- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
- Konu Sahibi minik_mucize
-
hikayede eksik birşeyler var..
Kizlar aldatma oldugunu sanmiyorum. Ben annesinin gazina geldigini dusunuyorum. Kafasinda ben hep ailemi sevmisim onu sevmemmisi aklindan oyle dusunmus, halbuki ailemin yanina getirmeyi kendisi istiyordu . Bir iki kavgamiz oldu ama hicbirinde gercekten derdi neydi soylemedi. Simdide soylemiyor. Ufak tefek sebepler soyluyor. Hosgeldin dememisim( ayni yerde calisiyoruz). Annesini aramamisim( annesiyle kusmustuk bana hak veriyordu bu konuda). Bana soylenen bunlar. O kadar sinirlenecegi hic birsey yapmadim ben. Bunlari haketmedim. Tayin almak istiyordu ben istemiyordum kabul etmisti almamayi.bende oyle dusunuyorum,durduk yere adam yuvasini niye dagitsin
Bence kendine sevgili buldu ,yoksa oncesinde soeun yoktu mutluyduk mesuttuk hikaye bunlar
Adam bebeginin dogdugu en guzel gunleri niye zehir etsinki mademki mutluydu
Birseyler eksik, konu sahibi sen pembe dunyanda yasarken kocan planlar yapiyormus demekki
Bu kadarini yapacagini tahmin bile etmezdim. Normalde kiramazdi beni. Bilmiyorum. Ben hep gozluk bakmisim galibaAllah yardımcın olsun.Birden doğumla böyle değişemez heralde ,mutlaka sana işaretler veriyordur öncesinde de.
Martta actim ben davami. Durusma tarihi gec oldu . Ilk durusma yapildi cekismeli ama anlasmaya calisiyoruz.Bizim ailede bosanma ayipti demis avukatima. Bebegin nafakasini cok buldu. Anlasamadik. Ben bebegin nafakasi disinda birsey istemiyorum. Altinlari falan hic birsey istemiyorum.Boşanma davası açıldı mi yoksa 1 yıldır ondan mi adım bekliyorsunuz
Mahkeme gunu konustu avukatim. Cok sinirliydi dedi onun disinda avukatlar irtibatta sadece. Mahkemeye geldigi halde girmedi. Gormedim onu.Ayıpsa adam gibi adam olaymus da çocuğuyla karısıyla ilgilenseymis
Avukatinizla iletişim halinde olması bana abes geldi takipte olun
Haklarinizdan da vazgeçmeyin özellikle nafaka
En kisa zamanda Bebeğinizle huzura kavusursunuz inşallah
Allah yardımcınız olsun
1 yil oldu ne o adim atti ne ben. Dun konusalim diye msj attim cevap bile vermedi. Cok hirsli ve kini cok. Konustuklari hic akrabalari yok dugunumuzde bile hic akrabasi yoktu hepsi benim akrabamdi. Ortak arkadaslarimiz var. Onlarda onun ayagina gidip onun istediklerini yapmami soyluyorlar. O kadar sacma seyleri bahane ediyorki guluyorum. Ev isi yapmadigimi soyluyor. 1 bucuk yil evli kaldik bunun 1 yili gebelikti ve ilk cocugum dusuk oldu. Digerindede ayni sikintiyi yasadik ama cok sukur dogdu. Is yapmaya kalksam yapma diyip kiziyodu. Ayni yerde calisiyoruz ayni anda cikip ayni anda eve giriyoruz cok nadir ayri giriyoruz ben ona hosgeldin demiyormusum ki beraber bile girsek soyluyordum. Bazi sebepleri bunlar.
Muhtemelen ailesi özellikle annesi yüzünden işler bu hale geldi.Siz uzakta olunca fırsat bu fırsat doldurdular eşinizi artık neler dedilerse işler bu seviyeye gelmiş.Şu anda da sizi süründürmeye çalışıyorlar güya.İşte mecbur dönecek çocuklu kadın falan filan diye.Aile o kadar önemliki.Eşinize oğlum yaptığın ayıp ne olursa olsun o senin evladını doğurdu git gör destek ol diyecek aklı başında bi aile büyüğü yoksa eğer eşiniz kendini haklı görüyordur zaten.Çünkü gaz veriyorlardır boşver arama gitme mecbur dönecek falan diye.Zaten gormek istemiyor. Ben oglum ilerde babami gormek istiyorum derse diye yapiyorum. Babasiz olmasin diye ama adamin buna gonlu yokmus. Isin komik yani herseyin en iyisini aldik beraber heyecanliydik. Nasil bu hale geldi bilmiyorum.
Kendilerini evlenmeden belli etmiyorlarki. Gorseniz melek. Bitti zaten bosayacam.Adam tam bir ilgi hastasi ve cocugun dogumuyla bolunen ilgiyi kaldiramamis.
Boyle sig ve ergen davranisli erkeklerle evlenmeyin, evliyseniz de bosayin.
Asla sevgi ve ilginizi hak etmiyor bu yuruyen nefret kupleri.
Aynen katiliyorum 10 aylik oldu oglum ven herseyine yettiyorum cok sukur. Valla ugrasacak mecalim yok. Biran once bitsin istiyorum.bence şu an dünyada ki en güzel şeye bir bebeğe sahipsiniz..
Bir erkeğe ihtiyaç olunan tek konu bebek mevzusu onuda yapmışsınız vurun tekmeyi gitsin. Ruh hastası resmen adam içinde biriktirmiş , böyle bir adamla çocuk mu büyütülür allah aşkına.
Siz mis gibi büyütürsünüz yavrunuzu, o da anasıyla babasıyla yapamaz. İnanın bir yaştan sonra asla yapamaz, duyarsınız bir yerlerden kulağınıza gelir. Öyle sadece ev işini görmekle olmaz o iş. Gerçi kulağınıza da gelmesin size uzak allah a yakın bu saatten sonra..
Oğlunuzda bu gereksiz insanla görüşse ne görüşmese ne? Ne faydası olabilir?
Donuna kadar alın da adamın kadınlarla oyun oynanmayacağını, ruh hastalarının evlenmemesi gerektiğini anlasın.
Soylediklerinizde haklisiniz.Benim bildigim ve etrafindakilere anlattigi bunlar. Benim yuzume bir kez olsun sunu yapiyorsun demedi. Surat asti sordum senle alakasi yok dedi. Bende ne yapmak istedigini anlamadim. Ama benim icin bitti boyle hasta bi adamla yapamam.Bence adam boşanmak istemiyor, kendini anlatmadan yoksun biri çoğu Türk Erkeği gibi. Anladigim kadariyla ufak bir tartışma olmuş, sen geri adım atmadigin için tartışma büyümüş büyümüş. Bence nedensiz diyorsun da mutlaka sana küçük gelen onun onemsedigi bir şey olmuştur. Sen geri adım atmadikca daha çok ofkelendi, boşanmaya gelince konu bence çocuğunu görmemesi de sana ceza.
Hastalıklı bir durum. Sen boşanmak istiyor musun kesin. Boşanmak istiyorsan zaten istediğin yoldasin , yok istemiyorsan sinirlerinizden arınıp karşılıklı konuşun. Çünkü böylesi çok saçma.
Cok haklisin. Hastanede oglumun doktoru annesi yuzunden yapiyor dedi. Hic tanimadi halde 1 kez gormustu doktor onu.Muhtemelen ailesi özellikle annesi yüzünden işler bu hale geldi.Siz uzakta olunca fırsat bu fırsat doldurdular eşinizi artık neler dedilerse işler bu seviyeye gelmiş.Şu anda da sizi süründürmeye çalışıyorlar güya.İşte mecbur dönecek çocuklu kadın falan filan diye.Aile o kadar önemliki.Eşinize oğlum yaptığın ayıp ne olursa olsun o senin evladını doğurdu git gör destek ol diyecek aklı başında bi aile büyüğü yoksa eğer eşiniz kendini haklı görüyordur zaten.Çünkü gaz veriyorlardır boşver arama gitme mecbur dönecek falan diye.
İnsanlara beni kötülüyor demişsiniz eğer bundan çok rahatsızsanız arayın yakın olduklarınızı tek tek durumu anlatabildiğiniz kadar anlatın.Size neler yaptığını nasıl yalnız bıraktığını falan belki bi nebze olsun rahatlarsınız.Bana kalırsa resmini falan da göndermeyin oğlunuzun böyle yaptığınız için şımarmış zaten.Çok merak eden adam dayanamaz bi şekilde gelir görürdü zaten.Mesaj falan da atmayın boşverin bu adam kötü bi adam pis kalbi kararmış bu adamın.Daha el kadar bebeği yeni doğduğu gün elinden alıcam diye konuşan bi adam vicdansız kalpsiz.Çekişmeli olsun boşverin anlaşmayı da uzun sürer belki ama en azından bi sürece girmiş olursunuz.
Ne biçim insanlar var ya.Sana bunları yaşatıyor ya o kadın nasıl vicdanı sızlamıyor?Bir de torun onların da torunu insan aylardır hiç özlemez mi görmek istemez mi?Eşini durmadan dolduruyor işte sakın gitme gidersen şımarır yüz bulur tepene çıkar falan diye.Cok haklisin. Hastanede oglumun doktoru annesi yuzunden yapiyor dedi. Hic tanimadi halde 1 kez gormustu doktor onu.
Evet hamileyken bana cocukta oldu artik bosanma falan olmaz demisti. Ailesinin kafa yapisi eskilerden kalma dedigin gibi dusunuyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?