hayır evli değil evlenmiş boşanmış değil bir insanla aynı yastığa baş koymamış kendi evinin kadını olmanın ne demek olduğunu bikmiyor ama atıp tutmakta üstlerine yok neysem işte bööle
yenılerde kesfettıgım bı olay ..soyleedıkleırının arkasında durmayan uylere gıcık oluyorum.. ya ınsanı hıc takmıyor umursamıyorlar yaa.. hayır madem soyledıgın seyın arkasında durmayacaksın ne dıye konusunu edersın kı.. hadı ettın arkasında dur yaa.. onu da gectım onem deger verıp yazılarına yorumlarına cevap verıp yorum yapıyorsun lutfedıp cvplanmıyor bılee.. bu konuda cok katıyım artık bundan sonra.. :umursamaz: katılmadıgım yorumlara nedenı sorup beklıyordum acaba ben mı yalnıs dusunuyorum dıyee ama en guzelı kk haklarından faydalanmak olucak zannımca.. :enbuyukkk:
Ben bi de su rep olayina sinir oluyorum, ulen istedim rep istedim zaman verem yaaaaaaaaaa
Ben bi de su rep olayina sinir oluyorum, ulen istedim rep istedim zaman verem yaaaaaaaaaa
uh anam bırada geyiğe gelmiş
naptiğizde geyiğe getirdiğiz...sölin bakem
uh anam bırada geyiğe gelmiş
kaydirigubbakcemile3bende şu 1 2 3 4 5 bommm
bide banlama işine sinir oluyorum
hani istedimiz zaman veremioruz ya rep onu diyorum, istedim zaman istedim kisiye verim nolur ki ne ?
nasıl yani anamadım..
----
bende cahil insanlara sinir oluyorum
mesela özellikle din konusunda bilip bilmeden aaaa günah haram
halbuki hiç alakası yok...
ama bilenide yani bu din konusunda yardım isteyen birilerine mesajınızla aydınlatınca adınız
cüppeli hoca oluyo..
gıcık oluyorum bende bu olaya..
herşeye pat diye günah yazanada gıcım..
kedi bi meme lafı etti kaydirigubbakcemile3 sonra bi baktık burdayus:roflol:
birileri memeleri kaç santim diye mi ölçüyomuş ne o yüzden geldik buraya, sebebi ben değilim valla:1closedeyes:
nasıl yani anamadım..
----
bende cahil insanlara sinir oluyorum
mesela özellikle din konusunda bilip bilmeden aaaa günah haram
halbuki hiç alakası yok...
ama bilenide yani bu din konusunda yardım isteyen birilerine mesajınızla aydınlatınca adınız
cüppeli hoca oluyo..
gıcık oluyorum bende bu olaya..
herşeye pat diye günah yazanada gıcım..
evet evet
arkadaşın biri soruyo misal "neden ?" diye açıklama bekliyo
cvp veriyosun sebebini açıklıyosun kendince
vay efendim "cüppeli hoca" oluyo adın
:roflol:
çok komik ayol cüppelli irkek bee
biz baynık bayan gözlük lazımsengözlerimebaksanab
hem bi kere sen ona buna cüppeli diyeceğine
konuya cvbını ver yoruma yorum yapma :dilcikar:
yada biliyosan sen açıkla ozaman .kuru gürültü yapma
bilmiyosanda sus!ona buna lakap takamalmaz:
:roflol:
Olur olur doğal estetiğimi yapıcammmm zemuszemusüzülme cnm sen yapınca bıze anlatırsın hem sen öğrenirsin hem biz hemde konu kapanmaz senın konun ne de olsa şakkıdı
la ben naptım sağaaagıcık oluyorum
herkese cuma gunu mesaj atarken 2saatımın gıtmesıneee
30 sanıye beklemeyee
gıcıkkk oluyorummmm
bıde kedıı sana hera sanaaa
ama sardunyaya hasta oluyorum :asigim:
vıyyyy iyi fikir aklıma yatmadı diyil mirmirmirmiryağ edemedinse:teselli: sen yarın nalburdan silikon ve silikon dabancası alkaydirigubbakcemile3 nannaklarına silikon enjekte et:roflol::roflol:bu arada memişlere de edebülüüsün:jeyyar:
benim suçum yoooh ben günah yapmadımmmmmmmm :gitme:uh anam bırada geyiğe gelmiş