- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.734
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
ben yanlış anladım galiba k.bkma lütfen :26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yanlış anladım galiba k.bkma lütfen :26:
şuan kendini suçlama boşver işin saygı kısmını, seviyosun sonuçta, ama mantıgınla karar vermek istiyorsan gelecegini mutlaka düşün. saygı sevgi olarak deil de katlanıp katlanmama olarak bunu evli oldugunuzda yapsaydı ne olurdu onu düşün, aynı evin içerisinde sana küfür ettiginde nasıl hissedersin onu düşün, o zaman inan bana canın da daha az yanacaktır.
O da zamanla geçer
Yeter ki dik dur geri adım atma
Kimse aşk acısından ölmüyo
Gün gelip keşke dediğine iyi ki diyeceksin
Ve tamda böyle durumlar için söylenmiştir : Her şer de vardır bir hayır diye
O zaman daha katlanilmaz olur ..
Biz onun işlerinden dolayi çok gorusemezdik.
Sürekli evlenelim diye de israr ederdi daha geçen hafta annemle konuş diye zorluyordu .
İleriyi dusununce huzur kaplıyordu içimi .
Gergin beraber olma düşüncesi huzur veriyordu bana .
Kavgalar olmaz diye düşünüyordum.
kavgalar her ilişki de olur, devam ederseniz bundan sonra da olacak, ayrılsan başkası olsa onunla da olacak. önemli olan o kavgalar sırasındaki tutum, sizin tutumunuz da önemli onun tutumu da. bu şekilde nereye kadar devam edebilecegin önemli.
diyorum ya çok iyi anlıyorum canının acısını, ben anneme sarılıp içimde öküz oturuyo die agladıgımı bilirim kavga ettgimiz zamanlarda. ama ayrılınca hiç ağlamadım, çünkü gelecekte mutlu olmayacagımızdan o kadar emindim ki onun ayrılması resmen ilaç gibi olmuştu bana. üzüldüm ama huzurluydum, ben elimden geleni yaptım o yapmadı diyebiliyordum. sende kafanı toparlayınca bunları da bi düşün güzelim, daha iyi anlayacaksın herşeyi o zman.
İçim huzurlu evet ama canim yaniyor ..
Üstünden büyük bir yük kalkti ama hala canim yaniyor..
geçecek ceylinim emin ol geçecek, sen de biliyorsun ki geçecek. ben 3 yıl oldu nerdeyse ayrılalı, bambaşka bir hayatım var şimdi, hele ki şuan ki sevgilimin bana olan tavırlarına bakıyorum da ne ziyan etmişim kendimi diyorum. 3 sene köpek gibi sevdim çok da sevildim belki, ama hiç değer görmemişim. beni hiç bi zaman gerçekten önemsememiş, şimdi hayatımdaki insan sayesinde anlıyorum bunu. birgun sende bu hale geleceksin yeter ki sabret, ve diyorum ya kendini oyalayacak bişeyler bul. ben o dönemde house md dizisine sarmıştım mesela, kaç sezonluk diziyi bikaç haftada bitirdim düşün yani sende kafanı oyala ve bekle hepsi geçecek
Bulurum oyalanacak birşeyler .
Ama başka biri istemiyorum inşallah eski haline döneriinşallah..
sen daha iyi biliyosundur sonuçta onun huyunu, ama işte düşünmek lazım unututp eskisi gibi olabilecek misin, aynı şeyleri bi daha yaşamaya katlanabilecek misin ? umuyorum ki senin için hayırlı olan kararı verirsin, Rabbim yardımcın olsun.
Çok tesekkur ederim. Çok sagolun değerli fikirlerinizi için . umarim dediğimiz gibi olur...Ceylin inan bütün konunu okudum. Öncelikle kendini üzme demiycem çünkü üzüliceksin ağlıycaksın sinir krizi geçiriceksin bir sürü şey yaşıycaksın...
Ama önemli olan bunları hakkıyla yaşamak ayrılığı hakkıyla yaşaki içinde bişey kalmasın, pişmanlık olmasın. Öncelikle sen elinden geleni yapmış olmanın huzuruna kapıl arkana yaslan zihnini boşalt..
O saygısız insanada şuan söylemek istediğin bir sürü şey olduğunu düşünüyorum, istiyosan söyle yaz ne geçiyosa iyi veya kötü ister sev ister söv ama içinde bırakma lütfen..
Şuan tabiki sadece onu istiyceksin başkasını düşünmiyceksin ama inan geçiyor 7 hafta sadece 7 hafta bu acıyı yoğun olatak çekiceksin.. Güçlü ol kendini bırakma..
Çok geçmiş olsun..
İnşallah senin istediğin kıvamda sana geri döner. Çünkü sen sadece bunu istiyosun.
Kendine iyi bak olur mu
Face şifresini değiştirmiş ..
Bu işte başka bişi var, ya da başka biri
Merhabalar .
Bugün benim doğum günüm ve kimsenin umurunda değilim bunu fark ettim .
Özellikle de sevgilimin .
6 yıllık sevgilim doğum günümü kutlamadı bile .
Geçen sene askerdeydi kutlamadı .
Bu sene peki ?
Yok .
Tamamen öküzlük .
Ben yılbaşı için ona haftalar önceden hediye alayım .
Planlar yapayım o doğum günümü aklına bile getirmesin .
Arkadaşlarıyla balığa gideceklermiş bugün .
Çok haklı .
İnsan boş izin gününü arkadaşlarıyla geçirir .
Kızlar dedi beraber kutlayalım diye sevgilim bir şeyler planlamıştır diyorum saf saf .
Ben onun hiçbir doğum gününü es geçmedim ne olursa olsun .
Ya istediğim hediye de değil, kutlamada .
Ama insan iki hoş kelam bekliyor .
Oda yok .
Öyle kırıldım ki anlatamam .
Bu zamanlar aramız limoni bir hoşluk yapsan ne kaybedersin be adam ?
Dünde beraber çarşıya gittik bey efendi kendine kıyafet aldı bir ton .
Arada bir milyoncudan bir kolye al bari .
Hatırladım de .
Burada biri yazmıştı erkek önemsemediği kıza hediye almaz, doğum gününü kutlamaz, unuttuğundan değil diye .
İnsan bir şeyler bekliyor .
Bari doğum günün kutlu olsun der .
Bu kadar mı zor .
" Arkadaşlarından hoşlanmıyorum onlarla görüşme, sağlam pabuç değil onlar " dediği arkadaşlarım kutladı sadece doğum günümü .
İnsanın zoruna gidiyor .
Önemsemezdim aslında bu gibi şeyleri çocukça diyordum ama öyle olmuyormuş .
Başka birşey olsun .
Dun senden Vazgeçmem diye yemin eden adam başka birini bulmuş olamaz..
Dilerim yoktur ama koşa koşa sifreyi değiştirmesi neden?
Doğum gününüz kutlu olsunnnn...Fazla taviz vermşişiniz bence
Bilmiyorum... Duramiyacagim arsyacagim galiba ben .
Offf