• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

sen kimsin ki bi kadına dalga gecer gibi enisteye söyle bosasın seni diyosun burda insanlar dertlerini acıyo icini döküyo haddini bil yaa sen kızı dogum gununde ne diyosun Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bosa bu kadını lafını nasıl yapıstırırsınız ya ayıp beee
kocası benzer davranışı yapsa, tedavi olmazsa şiddet de uygular, boşa derdim.

konu sahibi kocasına psikolojik şiddet uygulamış. erkek versiyonu olsa bir de döverdi.

ya akşamki planı iptal etmesin diye çiçek gönderdim hata mı yaptım
hata yaptığın için özür çiçeği değil yani.

dominant, bencil, saygısız görünüyorsun biliyor musun?
bir de öfkesinin ardına sığınan bozuk ağızlı bir kadın.
çok irrite edici.

limoncu28 limoncu28 in kendine hayrı yok ki sana olsun.

Aranizda tartismayin kizin konusu maffoldu gelismelerden haberdar olmak istiyorum lütfen

Son düzenleme:
Arkadaşım bu ne bencillik böyle eşine o kadar laf söylemişsin hala doğum gününün derdindesin bu kafa yapısıyla evliliğin daha çok yıpranır. Ayrıca haklısın diye gaz verenleride anlayamadım adama şerefsiz demiş incir çekirdeğini doldurmayan sebeplerle hemde bunun nerese haklılık. Kocanız size bunu dese kendinizi nasıl hissederdinizde. Ayrıca ezdirme kendini diye burda çığırtkanlık yapanlar pardonda adam napmışta ezmiş kadını. Daha çok şey yazardımda banlanmak istemiyorum.

hata yaptığın için özür çiçeği değil yani.

dominant, bencil, saygısız görünüyorsun biliyor musun?
bir de öfkesinin ardına sığınan bozuk ağızlı bir kadın.
çok irrite edici.

limoncu28 limoncu28 in kendine hayrı yok ki sana olsun.
ya konuyu sabote etmez misin? şu anda konu dışı alakasız ve üslubu bozuk şeyler yazıyorsun ben genelde kimseyi şikayet etmem ama seni ediyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

haklısın canım maalesef ki kadınların çoğu kendisini ezdirmeyi, kendisini pasifize etmeyi huy edinmiş.. sindiriyor erkekler de bizi, biz böyle yaptıkça..

Adama boğazın için küfür etmişsin, bir de kadınlar pasif erkekler bizi sindiriyor diyorsun. Limoncu zaten bu forumda dalga konusu. Onun verdiği akıllara katılıyor olman senin de aynı ayar olduğunu gösteriyor. Normalde yorumculara siz diye hitap ederim ama sen o kadar kibarlıktan anlayacak birisi olmadığın için böyle hitap ediyorum. Aklını başına topla, prenses olsa kimse çekmez böylesini. Adamın sevgisine çok güvenme, etrafta çok naif kadınlar var ister istemez kıyaslamaya girer kalırsın ortada. :)

ya konuyu sabote etmez misin? şu anda konu dışı alakasız ve üslubu bozuk şeyler yazıyorsun ben genelde kimseyi şikayet etmem ama seni ediyorum Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.
şikayet etmen gerçeği değiştirmez.

öncelikle hayatındaki çelişkileri halletmelisin.

kocan senden korkuyor ama ailesiyle yapışık yaşıyorsunuz.
aileci diye boşanma fikrin var ama çocuk olsun diye uğraşıyorsun.

eşini her şeye rağmen seviyorsun da ondan bu çelişkiler diyelim.

insan sevdiği erkeğe şerefsiz kelimesini nasıl der? bu kelime hakaret değil küfür erkekler için.

kendini toparla. yoksa çok mutsuz olacaksın.

Adama boğazın için küfür etmişsin, bir de kadınlar pasif erkekler bizi sindiriyor diyorsun. Limoncu zaten bu forumda dalga konusu. Onun verdiği akıllara katılıyor olman senin de aynı ayar olduğunu gösteriyor. Normalde yorumculara siz diye hitap ederim ama sen o kadar kibarlıktan anlayacak birisi olmadığın için böyle hitap ediyorum. Aklını başına topla, prenses olsa kimse çekmez böylesini. Adamın sevgisine çok güvenme, etrafta çok naif kadınlar var ister istemez kıyaslamaya girer kalırsın ortada. :)
valla dalga konusu beni hicc ilgilendirmez ben nasıl mutluysam öyle davranırım kimse icin ayyy kocacım ayy kaynanacgım demem kişiligim bu bana ters gelen seyleri yazarım sen saygılı ol önce bunu ögren

Olmuş gitmiş artık yapacak bir şey yok zaten pişman olmuşsunuz.Sizin yerinizde olsam su durumda süpriz beklemez onun gönlünü kazanmaya çalışırdım.Akşama güzel bir yemek hazırlayabilirsiniz mesela.Hatanızın farkında oldugunuzu dile getirip özür dilerseniz halledilemez gibi durmuyor sorununuz.Mutllu yıllar

ben sizin gibi seviyeyi yerlere indirmeden cevaplıcam;
çekmezse çekmesin, bende sizin gibi (gerçi evli olduğunuzdan da kuşkuluyum da) kocacı, koca merkezli yaşayan insanları anlamıyorum, onlara kadın çoksa bize de erkek çok.. ayrıca sizi o bahsettiğiniz naif kadınlarla çok kıyaslamışlar galiba ;)

valla dalga konusu beni hicc ilgilendirmez ben nasıl mutluysam öyle davranırım kimse icin ayyy kocacım ayy kaynanacgım demem kişiligim bu bana ters gelen seyleri yazarım sen saygılı ol önce bunu ögren
Ben saygılıyım gerektiği kadar insanlara. Senin yaptığın yanlış. Asla kimseye kendini ezdirme tabii ki, biz burada hep bunu salık verdik kadınlara ama adaletten şaşmamanı tavsiye ederim. Kendi hayatında ne yaptığın çok önemli değil ama burada kocasına çok büyük yanlış yapmış bir kadına gaz veriyorsun. Bugün onun doğum günü ve kocası yani yol arkadaşı olmadan kutlayacak. Senin kocan sana böyle hakaret etse sonra da gidip arkadaşlarıyla kutlasa sen ne hissedersin? Senin oğluna gelinin konu sahibi gibi davransa yine de kocan kim ki kendini ezdirme der miydin?

Hayatimda gordugum en bencil insanlardan birisin ve empati yoksunu. Bir insanin karakterine yonelik edilemeyecek kufru ediyorsun sonrada onun nasil etkilendigi umrunda olmayarak tek derdin dogum gunum zehir oldunun derdine dusuyorsun. Yazik sizin gibi karakterlere. Karsidaki insan bir sabreder 2 sabreder sonra ummadiginuz anda arkasini doner gider. Sonra yeni konu acarsinuz. Esim evi terk etti diye. Yazik esinize ben 1 dakika o evde durmazdim ne demek ya ofke kontrolum var. O zaman bende sadist hisler besluliyorum diye onume geleni oldureyim ayni mantik. Dogum gununu birakin da kendinize gercekten ceki duzen verin.

senin onun planına ihtiyacın yokkki odffff cok yanlıs yapmıssın bu senin dogum gunun gıcıklgına giderim sık bi restoranta faceyede atarım görsün ben dogdum ve cok mutluyum diyede yazarım sakın evde kös kös oturuyorum deme hemen kendine plan yap ailen yakın mı arkadas varmı esin aramadı bile aksam icin sen hazırlan git kuaföre güzel bi makyaj sık bi topuz güzel giyin git bi mekana kocanla kavgalısın ve senin dogum gunun sakın onıun ekmegine yag sürcem deme evde oturarak bize üzülerek sakınnnnnnn
Limoncu burcunuz nedir merak ettim

Back