Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
berenim hoşbulduk:1hug:ya anacım insan bi kere yakalıyamazmı bu topicleri:mymeka:mafoldumbenherkez anlata anlata bi hal oldu aso kaçırdın senden önce +18 vardı,e şimdi var ama inanın hiç girmiyorum nası olsa yazamıyoruz die,bölelikle kaçımış oluyorumkaydirigubbakcemilehızlı kosamıyonda ondandır.. :jeyyar: hosgeldın asom.. opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
yok ya jinekolojiye yazıyor gacılar sonra ağlıyorlar hatta kürtaj fiyatını soran var yuhhh yaniii
ooo hatunlar yeni mekan burasımı:teytey:
beni bu kaaa sevdiğinüzü bileydim hiç ihmal edemüydüm süzlerüüümafoldumben
ama kendimi sizlere affettürecem :1hug: atıkın 2 dopik 1 geyük coşacas:teytey::teytey::teytey:
ah canım tiryaki biri asla cigarasız kalmamalı ben mutlaka yedek paket alır evde saklarımsahıı beah.. lmaz: ya zaten paketımde bıttı.. mafoldumben sabaha kadar yogh.. :sinifsinif: baska baska konular mı bulsak :sinifsinif:
bırı benı gozetlıyor nerden bıldınn :roflol:
kafaya koydum ayda enaz 320 km yl kadedıyorum bır yıla kalmadan turkıyenın yuzolcumu kadar yol gıtcemm feth etcemm heryerıı:roflol:
tm cnm cokta fifi zatı kullanmıyoduk yoklama yapalım dedık naniknaniklülülülülülü
hadı gıdelım bız cnm:teselli: eskıdık dımı:gitme::sinifsinif:
:1shok::1shok:ya ben nie yakalıyamıyorum bu topiclerikaydirigubbakcemile3:mymeka:
beni bu kaaa sevdiğinüzü bileydim hiç ihmal edemüydüm süzlerüüümafoldumben
ama kendimi sizlere affettürecem :1hug: atıkın 2 dopik 1 geyük coşacas:teytey::teytey::teytey:
berenim hoşbulduk:1hug:ya anacım insan bi kere yakalıyamazmı bu topicleri:mymeka:mafoldumbenherkez anlata anlata bi hal oldu aso kaçırdın senden önce +18 vardı,e şimdi var ama inanın hiç girmiyorum nası olsa yazamıyoruz die,bölelikle kaçımış oluyorumkaydirigubbakcemile
ah canım tiryaki biri asla cigarasız kalmamalı ben mutlaka yedek paket alır evde saklarım
illaki lazım olur...
nen yakında öle bi zayıflıcanki kimse seni göremicek..:1ninca:
ksalı olacan bide.. pehlivan gibi olusun ..hey maşallah heyy..turkbayragi
ah canım tiryaki biri asla cigarasız kalmamalı ben mutlaka yedek paket alır evde saklarım
illaki lazım olur...
nen yakında öle bi zayıflıcanki kimse seni göremicek..:1ninca:
ksalı olacan bide.. pehlivan gibi olusun ..hey maşallah heyy..turkbayragi
delikafadulden delikafadulden Kimin kimle konuştuğu belli deill delikafadulden delikafadulden
Ben otaritemi ortaya godummmmm :1closedeyes:
Herkes benden söz alarak gonuşcak yasakkelime
Nasılım :jeyyar:
çok iyisin ..ayandan furdurusam gürüsün seni...hoşşik..:mymeka:delikafadulden delikafadulden Kimin kimle konuştuğu belli deill delikafadulden delikafadulden
:sm_confused:
bunu özel olarak geyükhanede görüşelim mikaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok:ya ben nie yakalıyamıyorum bu topiclerikaydirigubbakcemile3:mymeka:
he bide böleleri var sürtündük diyollarr kaydirigubbakcemile3
erkek arkadaşımla burnumuzu duvara sürttük hamile kalır mıyım -tatlicadiarzu-
sonuçta sürtündük ama :gitme:
delikafadulden delikafadulden Kimin kimle konuştuğu belli deill delikafadulden delikafadulden
:sm_confused:
bunu özel olarak geyükhanede görüşelim mikaydirigubbakcemile3
Ah yevrıııım hatın gızımmm :teselli:
Ge yewrım ben sana ögretem zemuszemus
Önce bi gazozumu içersin diymi gızım :içelim: :jeyyar:
o değilde ben şuna kıl oluyorum,jinekolojide tanıdıklarımın konusu yada, cinsel ilişkiye girmekle alakası olmayan ama mantık çerçevesinde verilebilicek konularsa giriyorum ve soru yada cvp yazıyorum..geçen biri yazmışki iyide bu kadar bekarın işi nerde bu die..ve bunu diyende bekarüstelik yazdığı yorum,ben soru sormuştum
bekar insanlar ister cinsellik yaşar ister yaşamaz ve istediği yere istediğni yazar,hemen bekarın ne işi var muhabbeti çok can sıkıcı bence,bekarlar 5 yaşında çocuk değil,cinsellik yaşamıyanlarıda mağrada yaşamıyo,gazte,tv,internet vs..gibi nimetler var bilgileniyolar çok şükür
o değilde ben şuna kıl oluyorum,jinekolojide tanıdıklarımın konusu yada, cinsel ilişkiye girmekle alakası olmayan ama mantık çerçevesinde verilebilicek konularsa giriyorum ve soru yada cvp yazıyorum..geçen biri yazmışki iyide bu kadar bekarın işi nerde bu die..ve bunu diyende bekarüstelik yazdığı yorum,ben soru sormuştum
bekar insanlar ister cinsellik yaşar ister yaşamaz ve istediği yere istediğni yazar,hemen bekarın ne işi var muhabbeti çok can sıkıcı bence,bekarlar 5 yaşında çocuk değil,cinsellik yaşamıyanlarıda mağrada yaşamıyo,gazte,tv,internet vs..gibi nimetler var bilgileniyolar çok şükür