kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esse yardın beni yine:lepi:beren ne güzel cevap vermişsin valla=))yeni biri dio alem yakaydirigubbakcemile3şeyy o çıtır ben olirim
ayrımcılığın her türlüsüne kızıyorum berenim,desteğin için saolvereliniortakŞeniz
Ben olsam geyikhaneye geçmek için rüşvet isterdim mirmirmirmir
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sarduuuşş duy bu hatunuuhemen geçelim..zati benim herifin 9 yıldır başı ağrırşakkıdı
,benim hiç ağrımaz başım turp gibiyim ...:lepi:
sen başlı başına lojistik destek çıktın hayatım:lepi:ikimizi 1 gördüm ondan şeyetmedim anlasanakaydirigubbakcemilebende desek viridm sana...aha şimdi gıcık oldum sana..:dilcikar:
hemen geçelim..zati benim herifin 9 yıldır başı ağrırşakkıdı
,benim hiç ağrımaz başım turp gibiyim ...:lepi:
70 mılyonun onunde verıyonmu :jeyyar: sözüü
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3esse yardın beni yine:lepi:beren ne güzel cevap vermişsin valla=))yeni biri dio alem yakaydirigubbakcemile3şeyy o çıtır ben olirim
ayrımcılığın her türlüsüne kızıyorum berenim,desteğin için saolvereliniortakŞeniz
ama alıştıra alıştıramafoldumbenbaşka türlü olmazznı demek datlum gıymatlum.. Şeniz yalnus geyukhaneye bole kızarık kızarık gelemessın deyım.. yasakkelime oncelerı bole utanır kızarırsan senu acmak zor olabıluu kanımca.. :jeyyar:
bende desek viridm sana...aha şimdi gıcık oldum sana..:dilcikar:
bugun senı verııcı gordum oh ıyı eskı halıne donuyosun70 milyonun önünde verdim gittivereliniortak
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sarduuuşş duy bu hatunuu
sen başlı başına lojistik destek çıktın hayatım:lepi:ikimizi 1 gördüm ondan şeyetmedim anlasanakaydirigubbakcemile
sizde durum terse dönmüş durumdakaydirigubbakcemile3 geçelümvereliniortakacilen gasos içip rahatlaman lazımzemuszemus
senin ofkopat ofrail oldunu unutabilirmiyimdelikafadulden:roflol:uite gelcem ama önce rahatlat beni biraz,güven vermafoldumbenıkısanıye yokum arkamdann topluu bana karsııı anarşii haaa
benım ofkopa t ofrail oldugumu nututnuzmuu laaaa
aso sen yenuı degılsın ama suıtımdede hıc degıldın onu dıyom gle cabuk suıtıme gecekk:))
bugun senı verııcı gordum oh ıyı eskı halıne donuyosun
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3he anadım yavrim ..yoksa hemen gıcık olacaktım ve konu açacaktım
aso adlı üye bana destek çıkmadı siz olsanız nederdiniz..
rahatlat beni apla..çok ihitiyacım var gazoza içip bulutların üzerine çıkmak istiyorum..
cnm bugn havamda degılım:umursamaz: bugun gıt yarın gel senı suııtmın enozle yerınde agırlıcam sana ozetle gorevlerı anlatıym berne cır cır konusur eskı hurumdır kendısısenin ofkopat ofrail oldunu unutabilirmiyimdelikafadulden:roflol:uite gelcem ama önce rahatlat beni biraz,güven vermafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geyikhanede bulutlardan uzun bi süre inmiceksin zaten emin ol:1ninca:kaydirigubbakcemile3
valla anında topiğinde linç edilirdim:tomato:
naynnn catlak esse..klava: sen hala burdamusu laa.. lmaz: yuru yakalandık senın yuzunden geyukhanede .. :mymeka: cenenı tutsan bısey yoktu.. :dilcikar: sardus gecmıse bakıyo.. :sinifsinif:
olmus baksana canımcımkaydirigubbakcemile3yukarıdaki bayanlar burası geyikhanemi?karıştırdınız sanırımlmaz:
yukarıdaki bayanlar burası geyikhanemi?karıştırdınız sanırımlmaz:
Burayı da mı geyiğe çevirdiniz allasen
Ben de geyiğimi alıp geliym bare delikafadulden
:kedi: mucızemmm opuyorumnanaktan burda geyıgını alıp gelmen faydasız..lmaz: sen geyıgını bızahmet geyıkhaneye tası tatlım.. :jeyyar: