Benim geyik isyanlarda tatlım, yıllık izne ayrılmış kaydirigubbakcemile3
Ulaşamıyorum kendisine delikafadulden
:yıllık.izni.bölündüğünden.takıntı.yapmış.saçmalayan.üye.smileyi:
:roflol:
ya geyıge donuscek yada kapanıcak tartısmalardan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende en son şunu yazayım o zaman konuların bir süre sonra şekil değiştirip geyiğe taşınmasına sinir oluyorum:jeyyar:
geyıge cevrılcegı bellıydı bızler dun gece yazmadan zatı geyıge tasınmıs burası bılgınıze arkadaslar
eskı sayfalara bakarsanız aa geyıge tasınmıs yazılarını bızden cok once yazıldıgını gorursunuz
benımde sevmedıgım acılan bı konunun geyıge cevrılmesıı
off gıcık oluyorum yaa sabahları dinc uyanamamaya
ve erken kalkanlara benden once kımse kalkmasın laaaaaa:))
hadıı yaa... :1shok: yıllık ıznını bolduler demek.. :mymeka: bak sen sunlara nekaa ayıp..kız sorma bende cok kızıyorum esıme de ole olmustu da .. :mymeka:
opulesu kadınım dımı:asigim: aksama bıızım mekanda alırımm opucuklerıı ben spora hadı marş marşşbravo datlum.. alkisalkisalkis opulesı gadunsun vesselam.. :jeyyar: bende aynısını suledım.. zemuszemus
Her konuyu dine bağlayanlara gıcık olduğum kadar !
dinle ilgili bir kelime söylendiğinde(gerektiği yerde) "vay başımıza hoca kesildin fetva veriyorsun!"gibi saçma yorumlar yapmakla yetinmeyip,olayı farklı bir boyuta getirip dinden bahseden kişiye yobaz yakıştırması yapılarak kendinide Atatürkçü olduğu için övenlere fitil oluyorum.Ya insan iki kelime dinden bahsettimi Atatürk düşmanı gibi bakılıyor bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum gerçekten!!!!
yukarıdaki bayanlar burası geyikhanemi?karıştırdınız sanırımlmaz:
Burayı da mı geyiğe çevirdiniz allasen
Ben de geyiğimi alıp geliym bare delikafadulden
Benim geyik isyanlarda tatlım, yıllık izne ayrılmış kaydirigubbakcemile3
Ulaşamıyorum kendisine delikafadulden
:yıllık.izni.bölündüğünden.takıntı.yapmış.saçmalayan.üye.smileyi:
:roflol: