Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ZARACI

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2007
1.297
5
arrkadaşlar kk da en sevmediğimiz,bizi sinirr eden şeyleri yazalımmı hadi yorumlarınızı bekliyorum
en önemlisi eleştirilerimizi,kişileri hedef göstermeden yapalım,kimseyi ima etmeden kalp kırmadan:))

Son düzenleme:
ilk ben söyleyebilir miyim? gıcık olduğum değil de güldüğüm bir durumu söylemek istiyorum. ama sakın kızmasın kimse. ben en çok "şuram ağrıyor sizce hamile miyim, şöyle oldu sizce hamile olabilir miyim" tarzım da sorulara gülüyorum... kimse kızmasın çünkü ben de uzun zamandır hamile kalmaya çalışıyorum, işin hassasiyetinin farkındayım ama söyleyin lütfen yazıyı okuyan nasıl karar verecek? anlıyorum insan destek arıyor ama işte bana komik geliyor...
ya burnum kaşındı acaba hamile miyim?

beni en çok sinir eden ve şaşırtan şey
hiç beklemediğiniz birinden beklemediğiniz tepkiler almak
sanırım sanaldaki insanları tanımakta zorlanıyorum
ve tabiki eski repi bir güç gösterisi olarak kullananlar gerçekten şaşırtıyor beni
eksi repi hiç kullanmadım ama saygısızlık hakaret yada benzeri durumlarda kullanılması taraftarıyım
yoksa görüşüne her katılmadığımızı eksi olarak puanlayacak olsak bir çok üyeye eksi vermek durumda kalırız
bu durumda o yoruma katılmadığımızı yorumla cevap vermek bence daha doğru
diğer türlüsü güç gösterisi ve susturmak amaçlı oluyor bence

valla en sinir oldugum sey erkek arkadasi/kocasi hakkinda surekli farkli baslik acanlar..
derdin ayni kisiyleyse devam et ayni basliktan ki millet en basindan okuyup bi degerlendirme yapabilsin..
her seferinde cok yeni bir sorun gibi lanse ediyolar..
sacma sapan bisi iste.

Üyeler Arasındaki Anlamsız Çekişmeye Katlanamıyorum...

kötükedihüso

bende şu olaydan hiç hoşlanmıyorum
mesela kadının biri eşinden dert yanıyo çektiği sıkıntıları anlatıyo üzgün kırgın falan
biri çıkıyo çok alakasız olaraktan şöyle bir yorum yapıyo
aaaa benim kocam asla öyle degildir bana kıyamaz üstüme titrer bana deli gibi aşık öyle olmasa zaten hemen boşarım -tatlicadiarzu-
ne şimdi bu kime nispet yapıyosun kime hava atıyosun yani laelaelaelaelae

Vardi bikac tane hatirlamiyom simdi kafam bi milyon
Gicik olmak demeyimde bana da itici gelen genellikle kari koca konularinda
kadin siddet goruyor, aldatiliyor, horlaniyor vs. buna "bosan" diye
yorum yapanlara gelen tepkiler...
Aaa neden oyle diyosun, akil verme, gunaha girme cart curt laflarina...

saygısızca, alaycı, haddini bilmeden yapılan yorumlara kızıyorum.

kocasından dert yanan her kadına boşan diyenlere sinir oluyorum

evet bende buna kızıyorum.kadın diyo beni aldatıyomu yada sunu dedi bunu dedi ama cok seviyorum diyo ayrıl boşan dava aç diyorlar.biraz ılımlı bakın mesela:1no2:
evli erkeklerle beraber olup bunu marifetmiş gibi buraya konu acıp anlatanlara gıcık oluyorum
süprizzzzz

Son düzenleme:
bende biçok şeye sinir oluyorum bitanesi;zayıflamak isteyen arkadaşlar malum herşeyden ümit ediyor kullanıp denemek istiyor,yine sivilce,cilt sorunu yaşayanlarında bişeyler kullanmak isteyip dertlerinden kurtulmak istemelerine bazıları çıkıp ayyy çok iğrençsiniz,midem kalktı,bunu yapan cahildir gibi ithamlarına sinir oluyorum onun ne yaşadığını sen ne biliyosun allasen...

laf sokmaya çalışan ukalalara sinir oluyorum kötükedihüso bir de herşeye konu açanlara sinir oluyorum

bende bazan kendını ustun gormeye calısıp yorum yapanlara sınır oluyorum hava atsan ne olcak CADIARZUmirmirmirmir

burdaki yazanların hepsine oluyorum bende...
ama özellikle bende 3-4 milyonluk test alıp yapmak yerine şöle oldu böle oldu acaba hamilemiyimm
diyenlere..
derdini anlatan evli kadınlara neredeyse butun bekarların ben çekemezdim vala boşanırdım hamen demesine (bekara karı boşamak kolay gelir misali)
forumda bi kaç tane var çok bilmiş bilmiş hareketler yapanlar onlara..
olmsuz yorum yapıldığında kızanlara...
aaaaaacccccccccccciiiiiiiiiil ooooooooffffffff bilmem ne die başlık atanlara..
2007 deki olmuş bitmiş konuyu baş sayfaya taşıyanlara...
gıcık deilde sinir oluyorumm

evli biriyle birlikte olup burada kendini haklı çıkarmaya biz çok çağın gerisindeymişiz gibi saçma sapan yazılar yazan hatunların hem kendilerine hem yadıklarına gıcık oluyorum
vardı bikaç tane de Allahtan süpürdüler

ben de hani acillllllllllllllllllllll çok kötüyümmmmmmmmmmm
diye başlık açıyolar bi bakıyosun yazık acaba ne oldu diyosun
yok saçımın rengi bozuldu yok ben 1 mm dedim saçım iki milim kesildi acaba dünyanın sonumu diye saçma sapan şeyler çıkıyo
ha bi de saçını milim milim ölçenler var her işi bırakıp neyse onu da yazıp tepki almıyım şimdi:1ninca:

ay valla bende şaşırıyorum bu ay tam 4 cm uzamış seninki kaç cm uzamış hiçmi ölçmedin falan :roflol::roflol:

kendisini sitenin sahibi gibi görüp mesaj yazanlara, konuyu sabote edenlere, konuyu alaya alanlara, herşeyi ben bilirim havalarında olan üyelere gıcığım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…