- 3 Temmuz 2014
- 2.447
- 3.128
- 133
- Konu Sahibi minik_mucize
-
Davayi acali 8 ay oldu zaten umrunda degil. Kv de zaten 1 kez kucagina aldi sanki tiksinir gibiydi. O da baskalarina melek gosteriyor kendisini. Ben onun ailesine bosanarak leke caliyormusum oyle soylemisti. Anlasmali olsun diye cabaliyorum bakalim aralikta belli olacak.Ne biçim insanlar var ya.Sana bunları yaşatıyor ya o kadın nasıl vicdanı sızlamıyor?Bir de torun onların da torunu insan aylardır hiç özlemez mi görmek istemez mi?Eşini durmadan dolduruyor işte sakın gitme gidersen şımarır yüz bulur tepene çıkar falan diye.
Bi de seni şişman falan diye beğenmemiş güya ne ayıp şey oğlun beğenmiş sana ne fiziğinden elin kızının.Sende de beyin yoksunluğu var yani onu napıcaz sayın kv?
O yüzden dedim çekişmeli de olsa davayı aç diye hani ciddi olduğunuzu anlasınlar diye eşine de uzun bi mesaj at içinden gelenleri yaz son kez kararlı olduğunu göster.
Hamilelik doğum süreci bambaşka oluyor gozlemledigim kadari ile o yüzden akıl veremiyorum. Ama bence senin de hataların var. Sakince duygusal olmadan son bir kez konussaydiniz keske. Hayırlısı olsun , İnşallah en güzeli olsun sen ve bebisin icin.
Babasinin agzi var dili yok. Annesi muma cevirmis. Ilac falan kullaniyor babasi. O Yuzden babasi birsey yapamaz.Derdi neymiy ya çok tuhaf.. lohuza kadına yapılırmı be .. sabası da adam olsa oğlunu kendine getirir.. cnm üzlme sütün kesilmesin..herseyde bi hayır vardır..
Bir iki kavgamiz olmustu. Birkez yuzunu yikiyordu ustu islanmisti annemlerdeydik evde yoktu onlar. Muslugu kapadim islanmasin diye. Sonra kavga cikardi sen nasil muslugu kapatirsin diye beni annemlerde birakip gitmisti. Sebebi buydu.Zaten bu adamla ne ömür geçermiş ki.
Yeni doğum yapan hanımını hastanede bırak üstüne el gibi çocuğu görme,
Derdin ne ? be adam demedin mi !!
Yani ,sizi annenizin yanına iyi gönderdi ,fakat daha öncesinde yaşanan burada anlatmadığınız problemler mi var ?
Yani yaptığı çok saçma ! yada eşiniz rahatsız kafası yerinde değil,
Bir iki kavgamiz olmustu. Birkez yuzunu yikiyordu ustu islanmisti annemlerdeydik evde yoktu onlar. Muslugu kapadim islanmasin diye. Sonra kavga cikardi sen nasil muslugu kapatirsin diye beni annemlerde birakip gitmisti. Sebebi buydu.
Derdin ne diye sormaya kalktim ama saymadigi laf kalmadi boyle ufacik seyleri buyutmus aklinda. Evliligimiz surecinde soylemedi ama. Cok hirsliydi her konuşmaya kalktigimda hasta gibiydi zaten baya kilo verdi. Ofkesinden bembeyazdi hep. Anlayamadim bende. O kadar ofkelenecegi hic birsey yapmadim ki.
O zaten basindan beri istemiyordu beni. Herseyin sucunu bana attilar. Iste en ufak seyden hep buyuttu. Akli sira oglunu ezdirmicek. Oda soylemediklerimi soyledi demis. Ben annesine gelme demisim doguma yalana bak. Anlican tuzaga dusmusum.Kavga edecek yer arıyor modunda,
Anlam veremedim ,size karşı bu anlatımlarınız ile çok sert,
Yapıcı hicbir yanı yok,kv falan yokmu onların düşüncesi nedir ?
O zaten basindan beri istemiyordu beni. Herseyin sucunu bana attilar. Iste en ufak seyden hep buyuttu. Akli sira oglunu ezdirmicek. Oda soylemediklerimi soyledi demis. Ben annesine gelme demisim doguma yalana bak. Anlican tuzaga dusmusum.
Sagol destegin icin. Bende anlamiyorum garip annesinin nasil biri oldugunu biliyor ama iste annesi sonucta. Allaha havale ettim ben onlari. Cocugumun gunahina girdiler.Allahım yaşatmasın kimseye bu durumu ,nedir bu kv gelin çekişmesi anlamıyorum,
Ya rahat bırakın mutlu mesut yaşasın insanlar nedir bu ,
Oğlunu seven gelinini sever hataları varsa da oğlunun hatırı için görmezden gelir,idare eder,
Sanırım anneler ,eşler dahil oldumu kendilerini 2.plana atılmış görüyor,
Aslında her evlat annesini sever ve ben bilirim ki asla atmaz,Onun yeri hep ayrıdır nebilim allah yardımcınız olsun,
Bu anneler çocuklarına nasıl empoze edip adamları kuruyorlarsa eşler de bu şekilde hanımlarına karşı sert olabiliyor üzücü
Bilmiyorum olabilir. Babasininda psikolojik problemi var ama ney bilmiyorum. Artik aramizda bi bag bir iletisim yok ki. O yuzden diyememBence senin kocan hasta. OKB hastası olabilir. Tedavi falan görse.
Beni sucluyor iste . Zaten ben diyorum sucluyduysam cezasi bu olmamaliydi. Pisman oldugunu sanmiyorum. Cunku kendisine acimakla meskul. Bir hamile gorsem, dogum yapan biri gorsem kendimi aglarken buluyorum. En mutlu gunum benim kabusum oldu.Konu dışında genel anlamda birbirinize tavrınız nasıldı bilinmez, kimin suçlu yada suçsuz olduğunu önemi yok genellemede.. Ama doğuma girdiğiniz gün ve loğusalık döneminizi okurken ruhum dondu.. İnşallah ettiğini bulur, sabi yavrunuzun hakkı kalmaz, sizin göz yaşınızın hakkı kalmaz.. İnanın buna.. Okb bile olsa sonuçta yaptıklarından pişman olması gerekir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?