• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün Benim Doğum Günüm ve Eşimle Birbirimize Girdik :(

öyle ancak müthiş çelişkili.

zar zor bir koca bulmuş. onu da boşamayı düşünüyor korkak ve aileci diye.

dul derler diye mi korkuyor acaba özgüven timsali konu sahibi?
Senin kadar asosyal olmadığım için bilmiyorum foto eklemesini filan yani ömrüm senin gibi gıybet yapıp insanların hayatına fesatlanmakla geçmiyor ;)

Ah canım ya en acı yaram o olsun, her evlilik çocuk için yapılmıyor çok şükür benim evim arabam oldukça prestijli bir işim ve herşeyim var, çocuk konusunda da Allah veriyor çocuğu onun takdiri senin de haddine değil bunlara yorum yapmak ama senin bu konularmış ki en acı yaran, baya gocundun burda tatlım :KK66:
evet.
bende ne koca var, ne çocuk, ne mal ne mülk.

ot gibi yaşıyorum :KK1:

Senin kadar asosyal olmadığım için bilmiyorum foto eklemesini filan yani ömrüm senin gibi gıybet yapıp insanların hayatına fesatlanmakla geçmiyor :KK66:
hahahaha

bugün çok güldüm sayende

sağol :)

Konu sahibi elini beline atıp "bana bakın bana, yırtarım sizin ağzınızı caaaartt diye sümerbank basması gibi, kıskançlaaarrr" demedi mi diyecektim. Demis...
Kadınların genel yapısı bu, kendi yapamadıkları ve kendi sahip olamadıkları herşeyi kıskanırlar.. kadın kadının kurdu işte bu yüzden.. neyse ki ben çok şükür o ayarda bir kadın değilim ve en büyük korkum burdan ban yemek değil öyle olsa bana kendince saldıran tüm gereksizleri engellerdim ama onlar buna bile değmez :D

Ey can, kimseyi kırma! Sözden ağırı yoktur... Beden çok yükü kaldırır. Ama, gönül her sözü kaldıramaz. Hz Mevlana
Çok severim bu sözü. Ve kavgalıyken hiç konuşmam ki sonra altında ezileceğim bir söz çıkmasın. Onun yüreği incinmesin ben onun karşısınsa ezilmeyeyim.
Bende bunu diyorum, yakınımız diye , birde eşimiz ise özellikle her istediğimizi söyleyebiliriz zannediyoruz, hep tolere eder sanıyoruz ama işte en sevdiğimizi en çok kırıp yaralıyoruz. İnşallah tez vakitte bunun farkına varar konu sahibi

Konu sahibi elini beline atıp "bana bakın bana, yırtarım sizin ağzınızı caaaartt diye sümerbank basması gibi, kıskançlaaarrr" demedi mi diyecektim. Demis...
Sumerbank basması ahahahahhaha koptum bu mesaja eline sağlık vallahi Allah ta seni guldursun

Kadınların genel yapısı bu, kendi yapamadıkları ve kendi sahip olamadıkları herşeyi kıskanırlar.. kadın kadının kurdu işte bu yüzden.. neyse ki ben çok şükür o ayarda bir kadın değilim ve en büyük korkum burdan ban yemek değil öyle olsa bana kendince saldıran tüm gereksizleri engellerdim ama onlar buna bile değmez :KK70:
Ben size demistim yalnız.

Doğum günün kutlu olsun ....:) Alt tarafı kavga ettiniz, boşanmadınız hoş :) Pozitif olun herşey düzelir . Kendi doğum gününüzü kendiniz hazırlayın . Akşam Evde güzel bir yemek , kendine çiçek pasta da al ... Ne olacak herşeyi kocanızdan beklemeyin . Doğum gününüzü akşam beraber kutlayın .... Bugün senin doğum günün ve yılda 1 kere kutlanıyor tadını çıkar :)

30 yaşında bekar olduğunuz yani diğer bir deyişle evde kaldığınız çok net anlaşılıyor yorumlarınızdan keza evli olmayan birisinin çok da anlayabileceği bir şey değil bu konu; çünkü daha benim yazdıklarımı algılama kapasitesine sahip değilsiniz, herkesin karakteri farklıdır, siz öylesiniz diye doğru o demek değildir ve o kelimeyi sinirle söylediğimi kaç sefer yazdım pişman olduğum için de çiçek gönderdim, bunun açıklamasını da sizin gibi birisine yapmak zorunda değilim.. anlamsız cevaplarınızla da konumu sabote etmeyip seviyeyi düşürmezseniz sevinirim..

30 yasinda evlenmeyen evde mi kalmis oluyor?
Allah 20 yasinda kocayi nasip edip 30 yasinda insana bosanmayi layik gorurse noluyor peki?
Bu nasil cirkin bi tabir..
Evliliginizin omur boyu garantisi mi var? Dikkat edin bosanip kendinize 2. El dedirtmeyin, malum size gore evlenemeyen kisi evde kalmis ya, bosanan kisiye de super bi tabiriniz olsa gerek.
ayip ayip

Bende bunu diyorum, yakınımız diye , birde eşimiz ise özellikle her istediğimizi söyleyebiliriz zannediyoruz, hep tolere eder sanıyoruz ama işte en sevdiğimizi en çok kırıp yaralıyoruz. İnşallah tez vakitte bunun farkına varar konu sahibi
Keşke herkes sizin gibi düzgün cevaplar verebilse.. çoğunlukla aynı görüşü savunuyorsunuz ancak Ne kadar düzgün bir üslupla..

Back