- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Çok anlayissizsin .
Benim bi ton isim var seninle mi ugrasacagim.
iyisin hassin dedikve g.tun kalkti s...mde bile değilsin .
Dedi.
pes pes pes.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok anlayissizsin .
Benim bi ton isim var seninle mi ugrasacagim.
iyisin hassin dedikve g.tun kalkti s...mde bile değilsin .
Dedi.
şifreyi değiştirmekteki niyeti bu zaten, tabiri caizse kuyrugu dik tutma çabası böylece senin dikkatini çekecek o aramadan sen arayacaksın, niyet tamamaen bu, keşke dayansan da aramasan
Oylemi dersiniz ..
Face şifresini değiştirmiş ..
Çok teşekkürler yorumlariniz için kizlar.
Aradi az önce
Bir davasi vsrdi onun için sikkinmis cani.
O yüzden öyle davranmis .
Ayrilik falan söz konusu olamazmis .
Tatlım, benimde şimdiki ilişkimden önce çoook fırtınalı bir ilişkim olmuştu. Uzun süren bir ilişkiydi çok ama çok seviyordum gözüm bir şey görmüyordu. Her dediğine he derken bir bakmışım ben benlikten çıkmışım. Ne saygısı vardı bana, ne anlayışı. Hemen hemen her günümüz kavgayla ve benim gözyaşlarımla geçti. Bu adamın hakaretini de yedim, ağır lafını da hatta bir keresinde tokadınıda!!
Şimdi ki aklım olsa asla kabul etmezdim ama cahilliğime denk geldi onu bile affetmiştim. Böyle travmalı bir aşk yaşadım çok büyük acılar çektim.
Ama kısa bir zaman sonra karşıma şimdiki sözlüm, canım sevdiğim çıktı. Dünya iyisi bir insan. Çok mutluyum onunla.
Yani demem o ki; umudunu kaybetme. İnsanlar boşanıyor bile, boşver önüne bak. Karşına kimin çıkacağı belli olmaz. Bir bakmışsın karşına çıkacak insan ayaklarını yerden kesmiş. Şahsen benim öyle oldu.
Ben kendi hikayemi anlattım ki sana ilham versin, umut versin. Bir de ben ayrılık acısını içine kapanarak atlatanlardan değilim o yüzden o zamanlar arkadaşlarımla bol vakit geçirerek atlatmıştım. Sende öyle yapabilirsin. Gezip tozup eğlenebilirsin. İyi geleceğine eminim. Yerinde olsam asla barışmazdım ben. İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Sevgiler.
ne kadar da aynı şeyleri yaşamışız, şükür ki bende senin gibi şanslı taraftayım, yaşadıgım tüm kötülükleri unuttum, hayatıma devam ettim ve arada eşekliği tutsa da dünya iyisi bir sevgilim var dilerim zor da olan herkese Rabbim bizim yaşadıgımız güzellikleri gösterir
sen ne düşünüyosun peki canım ?
Çok teşekkürler yorumlariniz için kizlar.
Aradi az önce
Bir davasi vsrdi onun için sikkinmis cani.
O yüzden öyle davranmis .
Ayrilik falan söz konusu olamazmis .
Bilmiyorum...
Barismak istiyorum en az ayri kalmak kadar...
Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .
Bilmiyorum...
Barismak istiyorum en az ayri kalmak kadar...