Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

hızlı kosamıyonda ondandır.. :jeyyar: hosgeldın asom.. opuyorumnanaktan :1hug: a.s.
berenim hoşbulduk:1hug:ya anacım insan bi kere yakalıyamazmı bu topicleri:mymeka:mafoldumbenherkez anlata anlata bi hal oldu aso kaçırdın senden önce +18 vardı,e şimdi var ama inanın hiç girmiyorum nası olsa yazamıyoruz die,bölelikle kaçımış oluyorumkaydirigubbakcemile

ooo hatunlar yeni mekan burasımı:teytey:

gel yavrım bjklım dısı kartalımm:))

beni bu kaaa sevdiğinüzü bileydim hiç ihmal edemüydüm süzlerüüümafoldumben
ama kendimi sizlere affettürecem :1hug: atıkın 2 dopik 1 geyük coşacas:teytey::teytey::teytey:

sen bızım sıgınma evımız
sen bızım asımız
askımız canımız
yalaka uye smıleyılülülülülülü
sensız hayat olurmu hiçç :))

sahıı beah.. :eek:lmaz: ya zaten paketımde bıttı.. mafoldumben sabaha kadar yogh.. :sinifsinif: baska baska konular mı bulsak :sinifsinif:
ah canım tiryaki biri asla cigarasız kalmamalı ben mutlaka yedek paket alır evde saklarım
illaki lazım olur...:nazar:
bırı benı gozetlıyor nerden bıldınn :roflol:
kafaya koydum ayda enaz 320 km yl kadedıyorum bır yıla kalmadan turkıyenın yuzolcumu kadar yol gıtcemm feth etcemm heryerıı:roflol:

tm cnm cokta fifi zatı kullanmıyoduk yoklama yapalım dedık naniknaniklülülülülülü

hadı gıdelım bız cnm:teselli: eskıdık dımı:gitme::sinifsinif:

nen yakında öle bi zayıflıcanki kimse seni göremicek..:1ninca:
ksalı olacan bide.. pehlivan gibi olusun ..hey maşallah heyy..turkbayragi

delikafadulden delikafadulden Kimin kimle konuştuğu belli deill delikafadulden delikafadulden
Ben otaritemi ortaya godummmmm :1closedeyes:
Herkes benden söz alarak gonuşcak yasakkelime
Nasılım :jeyyar:​

beni bu kaaa sevdiğinüzü bileydim hiç ihmal edemüydüm süzlerüüümafoldumben
ama kendimi sizlere affettürecem :1hug: atıkın 2 dopik 1 geyük coşacas:teytey::teytey::teytey:

ask olsun ablam ya hala bole dıyebılın ya helal olsun.. :dilcikar: yalnız dun kısmetsızle bızı bıraktın ecus bucus +18de konular acılmıs sacılmıs.. :jeyyar:gozumden kacmadı sanma.. :nazar:

berenim hoşbulduk:1hug:ya anacım insan bi kere yakalıyamazmı bu topicleri:mymeka:mafoldumbenherkez anlata anlata bi hal oldu aso kaçırdın senden önce +18 vardı,e şimdi var ama inanın hiç girmiyorum nası olsa yazamıyoruz die,bölelikle kaçımış oluyorumkaydirigubbakcemile

ahh gıyamam saa ben.. :teselli: neyse canım bak nasılsa bısekılde anlatılıyor... sırnaşık şey

ah canım tiryaki biri asla cigarasız kalmamalı ben mutlaka yedek paket alır evde saklarım

ewet ya aynen.. mafoldumben ama malesef ıste bazen benımkının bole tutarlılıkları oluyo.. almamıs paket yenı bı format atmak lazımda bakalım ne zaman bos kalırsam.. :nazar:

he vala kk nın pehlıvanı olcammm
sardunyamla gurescem :jeyyar:

delikafadulden delikafadulden Kimin kimle konuştuğu belli deill delikafadulden delikafadulden

şş nolıyy:eek:lmaz:
spor topııgnde namımm
nazı komutanııı
senıde otorıtenıde kızılcık sopamla vınnn ederımsositosositoşakkıdı

çok iyisin ..ayandan furdurusam gürüsün seni...hoşşik..:mymeka:

:sm_confused:

bunu özel olarak geyükhanede görüşelim mikaydirigubbakcemile3

sende iyi mal geldimi hemen özel odana alıyon..:jeyyar:
www.sarduşunözelodası.com :jeyyar:

senun geyıkhane gece seferlerıne cıkmadıgın bellı oluyor.. :jeyyar:

o değilde ben şuna kıl oluyorum,jinekolojide tanıdıklarımın konusu yada, cinsel ilişkiye girmekle alakası olmayan ama mantık çerçevesinde verilebilicek konularsa giriyorum ve soru yada cvp yazıyorum..geçen biri yazmışki iyide bu kadar bekarın işi nerde bu die..ve bunu diyende bekar:nazar:üstelik yazdığı yorum,ben soru sormuştum:nazar:
bekar insanlar ister cinsellik yaşar ister yaşamaz ve istediği yere istediğni yazar,hemen bekarın ne işi var muhabbeti çok can sıkıcı bence,bekarlar 5 yaşında çocuk değil,cinsellik yaşamıyanlarıda mağrada yaşamıyo,gazte,tv,internet vs..gibi nimetler var bilgileniyolar çok şükür:nazar:

Ah yevrıııım hatın gızımmm :teselli:
Ge yewrım ben sana ögretem zemuszemus
Önce bi gazozumu içersin diymi gızım :içelim: :jeyyar:

geyükhane sırlarımızı vermeyelim:eek:lmaz: alıp götürüpkaydirigubbakcemile orda ders verelim:jeyyar:

o değilde ben şuna kıl oluyorum,jinekolojide tanıdıklarımın konusu yada, cinsel ilişkiye girmekle alakası olmayan ama mantık çerçevesinde verilebilicek konularsa giriyorum ve soru yada cvp yazıyorum..geçen biri yazmışki iyide bu kadar bekarın işi nerde bu die..ve bunu diyende bekar:nazar:üstelik yazdığı yorum,ben soru sormuştum:nazar:
bekar insanlar ister cinsellik yaşar ister yaşamaz ve istediği yere istediğni yazar,hemen bekarın ne işi var muhabbeti çok can sıkıcı bence,bekarlar 5 yaşında çocuk değil,cinsellik yaşamıyanlarıda mağrada yaşamıyo,gazte,tv,internet vs..gibi nimetler var bilgileniyolar çok şükür:nazar:

evet canım kesinlikle katılıyorum..burda yorum yazarken evli-bekar-çocuklu -çocuksuz-gebe vs gözetmeden herkes duygu ve düşüncesiniz yazabilir..
belki bekar bir insan evli bir insandan daha faydalı yorum yazacak dimi ama..:nazar:

Vıyyyy namıssızlar,iresiller kötükedihüso
Edebinle otur namısınla yaşa dimişlerrrr :1closedeyes: (Ben didim kaydirigubbakcemile3)

Şaka ettim asom biliiiin deymiii, kinaye ettim sanırsam :gitme:

X