- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
Amiin.Allahın cezası!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiin.Allahın cezası!
Benim oğlum 1 aylıktı, ben kavga kıyamet ayrıldım. (Ki hamileyken davam açılmıştı ama bebeğin doğumu için bekliyorduk yinede ayrı yaşıyorduk). Ahh çok kötü günler geçirdim, şimdiki aklım olsa boşanmayı hiç bu kadar kafama takmazdım çocuğumun en güzel günlerimi ağlayarak geçirdim ben. Bekar anne olmak bence çok zevkli (senin işin var ben çalışmıyorum, paranda var). Bebeğinin tadını çıkar. Mutlu günler yakında.Selam kknin guzel insanlari. Bende sizden destek bekliyorum.
Insan sasiriyor bir zamanlar beraber hayal kurdugun adamin bu kadar degismesi nasil kendisini saklamis anlam veremiyorum.
Dogum icin ailemin yanina gelmistim onun rizasi vardi hatta bebegin esyalarinin hepsi annemlerdeydi. Sonra ne oldugunu anlayamadan doguma 20 gun kala adam garip bir sekilde kavga cikardi ve biz 20 gun hic konusmadik. Sancim geliyor taksiyle doktora gidiyordum. Maasimi alip az bi parayla gitmisti. Parasiz kaldim. Dua ettim oglum maasim yatinca dogsun diye.
Dogum yapacagim gun ben normal istiyordum acilma olmadi acil sezeryana girdim. Iki kez dogum yapmis kadar oldum. Sezeryandan ciktim onun babasi karsimda ruya goruyorum sandim.
Ben sezeryana gitince doktorumla benim bilgim olmadan konusuyormus doktor haber vermis.
Annemler onu gorunce korkmus baslamis O saymaya. Ben odama alindim cocugum yoktu bir an öldu sandim ; ( cok kotuydu. Bebegimi küveze almak zorunda kalmislar kakasini yapmis. 1 hafya kuvezde kaldi oglum.
Hastanede yanima gelmeden uzaktan gecmis olsun dedi o kadar kotuydum ki anlayamadim kafami cevirdim kirgindim , uzgundum oglumdaydi aklim.
Birdaha yanima gelmedi ofkeliydi cagirdim konusalim diye sen gel dedi sezeryanin 2. Gunuydu serum vardi kolumda. Saatler sonra geldi. Mutlu sandigim kocam meger degilmis saydida saydi agladim karsisinda kotu gunlerdi. Tehditler cocugu elinden alicam demeler. Biz hastanedeyken 3. Gunu gitti ve aramadi sormadi 15 gun sonra geldi kavga gurultu gitti. Hakaretler benim soylemedigim seyleri soyledim gosterdi.
Bir ara birileri araya girdi baristirdilar guya sadece telde oglunu gordu. Yanimiza gelmedi. Sonra beni goturmeye geldi korktum gitmedim.
Gitti babami sikayet etti karakola yalan yere.
Baktim basimiz belaya girecek gittim bosana davasi actim. O bu surec icinde ailesiyle evimde yasadi tayinini aldi ve gitti.
Oglunu 2 kez gordu hic napiyor, nasil merak etmiyor.
Herkese benim hakkimda yalanlar uyduruyor. Gelsin buraya kapim acik. Oglumu seviyorum birakmam diyor. Kimse cocugunu niye gormuyorsun demiyor.
Icim aciyor cocuguma bakiyorum uzuluyorum.
10 aylik oldu oglum bazen baba diyor icim doluyor. Dun konusmak istedim msj yazdim cevap yok. Bazen oglumun fotosunu yolluyorum. Hic umrunda degil.
Hep beni sucluyor. Kirginim, uzgunum ne yapicam bilmiyorum. 1 yil oldu daha bosanamadik. Anlasmiyorda.
Kusura bakmayin yazim karisik olmus olabilir ,noktalamalarım sıkıntılı olabilir telden yaziyorum. Hatam varsa affedin .
Cok sagol canim benim biliyorum seni . Allah sanada guc kuvvet versin.Benim oğlum 1 aylıktı, ben kavga kıyamet ayrıldım. (Ki hamileyken davam açılmıştı ama bebeğin doğumu için bekliyorduk yinede ayrı yaşıyorduk). Ahh çok kötü günler geçirdim, şimdiki aklım olsa boşanmayı hiç bu kadar kafama takmazdım çocuğumun en güzel günlerimi ağlayarak geçirdim ben. Bekar anne olmak bence çok zevkli (senin işin var ben çalışmıyorum, paranda var). Bebeğinin tadını çıkar. Mutlu günler yakında.
Sagol canim benim. Avukatim var ondan sadece ogluma nafaka istiyorum. Onuda cok buldu anlasmiyor bakalim. Biran once kurtulmaya calisiyorum.çok üzüldüm senin adına. ancak güçlü olmalısın bebeğin için. onun varı yoğu sensin. lanet olası bir adamı önce koca sonra baba etmişsin, sizi yarı yolda bırakmış. ama yapacak bir şey yok. şu saatten sonra bebeğine her anlamda destekolabilmek için önce kendi psikolojini düzeltmelisin. hukuki süreçler içn muhakkak bir avukattan destek al. nafaka da iste mutlaka. kenara kaçmakla, oğlumu seviyorum demekle baba olunmuyor. manevi olarak desteği yok bari maddi desteği olsun.
Sagol canim benim. Avukatim var ondan sadece ogluma nafaka istiyorum. Onuda cok buldu anlasmiyor bakalim. Biran once kurtulmaya calisiyorum.
Babalar bosanma olayi oldugunda cocuklarida bosuyolar. Cocuk annenin diye onemsemiyorlar. Allah vicdan versinNe bicim adammis ya.çocuğunun rizkini fazla buluyor.yillar yillae once bn cocukken annem ve babamin bosanma surecinde babam da anlasma yoluna gitmiyordu; o komple nafaka odemeyi reddetmisti. Annemi tehdit ediyordu eger diretirsen cocugu kaciririm vs diye. Annem de daha fazla cirkinlesmemek ve kurtulmak icin kabul etmisti duzenli odeme yapmasi kosuluyla. Ama tabii o odeme de yapilmadi. Annem bni ve kardesimi maddi manevi bir basina buyuttu. O yuzden bu hikayeyi ogtendigimde amneme dedim keske diretseydin. Sen de geri adim atma. İstediğini versin.evladi bu ya.sinir oluyorum bu sureclerde cirkinlesen ana babaya.
Aynen oyle ailesi 1 kez dogdugunda gordu. Ne arar ne sorarlar. Belkide boylesi daha iyi muhattap olmuyorum.Arkasinda ailesi olsaydi oglum sen napiyosun kucucuk cocugun var deseydi bu adamin kafa dank ederdi ama oyle kindar oluyolar ki gelinlerine karsi o kucucuk masum cocugu dusunen yok..
Bende de var bi tane aynisindan cnm bosansak pedibörun icinde lokum dagitir..Aynen oyle ailesi 1 kez dogdugunda gordu. Ne arar ne sorarlar. Belkide boylesi daha iyi muhattap olmuyorum.
Ben bunu anlamiyorum. Insanlarin mutsuzlugundan kendilerine mutluluk cikaran insanlar kalpsizler.Bende de var bi tane aynisindan cnm bosansak pedibörun icinde lokum dagitir..
Onlar ztn ozlerinde mutsuzlar cnm senn mutlulugunu kabullenemiyorlar ondan senide mutsuz ediyorlar..Ben bunu anlamiyorum. Insanlarin mutsuzlugundan kendilerine mutluluk cikaran insanlar kalpsizler.
Onlar ztn ozlerinde mutsuzlar cnm senn mutlulugunu kabullenemiyorlar ondan senide mutsuz ediyorlar..
Bnm sorunum esimin beni sevmesi o bana deger verdikce annesi cildiriyo..Nisanliyken oglum seni cok seviyo deyip aglamaya baslamsti telde gerisini sen dusun:)
Kayinpeder 1 kere bile sevdigini soylememis esine asil sorun bu yasayamadiklarini baskasi yasayinca kabullenemiyorlar..
Uzulme fotograf falan atma kendi kendine bak bnmle iletisime gecmek istiyor der simarir daha cok ztn suan baba sevgisinden ziyade sana ihtiyaci var bebisinin..oynayin ziplayn eglenin minik prensle o uzulsun oglunun en guzel zamanlarini gormuyor..ztn 18 yasina gelince arar sorarlar harclik verirler alirken karsilarina aglar zirlarlar torunum oglum die..