- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
benim 26 gün oldusenin kaç gün:26::26:Olacak olan o perim.
Zaman geçiyor..:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim 26 gün oldusenin kaç gün:26::26:Olacak olan o perim.
Zaman geçiyor..:)
Tesekkur ederim just.
Sizlerin sayesinde yaptim bunu .
Hala cepte görüyor beni ama pişman oldu bunu biliyorum.
Korktugum gibi de değilmiş Hic...
cast ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızcan amaDeğil mi belki canın acır ama ayakların üstünde durursun güçlü bir kızsın sen tebrik ederim
cast ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakızcan ama
ben gene profiline baktım.fb videosu paylaşmış ve şunu yazmış.
8.saniyede bağıran kız <3 kurban olurum sana ölürüm oyşş <3
ölürmüsün öldürürmüsünkıskandırmak için yapıyo ama takmıyorum
yoğ ya yakışıklıydı allah var yukarda eli yüzü düzgündüO kız da onu görse ölür herhalde
sen şu çatlağa bakma ceylin ya
aynenilk bi hafta zırladım,sonra duraksadım şimdi çıtır kesiyomgerçi çıtırda yok hepsinin kullanma tarihleri geçmişKonuyla ilgili çok güzel bir resim:
http://loldailyfun.com/wp-content/uploads/2012/01/after-the-break-up-Man-and-Woman.jpg
Kadınların ve erkeklerin ayrıldıktan bir gün, bir hafta, bir ay sonraki halleri.
ceylin barışıcaksanda uzun süre böyle devam et anca böyle değişir bu öküzler seni kaybetmiyeceğini sanıyordu ohhh
Konuyla ilgili çok güzel bir resim:
http://loldailyfun.com/wp-content/uploads/2012/01/after-the-break-up-Man-and-Woman.jpg
Kadınların ve erkeklerin ayrıldıktan bir gün, bir hafta, bir ay sonraki halleri.
Değil mi belki canın acır ama ayakların üstünde durursun güçlü bir kızsın sen tebrik ederim
benim 26 gün oldusenin kaç gün:26::26:
Eki Görüntüle 921275
bende bundan 6 yıldır var kızlar.içinden gelmiyosa olmuyo.bide içinizdeki şevki öldürüyo.kaçıp kurtulun en başta anlamışken.
bendeki model evlenince değişti.
sayiyom tabiAhaha :)
Sayiyor birde deli bosveeer gel cikip kafa dagitalimm
Ahaha :)
Sayiyor birde deli bosveeer gel cikip kafa dagitalimm
[video=youtube;6_FjO1iiFIg]http://www.youtube.com/watch?v=6_FjO1iiFIg[/video]
ne güzel önünde bisürü seçeneğin var artık giyin gez toz tabi sana da diyorum peri söyleyin bol bol bekarlık sultanlık hocam dünya varmış oh be
Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .
Merhaba Ceylin.
Ben konunu yeni gördüm ama geçmiş doğum günün kutlu olsun.
Konunun tamamını okuyamadım. Erkek arkadaşın hatırladı mı doğum gününü bilmiyorum ama senin durumunla hemen hemen yakın bir durum benim de başıma geldi. En son ki doğum günümü ne annem,ne babam,ne abim ne de kardeşim hatırladı. Tüm arkadaşlarım hatırladı ama onlar hatırlamadı. O kadar çok kırıldım ki. İşten eve gelmişlerdi. Annem beni öptü. Yüzüne baktım bir şey diyecek mi diye ama demedi. Ben de bugün benim doğum günüm dedim. Annem şok oldu. Yüzü değişti,bir garip oldu. Hepsine küstüm. Gözlerim doldu. Ağlamamak için o kadar zor tuttum ki kendimi. Hepsi geldi özür diledi. Bir daha unutursak o zaman küs,bu seferlik affet dediler ama ben aradan 6 buçuk ay geçmesine rağmen her fırsatta yüzlerine vuruyorum bunu. Senin hissettiğin şeyleri çok iyi anlıyorum.
Teşekkür ederim :)
Erkek arkadaşım değil o kişi artık canım .
Ayrıldık