- 18 Nisan 2007
- 6.852
- 16
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burası geyik mi şikayet mi şimdi, anlaşılmıyor :umursamaz:
geyik adı altında şikayet oldu valla
normal topiklerde istediğini söyleyemiyorsun yada ortam olmuyor
bu konu başlığı geyikte olmasına rağmen şikayet edebilme yetisine sahip gibi görünüyor
canı sıkılan burda gelip bana şunu yaptılar bunu dediler dert yanıyor
nasıl olsa geyik arada kaynar diye
anlamadım gitti valla benneyaptımkibenneyaptımki
rahatsiz oldugumuz seylerden bahsediyoruz kendi adima konusayim beni gayet gerdi su tartismalar maalesef kimse cozum bulamiyor
rahatsiz oldugumuz seylerden bahsediyoruz kendi adima konusayim beni gayet gerdi su tartismalar maalesef kimse cozum bulamiyor
pardon da ben okypeteyi sikayet etmiyorum nerden cikardin ?? zaten ilk sayfalari okudum gerisini okumadim okypete nin yorumunu okumadim ne icin bu art niyet ???
guzelim eger bana evden kacmis kkya dusmus kiza benziyosun dikkat cekmeye calisiyosun nasil bi insansin sen ..derse biri bende acayip deme hakkina sahip olurum
songul insanlarin birbirine satasmasi art niyet aramalarina cozum bulunamadi cunku cozumu yok.. sen bile okadar iyi niyetle iyilikle yaziyorsun millet dedigini demeye devam ediyor..