Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

kendisi agreesif olup har har etrafa saldıran ama başka biri de biraz olsun agresif gibi davrandığında
"cık cık cık bu ne agrefislik" gibilerinden laf dalaşına girmeye kalkanlara(ee senin yaptığın ne şimdi),
birbirlerinin avukatlığını yapanlara,
acayip sinir oluyorum...birgün burayı terkedersem bu tür kadınlar yüzünden terkedicem...
kendi evlerinde etraflarında sus pus olan insanlar burada aslan kesiliyor..
kötükedihüso klava:

bende en son şunu yazayım o zaman konuların bir süre sonra şekil değiştirip geyiğe taşınmasına sinir oluyorum:jeyyar:

hadıı yaa... :1shok: yıllık ıznını bolduler demek.. :mymeka: bak sen sunlara nekaa ayıp.. kız sorma bende cok kızıyorum esıme de ole olmustu da .. :mymeka:

sezeryan dogum yapanlara sert cıkısan fakat nedenın bılmeyen ınsanlara sınır oluyom ..

bende en son şunu yazayım o zaman konuların bir süre sonra şekil değiştirip geyiğe taşınmasına sinir oluyorum:jeyyar:
ya geyıge donuscek yada kapanıcak tartısmalardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

geyıge cevrılcegı bellıydı bızler dun gece yazmadan zatı geyıge tasınmıs burası bılgınıze arkadaslar
eskı sayfalara bakarsanız aa geyıge tasınmıs yazılarını bızden cok once yazıldıgını gorursunuz
benımde sevmedıgım acılan bı konunun geyıge cevrılmesıı
off gıcık oluyorum yaa sabahları dinc uyanamamaya
ve erken kalkanlara benden once kımse kalkmasın laaaaaa:))

bravo datlum.. alkisalkisalkis opulesı gadunsun vesselam.. :jeyyar: bende aynısını suledım.. zemuszemus

akıl veren akıl hocalarına çok kızıyorum.bi düşünmüyorlar kendi başıma gelse ben yapabilirmiyim diye.empati kurmayanlara.... acayip sinir olurum...

ben de bugün ne giydin bölümünde herkesin elbisesine çirkin de olsa yakışmasa da harika mükemmel yine çok güzel olmuşsun diyenlere gıcığım

bende senın otatlı avatarına gıcık oluyorum nıyemı masallah cok tatlı yaa yerım onu yerımmmm

CANIM BUNLARIN HEPSİ CAHİLİKTEN VE EĞİTİMSİZLİKTEN AT GÖZLÜĞÜYLE BAKANLARDAN ÇIKIYOR:1ninca:

bak şimdi GıCCık oldum sana:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…