• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm .

Son durum su ki kizlar sevgilimde olan numarami kullanmiyorum daha .
Faceden mesaj atmis birşey demedim
Gorusmeme karari aldim ona da söyledim .
Hatti kirdim attim facedeki ilişki durumumuzu kalfirdim..
Hayirlisi.

doğrusu barışırsınız die düşünüyordum, bunları yapmış olmana hem şaşırdım hem de içim burkulsa da sevindim biraz. hayırlısı olur umarım hakkında.

Çözülemeyecek bi sorun gibi durmuyor başta ama size karşı olan üslubu çok garibime gitti, huy kolay kolay değişmiyor malesef.Verdiği cevaplar söylediği sözler falan çok saçma..Umarım sevgiliniz de ilişkiniz de her yönüyle düzelir...

Son düzenleme:
doğrusu barışırsınız die düşünüyordum, bunları yapmış olmana hem şaşırdım hem de içim burkulsa da sevindim biraz. hayırlısı olur umarım hakkında.
Teşekkür ederim en yakın arkadaşım olmasa yapamazdım heralde bunları .

Çözülemeyecek bi sorun gibi durmuyor başta ama size karşı olan üslubu çok garibime gitti, huy kolay kolay değişmiyor malesef.Verdiği cevaplar söylediği sözler falan çok saçma..Umarım sevgiliniz de ilişkiniz de her yönüyle düzelir...

Teşekkür ederim bu saatden sonra pek umudum yok artık .

son durum ne şimdii ceylinn :26::26:

Konuşmuyoruz canım .
Onun bana aldığı hattı kırdım .
Yeni numara aldım bilmiyor onu söylemeyeceğim .
Faceden bana mesaj atmış, arkadaşlarıma falan mesaj atmış .
Cevap vermedim ev telefonunu arattı ablasına dün akşam.
" Müsait değilim daha aramayın " dedim .
En son da faceden " Saçmalama böyle bitiremezsin durduk yere ne ayrılığı " falan yazmış .

Konuşmuyoruz canım .
Onun bana aldığı hattı kırdım .
Yeni numara aldım bilmiyor onu söylemeyeceğim .
Faceden bana mesaj atmış, arkadaşlarıma falan mesaj atmış .
Cevap vermedim ev telefonunu arattı ablasına dün akşam.
" Müsait değilim daha aramayın " dedim .
En son da faceden " Saçmalama böyle bitiremezsin durduk yere ne ayrılığı " falan yazmış .

şaka gibi , aklı başına gelmeye başlamış ama ona şu an geçici bir trip gibi geliyor senin yaptığın baksana durduk yere ne ayrılığı demiş, herhalde kendi keyfi yerine gelince seninkide yerine gelecek diye bekliyot :20::20::20:

şaka gibi , aklı başına gelmeye başlamış ama ona şu an geçici bir trip gibi geliyor senin yaptığın baksana durduk yere ne ayrılığı demiş, herhalde kendi keyfi yerine gelince seninkide yerine gelecek diye bekliyot :20::20::20:

Değil mi ?
Ve o kadar sakin davranıyor ki sanki hiçbir şey olmamış da geç mesaj attın kavgası yapıyoruz .
Ayıp ya .
"Her şeyi sorun yapıyorsun zaten sen ne beni ne benim ailemi sevmedin " yazmış bir de .
Annesi bana o kadar laf saydı da cevap vermedim ben .
Öküzz .:31:

Değil mi ?
Ve o kadar sakin davranıyor ki sanki hiçbir şey olmamış da geç mesaj attın kavgası yapıyoruz .
Ayıp ya .
"Her şeyi sorun yapıyorsun zaten sen ne beni ne benim ailemi sevmedin " yazmış bir de .
Annesi bana o kadar laf saydı da cevap vermedim ben .
Öküzz .:31:

ayhhhh :28: sanırım ben dayanamaz büyük bi kavga çıkartır tüm düşündüklerimi söylerdim ne bu böyle :15::15:

ayyy konunun aileyle ne alakası varmıiş şimdi :20::20:

ayhhhh :28: sanırım ben dayanamaz büyük bi kavga çıkartır tüm düşündüklerimi söylerdim ne bu böyle :15::15:

ayyy konunun aileyle ne alakası varmıiş şimdi :20::20:

Ailesi onun her şeyi.
Ablası, yeğenleri, annesi, babası .
Her konuda onlar öndeydi zaten bana kıyasla .
Şİmdi onlarla mutluu bir hayat geçirebilir .

Ailesi onun her şeyi.
Ablası, yeğenleri, annesi, babası .
Her konuda onlar öndeydi zaten bana kıyasla .
Şİmdi onlarla mutluu bir hayat geçirebilir .

ama konuyla alakası yok ki neden öyle diyor allah allah :20:
herkesin ailesi kıymetli değerli çok sinir oldum :41:
ablası barışmanızı mı istiyor :15:

Son düzenleyen: Moderatör:

ama konuyla alakası yok ki neden öyle diyor allah allah :20:
herkesin ailesi kıymetli değerli çok sinir oldum :41:
ablası barışmanızı mı istiyor :15:

Aksine ona başka bir kız bulmak derdinde .
,Ama aramış işte .
Ne biliyim ya çok ilginç .
Ben onun ailesine en ufak bir saygısızlık bile yapmadım .
Ona da .
Ama onun şu yaptığı kabalığa bak .
Tamamen öküzmüş .
Çok sabrettim ben, çoook .

Ceylincim belki kızacaksın ama ben senin adına sevindim biliyor musun bu kadar kararlı olman, kendini ezdirmemen... takdir ettim. Hala önemini kavrayamamış demek öyle ki seni cepte sanıyor naparsa yapsın benle olacak diye düşünüyor, eminim kibu sadece bir doğum gününü unutmanın patlaması değil. Şimdi üzülüyorsun ancak en kısa zamanda bu acıların son bulmasını umuyorum ve böyle birinin ardından da bulacağını ve mutlu olabileceğini biliyorum. Kendine çok iyi davran arkadaşım, üzülme, yıpranma :31:

çok iyi yapıyosun bence ben bu kadar güçlü olamazdım sanırım,sana davranışları,tavrı..kaybetmekten korkmuyomuş belli ki ama
sana söylediklerine bakılırsa hiç de akıllanmamış ailesi ne alaka yani
bi konundan hatırlıyorum annesi sana kırıcı şeyler söylemişti sevmesen bile yeriydi yani ama sen bi saygısızlıkta yapmamışsın,bu erkekler niye aileleri ve sevgililerini bi sıralamaya koyma çabasındalar gerçekten boğasım geliyo
diğer arkadaşlar gibi içimden bi ses barışırsınız diyo ama sorunları çözmeden barışmanın da bi anlamı yok

Ceylincim belki kızacaksın ama ben senin adına sevindim biliyor musun bu kadar kararlı olman, kendini ezdirmemen... takdir ettim. Hala önemini kavrayamamış demek öyle ki seni cepte sanıyor naparsa yapsın benle olacak diye düşünüyor, eminim kibu sadece bir doğum gününü unutmanın patlaması değil. Şimdi üzülüyorsun ancak en kısa zamanda bu acıların son bulmasını umuyorum ve böyle birinin ardından da bulacağını ve mutlu olabileceğini biliyorum. Kendine çok iyi davran arkadaşım, üzülme, yıpranma :31:

Tesekkur ederim just.
Sizlerin sayesinde yaptim bunu .
Hala cepte görüyor beni ama pişman oldu bunu biliyorum.
Korktugum gibi de değilmiş Hic...

çok iyi yapıyosun bence ben bu kadar güçlü olamazdım sanırım,sana davranışları,tavrı..kaybetmekten korkmuyomuş belli ki ama
sana söylediklerine bakılırsa hiç de akıllanmamış ailesi ne alaka yani
bi konundan hatırlıyorum annesi sana kırıcı şeyler söylemişti sevmesen bile yeriydi yani ama sen bi saygısızlıkta yapmamışsın,bu erkekler niye aileleri ve sevgililerini bi sıralamaya koyma çabasındalar gerçekten boğasım geliyo
diğer arkadaşlar gibi içimden bi ses barışırsınız diyo ama sorunları çözmeden barışmanın da bi anlamı yok

Evet canim o zaman agzimi bile acmamistim .
Şimdi de suçlu ben oldum.
Eşek olunca ben ustume binen çok olur tabi.
Sizlerin en yakin arkadasimin destegiyle basardim bunu çok teşekkürler .

Back