• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Buda benim bosanma hikayem. Üzgünüm destek bekliyorum.

Çok üzüldüm anlattıklarınıza ama iyi ki maddi durumunuz iyi ona muhtaç değilsiniz,malesef bu erkekler böyle aileleri ne kadar haksız da olsa onlar haklıdır,o kadar doldurmuşlar ki böyle tepki vermiş diye düşünüyorum,ona karşı sevginiz varsa onun akrabalarından aranızın iyi olduğu biriyle konuşabilirsiniz belki en azından tam derdi neymiş ne düşünüyor ya da direk konuşun o da yapılabilecek bir şey varsa hala bilemiyorum ki en azından belki pişman olur belki dediğim gibi dolduruluyordur,çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum evliliğimiz için birlikte fedakarlık yapamazmıyız gibi bir şeyler desen ya da yazsan en azından olmazsa da için daha rahat yoluna bakarsın,hayat devam ediyor bir insan yüzünden hayatımızı karartmaya gerek yok gelecek kim bilir karşımıza daha güzel günler çıkaracak,bu erkekleri hayatımızın odağına koyup çok yanlış yapıyoruz

Iste hepimizi soke eden oydu zaten. Adam kafada kurmus soylememis.
Gerçekten bunu anlamak çok zor. Her şey çok güzel, bir anda ne yaşıyorlarsa kuruyorlar kafalarında. Benim de öyle oldu.

Sanırım erkekler bizden daha korkak ve aciz. Olay olduğu zamanlarda söyleyemeyecek kadar da cesaretsiz. Yalnız kalıp kimin gazına geliyorlarsa böyle kurup söylüyorlar da düşünmüyorlar bir kez güvenini yıktıkları kadın nasıl tekrar kocam desin?

Çok üzüldüm anlattıklarınıza ama iyi ki maddi durumunuz iyi ona muhtaç değilsiniz,malesef bu erkekler böyle aileleri ne kadar haksız da olsa onlar haklıdır,o kadar doldurmuşlar ki böyle tepki vermiş diye düşünüyorum,ona karşı sevginiz varsa onun akrabalarından aranızın iyi olduğu biriyle konuşabilirsiniz belki en azından tam derdi neymiş ne düşünüyor ya da direk konuşun o da yapılabilecek bir şey varsa hala bilemiyorum ki en azından belki pişman olur belki dediğim gibi dolduruluyordur,çocuğumun babasız büyümesini istemiyorum evliliğimiz için birlikte fedakarlık yapamazmıyız gibi bir şeyler desen ya da yazsan en azından olmazsa da için daha rahat yoluna bakarsın,hayat devam ediyor bir insan yüzünden hayatımızı karartmaya gerek yok gelecek kim bilir karşımıza daha güzel günler çıkaracak,bu erkekleri hayatımızın odağına koyup çok yanlış yapıyoruz
1 yil oldu ne o adim atti ne ben. Dun konusalim diye msj attim cevap bile vermedi. Cok hirsli ve kini cok. Konustuklari hic akrabalari yok dugunumuzde bile hic akrabasi yoktu hepsi benim akrabamdi. Ortak arkadaslarimiz var. Onlarda onun ayagina gidip onun istediklerini yapmami soyluyorlar. O kadar sacma seyleri bahane ediyorki guluyorum. Ev isi yapmadigimi soyluyor. 1 bucuk yil evli kaldik bunun 1 yili gebelikti ve ilk cocugum dusuk oldu. Digerindede ayni sikintiyi yasadik ama cok sukur dogdu. Is yapmaya kalksam yapma diyip kiziyodu. Ayni yerde calisiyoruz ayni anda cikip ayni anda eve giriyoruz cok nadir ayri giriyoruz ben ona hosgeldin demiyormusum ki beraber bile girsek soyluyordum. Bazi sebepleri bunlar.

Selam kknin guzel insanlari. Bende sizden destek bekliyorum.
Insan sasiriyor bir zamanlar beraber hayal kurdugun adamin bu kadar degismesi nasil kendisini saklamis anlam veremiyorum.
Dogum icin ailemin yanina gelmistim onun rizasi vardi hatta bebegin esyalarinin hepsi annemlerdeydi. Sonra ne oldugunu anlayamadan doguma 20 gun kala adam garip bir sekilde kavga cikardi ve biz 20 gun hic konusmadik. Sancim geliyor taksiyle doktora gidiyordum. Maasimi alip az bi parayla gitmisti. Parasiz kaldim. Dua ettim oglum maasim yatinca dogsun diye.
Dogum yapacagim gun ben normal istiyordum acilma olmadi acil sezeryana girdim. Iki kez dogum yapmis kadar oldum. Sezeryandan ciktim onun babasi karsimda ruya goruyorum sandim.
Ben sezeryana gitince doktorumla benim bilgim olmadan konusuyormus doktor haber vermis.
Annemler onu gorunce korkmus baslamis O saymaya. Ben odama alindim cocugum yoktu bir an öldu sandim ; ( cok kotuydu. Bebegimi küveze almak zorunda kalmislar kakasini yapmis. 1 hafya kuvezde kaldi oglum.
Hastanede yanima gelmeden uzaktan gecmis olsun dedi o kadar kotuydum ki anlayamadim kafami cevirdim kirgindim , uzgundum oglumdaydi aklim.
Birdaha yanima gelmedi ofkeliydi cagirdim konusalim diye sen gel dedi sezeryanin 2. Gunuydu serum vardi kolumda. Saatler sonra geldi. Mutlu sandigim kocam meger degilmis saydida saydi agladim karsisinda kotu gunlerdi. Tehditler cocugu elinden alicam demeler. Biz hastanedeyken 3. Gunu gitti ve aramadi sormadi 15 gun sonra geldi kavga gurultu gitti. Hakaretler benim soylemedigim seyleri soyledim gosterdi.
Bir ara birileri araya girdi baristirdilar guya sadece telde oglunu gordu. Yanimiza gelmedi. Sonra beni goturmeye geldi korktum gitmedim.
Gitti babami sikayet etti karakola yalan yere.
Baktim basimiz belaya girecek gittim bosana davasi actim. O bu surec icinde ailesiyle evimde yasadi tayinini aldi ve gitti.
Oglunu 2 kez gordu hic napiyor, nasil merak etmiyor.
Herkese benim hakkimda yalanlar uyduruyor. Gelsin buraya kapim acik. Oglumu seviyorum birakmam diyor. Kimse cocugunu niye gormuyorsun demiyor.
Icim aciyor cocuguma bakiyorum uzuluyorum.
10 aylik oldu oglum bazen baba diyor icim doluyor. Dun konusmak istedim msj yazdim cevap yok. Bazen oglumun fotosunu yolluyorum. Hic umrunda degil.
Hep beni sucluyor. Kirginim, uzgunum ne yapicam bilmiyorum. 1 yil oldu daha bosanamadik. Anlasmiyorda.
Kusura bakmayin yazim karisik olmus olabilir ,noktalamalarım sıkıntılı olabilir telden yaziyorum. Hatam varsa affedin .
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun söyleyeck bişey bırkmadın sabır sabır inşallah selamete varırsın

:( :( oglun buyuyunce sana destek olur unutturur insallah bu kotu gunleri..

Amin tek korkum oglumun babasini sormasi. Babasi eminim onu hic gormeyecek. Oglum insallah baba pesine dusmez.
Seni uzmek istemem ama illaki soracak.. Ilk yaslarda belki sormaz ama diger cocuklarin babasi oldugunu algiladigi anda soracak.. Keske anne baba olarak gorusebilseniz.. 6 yasinda oglum var babasi onun kahramani her hareketini taklit ediyor ona ozeniyor.. Babasiyla iletisime gecmenin yolunu bulmaniz lazim..

Denedim ama olmuyor. Foto yolluyorum ama merak bile etmiyor. Erkekler boyle iste cocuk umurlarinda olmuyor.

Selam kknin guzel insanlari. Bende sizden destek bekliyorum.
Insan sasiriyor bir zamanlar beraber hayal kurdugun adamin bu kadar degismesi nasil kendisini saklamis anlam veremiyorum.
Dogum icin ailemin yanina gelmistim onun rizasi vardi hatta bebegin esyalarinin hepsi annemlerdeydi. Sonra ne oldugunu anlayamadan doguma 20 gun kala adam garip bir sekilde kavga cikardi ve biz 20 gun hic konusmadik. Sancim geliyor taksiyle doktora gidiyordum. Maasimi alip az bi parayla gitmisti. Parasiz kaldim. Dua ettim oglum maasim yatinca dogsun diye.
Dogum yapacagim gun ben normal istiyordum acilma olmadi acil sezeryana girdim. Iki kez dogum yapmis kadar oldum. Sezeryandan ciktim onun babasi karsimda ruya goruyorum sandim.
Ben sezeryana gitince doktorumla benim bilgim olmadan konusuyormus doktor haber vermis.
Annemler onu gorunce korkmus baslamis O saymaya. Ben odama alindim cocugum yoktu bir an öldu sandim ; ( cok kotuydu. Bebegimi küveze almak zorunda kalmislar kakasini yapmis. 1 hafya kuvezde kaldi oglum.
Hastanede yanima gelmeden uzaktan gecmis olsun dedi o kadar kotuydum ki anlayamadim kafami cevirdim kirgindim , uzgundum oglumdaydi aklim.
Birdaha yanima gelmedi ofkeliydi cagirdim konusalim diye sen gel dedi sezeryanin 2. Gunuydu serum vardi kolumda. Saatler sonra geldi. Mutlu sandigim kocam meger degilmis saydida saydi agladim karsisinda kotu gunlerdi. Tehditler cocugu elinden alicam demeler. Biz hastanedeyken 3. Gunu gitti ve aramadi sormadi 15 gun sonra geldi kavga gurultu gitti. Hakaretler benim soylemedigim seyleri soyledim gosterdi.
Bir ara birileri araya girdi baristirdilar guya sadece telde oglunu gordu. Yanimiza gelmedi. Sonra beni goturmeye geldi korktum gitmedim.
Gitti babami sikayet etti karakola yalan yere.
Baktim basimiz belaya girecek gittim bosana davasi actim. O bu surec icinde ailesiyle evimde yasadi tayinini aldi ve gitti.
Oglunu 2 kez gordu hic napiyor, nasil merak etmiyor.
Herkese benim hakkimda yalanlar uyduruyor. Gelsin buraya kapim acik. Oglumu seviyorum birakmam diyor. Kimse cocugunu niye gormuyorsun demiyor.
Icim aciyor cocuguma bakiyorum uzuluyorum.
10 aylik oldu oglum bazen baba diyor icim doluyor. Dun konusmak istedim msj yazdim cevap yok. Bazen oglumun fotosunu yolluyorum. Hic umrunda degil.
Hep beni sucluyor. Kirginim, uzgunum ne yapicam bilmiyorum. 1 yil oldu daha bosanamadik. Anlasmiyorda.
Kusura bakmayin yazim karisik olmus olabilir ,noktalamalarım sıkıntılı olabilir telden yaziyorum. Hatam varsa affedin .
Canım benim, güçlü ol. Sen bir annesin ve ilk değilsin sonda olmayacaksın lanet olsun böyle beyni kıt erkeklere. Sen sıkma canını neden fotoğraf yolluyorsun ki ona hem o senden fotoğraf istemiyor isteseydi oğlunu görmeye gelirdi istemiyor sevmiyor onu. Bunu anla lütfen bazı babalar bebeklerinden bir gün ayrı kalamıyor bizimkiler hiç sormuyor aramıyor sonrada seviyorum diyor boşver inanama. sen ona dönsen bile o aynı kalacak de-ğiş-mez.

Canım benim çok üzüldüm. Yani kanlı bıçaklı boşanmış bile olsanız, sen onun çocuğunun annesisin.
Hastanede birkere yanına gelmesi, destek olması, bebeği ile ilgilenmesi lazım. İnsan değilmiş yazık yaa. Çok şükür ailen desteğin canını sıkma artık. Önüne bak. Bebeğini de alamaz. Kolay değil öyle ahkam kesmek. Başkalarının dolduruşuna gelen insan bu kadar canilik yapamaz.
metal metal canım senin de durumunu bir kere okumuştm. çok üzüldüm. :KK43:

Allah herşeyi görüyor. Yardımcınız olsun kızlar.

Bazen bunları okuyunca ben de çok karamsarlaşıyorum. En mutlu anımda bile yarın ne olacak korkusu olmaya başladı. Allah kimseye yaşatmasın :KK43:
Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .Karamsarlaşma ne olursun bunlar bizlerin sınavlarıymış biraz acılı bir sınavdı ama çok şükür şimdilik bu kısmını atlattık Allah daha başka dertler vermesin.Elbette eşlerimiz yaptıklarını çekicekler bebeklerimizin haklarına girdiler.Yaşattıklarını onlarda yaşayıcak.

hikayede eksik birşeyler var..
bende oyle dusunuyorum,durduk yere adam yuvasini niye dagitsin
Bence kendine sevgili buldu ,yoksa oncesinde soeun yoktu mutluyduk mesuttuk hikaye bunlar
Adam bebeginin dogdugu en guzel gunleri niye zehir etsinki mademki mutluydu
Birseyler eksik, konu sahibi sen pembe dunyanda yasarken kocan planlar yapiyormus demekki

bende oyle dusunuyorum,durduk yere adam yuvasini niye dagitsin
Bence kendine sevgili buldu ,yoksa oncesinde soeun yoktu mutluyduk mesuttuk hikaye bunlar
Adam bebeginin dogdugu en guzel gunleri niye zehir etsinki mademki mutluydu
Birseyler eksik, konu sahibi sen pembe dunyanda yasarken kocan planlar yapiyormus demekki

Böyle örnekler var malesef canım.

Benim arkadaşımın eşi de annesinden çok etkileniyor. Arkadaşım hamillik döneminde babasını görmek istedi diye kocası doğum iki hafta kala boşanmaya kalktı canım. Özünde iyi bir insan ama dolduruşa çok geliyordu. Bir de akıllı birisidir yani.
Noldu sonunda doğuma yetişemedi. Hastanede hüngür hüngür ağladı.
Kızcağıza çektirdiği ile kaldı

Ama tabi adamın böyle birden soğuması ilginç tabi

Amin Rabbim hepimizin yardımcısı olsun .Karamsarlaşma ne olursun bunlar bizlerin sınavlarıymış biraz acılı bir sınavdı ama çok şükür şimdilik bu kısmını atlattık Allah daha başka dertler vermesin.Elbette eşlerimiz yaptıklarını çekicekler bebeklerimizin haklarına girdiler.Yaşattıklarını onlarda yaşayıcak.
Dertleşmek istediğin her zaman ben burdayım canım. Bana yazabilirsin, en azından manevi destek olurum. Çok öptüm

Neden doğum yaptığın gün böyle davrandı?Bir öncesi olmalı..Anlatır mısın?Ne olursa olsun ogün böyle yapmamalıydı.

Canım benim, güçlü ol. Sen bir annesin ve ilk değilsin sonda olmayacaksın lanet olsun böyle beyni kıt erkeklere. Sen sıkma canını neden fotoğraf yolluyorsun ki ona hem o senden fotoğraf istemiyor isteseydi oğlunu görmeye gelirdi istemiyor sevmiyor onu. Bunu anla lütfen bazı babalar bebeklerinden bir gün ayrı kalamıyor bizimkiler hiç sormuyor aramıyor sonrada seviyorum diyor boşver inanama. sen ona dönsen bile o aynı kalacak de-ğiş-mez.
Canim donme durumu yok ben sadece ogluna sahip ciksin istiyorum ama o kadar bile adam olamiyor.

Back