• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

30 yaşında bekar olduğunuz yani diğer bir deyişle evde kaldığınız çok net anlaşılıyor yorumlarınızdan keza evli olmayan birisinin çok da anlayabileceği bir şey değil bu konu; çünkü daha benim yazdıklarımı algılama kapasitesine sahip değilsiniz, herkesin karakteri farklıdır, siz öylesiniz diye doğru o demek değildir ve o kelimeyi sinirle söylediğimi kaç sefer yazdım pişman olduğum için de çiçek gönderdim, bunun açıklamasını da sizin gibi birisine yapmak zorunda değilim.. anlamsız cevaplarınızla da konumu sabote etmeyip seviyeyi düşürmezseniz sevinirim..

Evli olan arkadaşlar da anlamamış sizi. Sadece bir kişi onaylamış. Evde kalmış arkadaşlar saldırmasın şimdi :D

30 yaşında bekar olduğunuz yani diğer bir deyişle evde kaldığınız çok net anlaşılıyor yorumlarınızdan keza evli olmayan birisinin çok da anlayabileceği bir şey değil bu konu; çünkü daha benim yazdıklarımı algılama kapasitesine sahip değilsiniz, herkesin karakteri farklıdır, siz öylesiniz diye doğru o demek değildir ve o kelimeyi sinirle söylediğimi kaç sefer yazdım pişman olduğum için de çiçek gönderdim, bunun açıklamasını da sizin gibi birisine yapmak zorunda değilim.. anlamsız cevaplarınızla da konumu sabote etmeyip seviyeyi düşürmezseniz sevinirim..
Sırf evde kalmamak ıcın uğrasıp evlendıgınız nasıl bellıı

yok yere gururumu çiğnedim adamın umrunda bile değilim ki kendi doğum günümde ben ona çiçek gönderdim..
Canım ne gururu sen eşine Çiçek yollamışsın o senin eşin düşmanın değil lütfen burdaki bazı yorumların gazına gelme.Hiç normal düşünceler değil bunlar.Belli ki eşiniz gururlu bir insan .Eşiniz size Şerefsiz deseydi,gerizekalı deseydi akşamına da Çiçek yollalsaydı affeder miydiniz? Biraz empati yap!
Tekrar yazıyorum kendini törpülemelisin yoksa eşinin de sana saygısı kalmayacak.
Evliliğe bir de çocuk eklenirse vay halinize.

Tek başarım o olsa bu kadar rahat davranamazdım tatlım emin ol ama senin de bu konuda yaran var ki gocunmuşsun baya :KK66:
Koca bulmak başarı değil ki başarı mı zannediyosunuz siz :D Buradan bakınca rahat davranma nedeniniz kişilik sorunlarınız gibi bu arada

evde kalmış dedi ya.

puhahahaha :)))))))))))))

mükemmel seviye :))

Padişah

padişah kızı değilim de değerimi bildirtip kendimi ezdirtmiyorum ve üstüne üstlük bana yine de çiçek geliyor İşte sizin gibiler de bunu hazmedemiyorsunuz galiba :KK66:
görmeden inanmam.
gelen çiçeği notu at buraya.
çatlat bizi :)

_Makaron_ _Makaron_ un yerinde başkası olsa, evlendin de ne oldu, çocuk yapamıyorsun der, en acı yaranı kaşırdı Passionatewoman Passionatewoman

Boşver, arkadaş zamanla anlar yanlış davrandığını. Kocama küfür edip sonra bir şey olmamış gibi sarılıp yatacak kadar laçka bir evlilik olmasındansa kedilerime sarılıp uyumak daha iyi bir şey. Evde kalmak ne demekse :) Çapı küçük laflar ediyor tartışmaya değmez.

haklısınız.. ama dominant olmazsam mutlu da olamam..
Dominant olun ama eşinizin sınırlarına da saygı gösterin. Yani o sizin eşiniz diye istediğiniz şekilde davranıp istediğinizi söylememelisiniz. O da bir birey. İki kişi de bu mesajınızı beğenmiş çok ilginç doğrusu.
Eşimiz bizim malımız değilki her dediğimizi her yaptığımızı tolere etsin. Onun alanlarını işgal eder kötü davranırsanız o mutsuz olur, dolaylı yoldan da siz mutsuz olursunuz. Siz bilirsiniz ama bi süre sonra evliliğiniz çıkmaza girer

Boşver, arkadaş zamanla anlar yanlış davrandığını. Kocama küfür edip sonra bir şey olmamış gibi sarılıp yatacak laçka bir evlilik olmasındansa kedilerime sarılıp uyumak daha iyi bir şey. Evde kalmak ne demekse :) Çapı küçük laflar ediyor tartışmaya değmez.
öyle ancak müthiş çelişkili.

zar zor bir koca bulmuş. onu da boşamayı düşünüyor korkak ve aileci diye.

dul derler diye mi korkuyor acaba özgüven timsali konu sahibi?

işe geç kaldığımız için kahvaltılık almamasıydı :KK70: elbette düzelir ilk defa demiyorum maalesef böyle lafları ama bugün benden hiçbir şey bekleme dedi bugün zehir oldu yani :KK43:

Ey can, kimseyi kırma! Sözden ağırı yoktur... Beden çok yükü kaldırır. Ama, gönül her sözü kaldıramaz. Hz Mevlana
Çok severim bu sözü. Ve kavgalıyken hiç konuşmam ki sonra altında ezileceğim bir söz çıkmasın. Onun yüreği incinmesin ben onun karşısınsa ezilmeyeyim.

_Makaron_ _Makaron_ un yerinde başkası olsa, evlendin de ne oldu, çocuk yapamıyorsun der, en acı yaranı kaşırdı Passionatewoman Passionatewoman
Ah canım ya en acı yaram o olsun, her evlilik çocuk için yapılmıyor çok şükür benim evim arabam oldukça prestijli bir işim ve herşeyim var, çocuk konusunda da Allah veriyor çocuğu onun takdiri senin de haddine değil bunlara yorum yapmak ama senin bu konularmış ki en acı yaran, baya gocundun burda tatlım ;)

Back