• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

[QUOTE="Mune, post: 52061576, member: 11473"tAdım kaç kere geçti sayamadım ama beni özlemişsiniz anacım :oops::KK200: panik yok konuyu okur kurallara uymayan ne kadar yorum varsa gerekeni yaparız:KK14:
Kolay gelsin vallahi çok. Fazla var hemde :temizlik:[/QUOTE]
Olsun bende Kartal gibi göz, tırpan gibi cımbız var:))

yaa onlar neden böyle fesatlanıyor peki özellikle de fotoğraf bekleyenler :KK70:
Ya niye fesatlansınlar senin kocanın aldığı çiçekten kime ne? Herkesin kocası var sevgilisi var yoksa da olacak olmayacaksa da ne mutlu o kişiye. :KK48: neyse bak burda sana hak vermeyenler ve kızanlar sayesinde hatanı farkettin ve düzelttin. Şaka geliyor ama sana belki de bu olaydan olmasa bazı şeyler birikip yuvan yıkılacaktı. Kk da çok konu okudum bi şakadan yada bi ufak kavgadan olaylar boşanmaya kadar gitti. Annen de olsa sana kızardı su durumda. Çünkü evliliğinin zarar görmesini istemez, doğru davran ister. Burdaki kişilerde fesatlığından değil yardımcı olmak için gerçekleri soylediler. Sert yorumlar olabilir onları da göz ardı et. Senin iyiliğin için sonuçta.

Back