak, yararlı olmak mutlu olmak için ders çalşıyorsun.

Ağzına, diline sağlık söylediklerin o kadar güzel ve o kadar doğru ki...
Bir insanı motive etmeye, kendine getirmeye yeter de artar bile
Çok kararlısın yolun açık olsun dilerim başarılı olursun:128:
Allah gönlüne göre versin

bende geometri çalışmaya karar verdimmm :) ilk konu doğruda açılar bitti sabah namazına kalkınca da tarih coğrafya tekrar yapıyorumm verimli oluyorr bugünde çarpanlara ayırmaya çalışıcam bide osmamlıda yükselme dönemine

Sıcacık yatağından çıkabiliyorsan, maşaallah sana :)
Tebrik ederim.

Sıcacık yatağından çıkabiliyorsan, maşaallah sana :)
Tebrik ederim.

Havalar çok soğuk gerçekten bütün ülkede.
Sıcak yataktan çıkmak ne demek evden çıkıp dershaneye gidiyoruz her gün
akşam dersim var gitmem gerek bi yandan da soğuktan dolayı çok üşeniyorum
Soba bile ısıtmıyor bazen Allah evsizlerin yardımcısı olsun...

Bayadır motivem düşmüştü çalışmıyordum sadece dershanede dersi dinliyordum suan tekrar motive olmaya çalıışıyorum o yüzden türkçeden sözcükte anlam konusuna çalıştım ve 102 tane soru çözdüm matematiktende işlem yeteneğinden 20 soru çözdüm şimdilik böyle

Benim konularım bitti o yüzden kpss için her dersten soru çözmeye gayret ediyorum
Tabi hepsi aynı gün değil
Bir gün tarih-coğrafya- mat diğer gün vat- türkçe- mat vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…