Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esse yardın beni yine:lepi:beren ne güzel cevap vermişsin valla=))yeni biri dio alem yakaydirigubbakcemile3şeyy o çıtır ben olirim:eek:
ayrımcılığın her türlüsüne kızıyorum berenim,desteğin için saolvereliniortakŞeniz

bende desek viridm sana...aha şimdi gıcık oldum sana..:dilcikar:

hemen geçelim..zati benim herifin 9 yıldır başı ağrırşakkıdı
,benim hiç ağrımaz başım turp gibiyim ...:lepi:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sarduuuşş duy bu hatunuu
sen başlı başına lojistik destek çıktın hayatım:lepi:ikimizi 1 gördüm ondan şeyetmedim anlasanakaydirigubbakcemile

hemen geçelim..zati benim herifin 9 yıldır başı ağrırşakkıdı
,benim hiç ağrımaz başım turp gibiyim ...:lepi:

sizde durum terse dönmüş durumdakaydirigubbakcemile3 geçelümvereliniortakacilen gasos içip rahatlaman lazımzemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esse yardın beni yine:lepi:beren ne güzel cevap vermişsin valla=))yeni biri dio alem yakaydirigubbakcemile3şeyy o çıtır ben olirim:eek:
ayrımcılığın her türlüsüne kızıyorum berenim,desteğin için saolvereliniortakŞeniz

nı demek datlum gıymatlum.. Şeniz yalnus geyukhaneye bole kızarık kızarık gelemessın deyım.. yasakkelime oncelerı bole utanır kızarırsan senu acmak zor olabıluu kanımca.. :jeyyar:

nı demek datlum gıymatlum.. Şeniz yalnus geyukhaneye bole kızarık kızarık gelemessın deyım.. yasakkelime oncelerı bole utanır kızarırsan senu acmak zor olabıluu kanımca.. :jeyyar:
ama alıştıra alıştıramafoldumbenbaşka türlü olmazz:nazar::jeyyar::kedi:

ıkısanıye yokum arkamdann topluu bana karsııı anarşii haaa
benım ofkopa t ofrail oldugumu nututnuzmuu laaaa
aso sen yenuı degılsın ama suıtımdede hıc degıldın onu dıyom gle cabuk suıtıme gecekk:))

70 milyonun önünde verdim gittivereliniortak
bugun senı verııcı gordum oh ıyı eskı halıne donuyosun:eek:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sarduuuşş duy bu hatunuu

sen başlı başına lojistik destek çıktın hayatım:lepi:ikimizi 1 gördüm ondan şeyetmedim anlasanakaydirigubbakcemile

he anadım yavrim ..yoksa hemen gıcık olacaktım ve konu açacaktım
aso adlı üye bana destek çıkmadı siz olsanız nederdiniz..

sizde durum terse dönmüş durumdakaydirigubbakcemile3 geçelümvereliniortakacilen gasos içip rahatlaman lazımzemuszemus

rahatlat beni apla..çok ihitiyacım var gazoza içip bulutların üzerine çıkmak istiyorum..:eek:

ıkısanıye yokum arkamdann topluu bana karsııı anarşii haaa
benım ofkopa t ofrail oldugumu nututnuzmuu laaaa
aso sen yenuı degılsın ama suıtımdede hıc degıldın onu dıyom gle cabuk suıtıme gecekk:))

bugun senı verııcı gordum oh ıyı eskı halıne donuyosun:eek:
senin ofkopat ofrail oldunu unutabilirmiyimdelikafadulden:roflol:uite gelcem ama önce rahatlat beni biraz,güven vermafoldumben:nazar:
he anadım yavrim ..yoksa hemen gıcık olacaktım ve konu açacaktım
aso adlı üye bana destek çıkmadı siz olsanız nederdiniz..

rahatlat beni apla..çok ihitiyacım var gazoza içip bulutların üzerine çıkmak istiyorum..:eek:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geyikhanede bulutlardan uzun bi süre inmiceksin zaten emin ol:1ninca:kaydirigubbakcemile3
valla anında topiğinde linç edilirdim:tomato:

naynnn catlak esse.. :eek:klava: sen hala burdamusu laa.. :eek:lmaz: yuru yakalandık senın yuzunden geyukhanede .. :mymeka: cenenı tutsan bısey yoktu.. :dilcikar: sardus gecmıse bakıyo.. :sinifsinif:

senin ofkopat ofrail oldunu unutabilirmiyimdelikafadulden:roflol:uite gelcem ama önce rahatlat beni biraz,güven vermafoldumben:nazar:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geyikhanede bulutlardan uzun bi süre inmiceksin zaten emin ol:1ninca:kaydirigubbakcemile3
valla anında topiğinde linç edilirdim:tomato:
cnm bugn havamda degılım:umursamaz: bugun gıt yarın gel senı suııtmın enozle yerınde agırlıcam sana ozetle gorevlerı anlatıym berne cır cır konusur eskı hurumdır kendısı
sardunya yenı hurı bulur ıncım gasosla rahatlatır fınısh benım suıt anladın sen onu :jeyyar:
naynnn catlak esse.. :eek:klava: sen hala burdamusu laa.. :eek:lmaz: yuru yakalandık senın yuzunden geyukhanede .. :mymeka: cenenı tutsan bısey yoktu.. :dilcikar: sardus gecmıse bakıyo.. :sinifsinif:

AH VURMA tama napıym uykum ceeme vurmus okursa okuusn cokta lülü:))

aa geyık olmusz burasıdamafoldumben
okaaa gıcık oldgum seyler geyıkmı oldu yanemafoldumben

yukarıdaki bayanlar burası geyikhanemi?karıştırdınız sanırım:eek:lmaz:

olmus baksana canımcımkaydirigubbakcemile3
artık geyıkle karısık ıfade ederım gıcıklıklarıkaydirigubbakcemile3
ay kendımı pek gıcık gordum bu sabah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şey

tatlım konu geyıge tasınınca boyle oldu malesef.. :umursamaz: bıze heryer GEYIKHANE..!!! zemuszemus oncekı sayfalara hıc goz atmamıssın demek.. :eek:lmaz: hıcbır baslıga uymayan yazılarda geyık baslayınca tasındı zaten konu.. :nazar: Yalnıs olmasında.. yasakkelime

:kedi: mucızemmm opuyorumnanaktan burda geyıgını alıp gelmen faydasız.. :eek:lmaz: sen geyıgını bızahmet geyıkhaneye tası tatlım.. :jeyyar:

Benim geyik isyanlarda tatlım, yıllık izne ayrılmış kaydirigubbakcemile3

Ulaşamıyorum kendisine delikafadulden

:yıllık.izni.bölündüğünden.takıntı.yapmış.saçmalayan.üye.smileyi:

:roflol:

X