Çık bakem 69 TeLe
Bağa virilcek maliye bakanı oldum ben sositososito
Kendime yetkimi virdimmmmmmmm hıhh :umursamaz:
Çığrınman laa :mymeka:
Durumu ben kontrol altına aldımmm :1closedeyes:
Çekilinnnnn dumanlarıııı üsrünüze gelmesinnn delikafadulden
Koruyun kollayın fiçutunusuuuuu delikafadulden
en son malıye bakanımız ne ler yaptıgını
kızlarla alemde paralarımız yedııgnı cok ıyı bılıyoruzlmaz:
vermem artıkınn ıhtıyac olursa beraber alırız sıgınma evımızeekaydirigubbakcemile3
resmen ikinsi sınıf insan olduk..mafoldumben
amarika zencileri nasıl soyutladı bizde soyutlandık toplumdan..turkbayragi.
şöle bi şapka üretilse ..cigara içen kafasına taksa ve cigara içerken o şapka dumanı çekse etrafa yayılmasa duman koku.delikafadulden....ne iyyi oldu..
bende şu esseye gıcık oluyom
aşama kaddar spor yapi..:dilcikar:şimdi kesin buraya yazarken bi elindede dambıl vardır..:roflol:
tm cnm cokta fifi zatı kullanmıyoduk yoklama yapalım dedık naniknaniklülülülülülüevet burda artık bunu görmek istemiyosdumansız KK istiyos:enbuyukkk:
deme bee.. mafoldumben ama gadunda haklu esgıdık bacu bız.. :çok üzgünüm: gel gıdek barı..
sardus ablası senı geyukhaneyı cok boslar gordum bu aralar..hayurdur acep nıdedır? CADIARZU
Çığrınman laa :mymeka:
Durumu ben kontrol altına aldımmm :1closedeyes:
Çekilinnnnn dumanlarıııı üsrünüze gelmesinnn delikafadulden
Koruyun kollayın fiçutunusuuuuu delikafadulden
bırı benı gozetlıyor nerden bıldınn :roflol:
kafaya koydum ayda enaz 320 km yl kadedıyorum bır yıla kalmadan turkıyenın yuzolcumu kadar yol gıtcemm feth etcemm heryerıı:roflol:
tm cnm cokta fifi zatı kullanmıyoduk yoklama yapalım dedık naniknaniklülülülülülü
hadı gıdelım bız cnm:teselli: eskıdık dımı:gitme::sinifsinif:
berenim bu gece geldim oraya epey bi bakındım kimse yoktumafoldumben
es se beni ihbar etmiş:gitme: atıkın hep başınızda olcam:sinifsinif:
tabı sonra abımın dedıgı gıbıdimi doğru dedinvereliniortak gadun dedüğünün bi elinde cımbıs bi elinde fare olar:dilcikar:
:1ninca: ben çakma sardunya zıkkım ım:1ninca:
honkk:bbo::bbo:
çocukmu kandırıyon ayol
nargile çokmu hafüf:mymeka:
nirdesin sen be boğildik geberdik burda dumandan:sinifsinif:
taniyamicin hale geldik -tatlicadiarzu-
anca kurtarin biziklava:
geç oldu ama yazam gene şu erkek arkadaşımla sürtündük yok klozete oturdum yok üzerimde şu vardı onun üstünde bu vardı 4 aydır adet oluyom acaba hamile miyim
yok eski sevgilimle sğrtündük acaba kızlığım gitti mi ya da çok ileri gittik acımadı neden falan gıcık oluyooomm hehehe söyledim rahatladım gıcık oluyommm bu kadar kolay hamile kalınsa ortada hamileden geçilmez
geç oldu ama yazam gene şu erkek arkadaşımla sürtündük yok klozete oturdum yok üzerimde şu vardı onun üstünde bu vardı 4 aydır adet oluyom acaba hamile miyim
yok eski sevgilimle sğrtündük acaba kızlığım gitti mi ya da çok ileri gittik acımadı neden falan gıcık oluyooomm hehehe söyledim rahatladım gıcık oluyommm bu kadar kolay hamile kalınsa ortada hamileden geçilmez
Ben o bakanlara benzememlmaz:
Vergini de ödememişsin duyduğuma göre :mymeka: :1ninca:
berenim bu gece geldim oraya epey bi bakındım kimse yoktumafoldumben
es se beni ihbar etmiş:gitme: atıkın hep başınızda olcam:sinifsinif:
:1shok::1shok:ya ben nie yakalıyamıyorum bu topiclerikaydirigubbakcemile3:mymeka:
hadı yahh gak gıdek..ben gıdıyom dus pesıme..
deme.. :sinifsinif: oh ohh ıyı olmus bı yandan da sardussuz geyuk olmıcık... sositososito :teytey: a.s. :1hug: alkisalkisalkis