• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

Neyse konu sahibi, eşinden özür dile gönlünü al. Sonra da psikolojik olarak tedavi için bu işin peşine düş. Bu devirde düzgün aile kurmak zor, yıkmak kolay. Siz kolayı seçip böyle tavırlar sergilemeyin. Çocuklarınız için de kavgacı anne modeli zor, çevren açısından da zor. Yalnız kalırsın. Evlilik güç savaşı değildir, hayat arkadaşı can yoldaşıdır. Birinin birinden üstün olmasına gerek yok. Bir daha yapmayacağının teminatını verirsen bence doğum günün de kurtulur. Hoşçakal.

Keşke herkes sizin gibi düzgün cevaplar verebilse.. çoğunlukla aynı görüşü savunuyorsunuz ancak Ne kadar düzgün bir üslupla..

Üslup bence de önemli. Başta güzellikle yazarken çirkin tabirler görünce tepki göstermemek elde değil..

Gülüp ediyoruz hepsi bir yana da gerçekten ruh halinize üzüldüm. 3.ye tavsiyem olacak ama bir psikolog ile görüşmeniz gerçekten şart.

Neyse konu sahibi, eşinden özür dile gönlünü al. Sonra da psikolojik olarak tedavi için bu işin peşine düş. Bu devirde düzgün aile kurmak zor, yıkmak kolay. Siz kolayı seçip böyle tavırlar sergilemeyin. Çocuklarınız için de kavgacı anne modeli zor, çevren açısından da zor. Yalnız kalırsın. Evlilik güç savaşı değildir, hayat arkadaşı can yoldaşıdır. Birinin birinden üstün olmasına gerek yok. Bir daha yapmayacağının teminatını verirsen bence doğum günün de kurtulur. Hoşçakal.
kızın ne yapıcagına sen mi karar veriyosun kimden aldın bu izni sen ne oldu kızın dedikleri zor nu geldi yaptıklarınn arkasınd aduruyo diye hazmedemiyosun bence

sen kime psikolojisi bozuk diyosun Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Keşke baştan beri bu şekilde konuşsaydınız benim de cevaplarım o doğrultuda olurdu.. neyse yine de teşekkürler iyi niyetli önerileriniz için, sizde hoşçakalın

kızın ne yapıcagına sen mi karar veriyosun kimden aldın bu izni sen ne oldu kızın dedikleri zor nu geldi yaptıklarınn arkasınd aduruyo diye hazmedemiyosun bence

sen kime psikolojisi bozuk diyosun Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye.

Psikolojik tedavi almak ne zamandan beri ayıp? Ben de gerektiğinde aldım, burada konu da açmıştım. Ortalığı karıştırma kendi işine bak derim.

Tartışma ne kadar büyük olursa olsun,söylediğiniz laflar çok ağırmış bence. Keşke sinir anında ağzımızdan çıkanı kulağımız duysa :olamaz:

Back