- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
o değilde ben şuna kıl oluyorum,jinekolojide tanıdıklarımın konusu yada, cinsel ilişkiye girmekle alakası olmayan ama mantık çerçevesinde verilebilicek konularsa giriyorum ve soru yada cvp yazıyorum..geçen biri yazmışki iyide bu kadar bekarın işi nerde bu die..ve bunu diyende bekarüstelik yazdığı yorum,ben soru sormuştum
bekar insanlar ister cinsellik yaşar ister yaşamaz ve istediği yere istediğni yazar,hemen bekarın ne işi var muhabbeti çok can sıkıcı bence,bekarlar 5 yaşında çocuk değil,cinsellik yaşamıyanlarıda mağrada yaşamıyo,gazte,tv,internet vs..gibi nimetler var bilgileniyolar çok şükür
oraya gelince yoldan çıkıyoum zatenkaydirigubbakcemile3:jeyyar::sm_confused:
bunu özel olarak geyükhanede görüşelim mikaydirigubbakcemile3
yetmiyyahh gıyamam saa ben.. :teselli: neyse canım bak nasılsa bısekılde anlatılıyor... sırnaşık şey
:
Ah yevrıııım hatın gızımmm :teselli:
Ge yewrım ben sana ögretem zemuszemus
Önce bi gazozumu içersin diymi gızım :içelim: :jeyyar:
geyükhane sırlarımızı vermeyelimlmaz: alıp götürüpkaydirigubbakcemile orda ders verelim:jeyyar:
iyi geceler gacılar muhabetiniz bol olsun
ama biliyosun adamın başına ya meraktan:lepi:yada...la la alalazemuszemusvaal bısey dıyımmı aso
bekar evlıden daha cok bılıyo nedenmı meraktann:)))
senin gıcık olduğun her bişeye gıcık olaram bende:1hug: geyükhaneye geçelüm mü:jeyyar:
beren yetıssssssssssss
bakk yenı bıırnı atmaya calısıyo suıtımıze
bız eskıdık yaa(( sinifsinif:
gel yavrım bjklım dısı kartalımm:))
sen bızım sıgınma evımız
sen bızım asımız
askımız canımız
yalaka uye smıleyılülülülülülü
sensız hayat olurmu hiçç :))
Ben gidiyim artık yoğsa anamdan dayağı yeycem :tomato:
İyi geceler herkeşlere opuyorumnanaktan
espirik ederken kırdıysam eşeklik ettiysem affola :gitme:
Seviyimm la sizleri Şeniz
çok iyisin ..ayandan furdurusam gürüsün seni...hoşşik..:mymeka:
sende iyi mal geldimi hemen özel odana alıyon..:jeyyar:
www.sarduşunözelodası.com :jeyyar:
bu gece geçti sayılır ama yarından itibaren benden çekeceğinis vara.s:jeyyar:
böyle bi ayrım çok saçma zaten,sırf cinsellik topicleri için demiyorum,ya bazen öle gülüyorumki,neyse ya seviyorum kk yızemuszemusevet canım kesinlikle katılıyorum..burda yorum yazarken evli-bekar-çocuklu -çocuksuz-gebe vs gözetmeden herkes duygu ve düşüncesiniz yazabilir..
belki bekar bir insan evli bir insandan daha faydalı yorum yazacak dimi ama..
bide belirtiyosun deliilülülülülülüşaka olmasa kaç yazar kızımzemuszemussana kızarmıyım kedicim:1hug:
Vıyyyy namıssızlar,iresiller kötükedihüso
Edebinle otur namısınla yaşa dimişlerrrr :1closedeyes: (Ben didim kaydirigubbakcemile3)
Şaka ettim asom biliiiin deymiii, kinaye ettim sanırsam :gitme:
sen niyeti bozdunmafoldumbentecavüz kaçınılmazsa zevk alıcaz:kedi:atın ölümü arpadan olsun geçelim anam:içelim::teytey:senin gıcık olduğun her bişeye gıcık olaram bende:1hug: geyükhaneye geçelüm mü:jeyyar:
:kedi::kedi:ama biliyosun adamın başına ya meraktan:lepi:yada...la la alalazemuszemus
kıs aso bızdende daha suııtıme dusmemısdı kıssskız zetı o bızım geyukhane cıtırlarından aso bacu degul mu? :uhm: ewet bee oo.. :sinifsinif: delıı benımde kafamı karıstırıyon.. :1ninca:
asom bu arada balım sonuna kadar hep destek tam destek beren gardasından.. :lepi: daha dun mu bugun mu yazdım hatta bura bekar evlı ayrımı yapılmasına gıcıgım dıyee.. hakıkaten cok fıtım bu konuda..lmaz:
malın iyisini hiç kaçırmamvereliniortak bu arada biz ne zaman geçiyorus geyikhaneye:jeyyar:
bu gece geçti sayılır ama yarından itibaren benden çekeceğinis vara.s:jeyyar:
senin geyiğe bi ben gelmedim heralde..canım sıkili oyun oynuyom bengamyoncuiremsu
bundan kelli ben gelim sana gazozlar benden ama darılırım yoksa...:jeyyar:
:kedi::kedi:
kıs aso bızdende daha suııtıme dusmemısdı kısss
yenı gelıcek orayaa :)))
estağfırullah herzamankı halın :roflol::roflol:
hadı baş başş:))
beren yetıssssssssssss
bakk yenı bıırnı atmaya calısıyo suıtımıze
bız eskıdık yaa(( sinifsinif:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esse yardın beni yine:lepi:beren ne güzel cevap vermişsin valla=))yeni biri dio alem yakaydirigubbakcemile3şeyy o çıtır ben olirimkız zetı o bızım geyukhane cıtırlarından aso bacu degul mu? :uhm: ewet bee oo.. :sinifsinif: delıı benımde kafamı karıstırıyon.. :1ninca:
asom bu arada balım sonuna kadar hep destek tam destek beren gardasından.. :lepi: daha dun mu bugun mu yazdım hatta bura bekar evlı ayrımı yapılmasına gıcıgım dıyee.. hakıkaten cok fıtım bu konuda..lmaz: