- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.334
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Hakkında hayırlısı olsun canım İnşAllah.
Tesekkur ederim caniimmm :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkında hayırlısı olsun canım İnşAllah.
hakkında hayırlısı
eee naptın dün çıktın mı akşam gezmesine
inş. duymuş görmüştür
çok iyi olur ona
" Ceylin seni özledim " yazmis.
daha cok ozler... hemen yelkenleri indirmeyin bence, burnu sürtsün biraz.
birazcık irade gosterdiniz yavas yavas degismeye basladı.
Bana barışacakmışsınız gibi geliyo hayırlısı.. Sanırım ikiniz de seviyorsunuz birbirinizi, ama biraz ayrı kalmak iyi gelir bence. Bu sürede o da düşünür biraz hatalarını anlar :)
Tesekkur ederim :)
Gerçekten büyük şeyler yapmadi gerek barismak icin.
Keşke biri çıkıp tek tek yüzüne vursa bütün yaptıklarını, söylediklerini. Bi de hani olur ya tartışılır falan sonra yaptıklarını ettiklerini yüzüne vurursun, o zaman da içinde tutuyosun derler. Sinir olurumm.
" Ceylin seni özledim " yazmis.
Bence barışacaksınız ama bu adamı iyi bir süründüreceksin sen yola gelecek o öyle hissediyorum
Hicbir şey yazmadim görüldü yazdigini görmüştür herhalde .
daha iyi olmus, mesaj gitmedi mi diye dusunup hicbir sey olmamıs gibi aramaz en azından.
anlamıyorum bu nasıl bir insandır ki kendine donup ben nerde hata yaptım bu kız dg partisi ayarlamadım diye mi bu kadar buyutecek biri degildi baska birseyler olmalı demiyor...
hatta sırf dogum gunu yuzunden küstügünüzü dusunse bile yine de ozur dilemeli, onu bile yapmıyor.
belli ki hala duygularınız var karsılıklı olarak, ben de arkadaslar gibi barıscagınızı dusunuyorum.
fakat lutfen en kotuye hazırlayın kendinizi, boyle olcagını bilseydim o mesaja anında cevap verirdim diyecekseniz uzatmayın. ama hatasını anlamadıkca ve size olan yaklasımını degistirmedikce sevginin yeterli olmadıgını siz de cok iyi biliyorsunuz...
Özledim ...
Tabiki özliceksin ama sana söylediği lafları unutma seni nasıl kırdığını dayanmaya çalış bak bakalım bidaha unutucakmı d.gününü öyle artis artis konuşucakmı otur oturduğun yerde gibi