• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün benim doğum günüm .

Ceylin affetme diyemem her ne kadar affedişini çok saçma da bulsam ama bari bu kadar kolay affetme. Ne demek davası varmış. Başlatmasın davasından. Bu kadar ağır konuşmasını gerektirmiyor davası olması. Ne olur ya biraz kendinize değer verin. Siz kendinize değer vermezseniz hayatınızdaki insan neden versin ki? Sen bunları yaşamaması gereken kıymetli bir insansın. Sen o lafları haketmeyen özel birisin. 6 yılın hatrına affedilemi diye düşüneceğin yerde 6 yılın emeğine ben bunları haketmedim demelisin. Eğer yanlış hatırlamıyorsam bir sürü kötü alışkanlıktan vazgeçiş sürecinde yanındaymışsın. Sen ona bu kadar destekken bu hakaretler niye. Kendini sev, kendine değer ver. Kendine saygı duy.

Kendime ondan az değer veriyorum belki de
Çokhaklisiniz biliyorum .
Ama ayriliktan cçok onun baskasiyla olma dusuncesi korkutuyor beni...

Yaa canim, erkeklerin sonuncusu mu sanki erkek arkadasin ? Ahh ahh evlendiginde de bunlari artirarak yapicak sana buyuk ihtimal. Cunku iyice ogrendi sen nazik bir insan olmana ragmen onun hakaretvari sozlerini simdiden cekiyorsun. Onu kaybetmekten korkuyorsun. Burnundan ne diye kil aldiriyirsun a be guzelim. Kotu aliskanlik demis birisi, bence o zaman arkana donmedn kacmaliymissin canim.

Yaa canim, erkeklerin sonuncusu mu sanki erkek arkadasin ? Ahh ahh evlendiginde de bunlari artirarak yapicak sana buyuk ihtimal. Cunku iyice ogrendi sen nazik bir insan olmana ragmen onun hakaretvari sozlerini simdiden cekiyorsun. Onu kaybetmekten korkuyorsun. Burnundan ne diye kil aldiriyirsun a be guzelim. Kotu aliskanlik demis birisi, bence o zaman arkana donmedn kacmaliymissin canim.

Elimde olsa işte .
Ben kimseyi kirmak üzmek istemem.
Birde böyle sevince olmuyor ...

Ah guzelim sana yazik. Bari baska ozellikleri bunu kapatiyor mu ? Bak evlenince sorunlar sevgiyi bitirir. Hic birimiz senin pisman olup uzulmeni istemeyiz.

iş ciddiye binince düzelir demişsin canım inşallah öyle olur.
üzülmeni hiç istemem ama burda çok okuyoruz şu anda bile sana ceptesin diye rahat muamelede bulunan bir adam evlediğinde daha beterini yapmaz,umuyorum.

iş ciddiye binince düzelir demişsin canım inşallah öyle olur.
üzülmeni hiç istemem ama burda çok okuyoruz şu anda bile sana ceptesin diye rahat muamelede bulunan bir adam evlediğinde daha beterini yapmaz,umuyorum.

Bugün bulusalim dedi gitmrdim .
Bilmiyorum.
Umarim umdugum gibi olur..

Evlenirsen kendine nekadar haksızlık ettiğini anlıyacaksın ama çok geç olucak :ssz: şimdi ayrılamıyosun boşanmak kolaymı sanıyosun, şimdi d.gününü hatırlamayan evlenincemi hatırlıcak ayrıca tavırlarından bahsetmiyorum bile hem suçlu hem güçlü yazık ki ne yazık :47: bitek erkekler kötü zaman geçiriyo ya biz toz pembe yaşıyoruz:24:

Bugün bulusalim dedi gitmrdim .
Bilmiyorum.
Umarim umdugum gibi olur..

ayrılmamıs gibi bulusma mı teklif ediyor yoksa yuzyuze konusalım boyle telefonla ayrılmak olmaz mı diyor?
hem bulusmak istiyorsa siz gitmediniz mi kapıya gelmeli.
sizin onu ne kadar cok sevdiginizin farkında, agırdan alıyor...
kusura bakmayın ama cok rahat bu adam.

Büyük bi ihtimalle barıştın veya barışmak üzeresin sorunun çözüldü belliki konuyu kapattırda kimse fikir vermesin dinlemiceksin nede olsa yazık etmeye devam et kendine :ssz:

Yani varya biz bayanlara herşey müstehak.

Agzımızın içine düşen adamlar varken ağzımıza .... adamlar buluyoruz ya.

Şimdi bu adam düşünün daha şimdiden, doğum gününü hatırlamamış neden? Davası var canı sıkkın. Pehhh daha evlenmeden bunu diyen adam evlendikten sonra burnuna koymaz karısını. Ben katiyen katlanamam böyle birşeye, beni önemsemeyen adamı ben ohooooo. insanın gururu kendine saygısı daha önemli değil mi ya? Valla devam edeceksiniz belli, ama bile bile de lades yapıyosunuz bilin.

Son durum su ki kizlar sevgilimde olan numarami kullanmiyorum daha .
Faceden mesaj atmis birşey demedim
Gorusmeme karari aldim ona da söyledim .
Hatti kirdim attim facedeki ilişki durumumuzu kalfirdim..
Hayirlisi.

Son durum su ki kizlar sevgilimde olan numarami kullanmiyorum daha .
Faceden mesaj atmis birşey demedim
Gorusmeme karari aldim ona da söyledim .
Hatti kirdim attim facedeki ilişki durumumuzu kalfirdim..
Hayirlisi.

Barisacaginizi dusunuyorum canimm..
Herseyin hayirlisi...

Back