Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

hayır evli değil evlenmiş boşanmış değil bir insanla aynı yastığa baş koymamış kendi evinin kadını olmanın ne demek olduğunu bikmiyor ama atıp tutmakta üstlerine yok neysem işte bööle

canım haklısın ama o fikri savunanlar empati kurduklarını söylüyorlar ve etraflarındaki örneklerden neyin ne olduğunun farkındalarmış ama bencede yaşamayan bilemez ne olursa olsun

yok saymak ....tatlım seni yok sayanı sen de yok say :jeyyar: takma kafanakaydirigubbakcemile düverim seni üsenleri

uh anam bırada geyiğe gelmiş

naptiğizde geyiğe getirdiğiz...sölin bakem

Ben bi de su rep olayina sinir oluyorum, ulen istedim rep istedim zaman verem yaaaaaaaaaa

nasıl yani anamadım..
----
bende cahil insanlara sinir oluyorum
mesela özellikle din konusunda bilip bilmeden aaaa günah haram
halbuki hiç alakası yok...
ama bilenide yani bu din konusunda yardım isteyen birilerine mesajınızla aydınlatınca adınız
cüppeli hoca oluyo..
gıcık oluyorum bende bu olaya..
herşeye pat diye günah yazanada gıcım..

kaydirigubbakcemile3bende şu 1 2 3 4 5 bommm
bide banlama işine sinir oluyorum

hani istedimiz zaman veremioruz ya rep onu diyorum, istedim zaman istedim kisiye verim nolur ki ne ?

yaa bi,de sitede diil ama şu sigara yasağına gıcık oluyorum yaa pesss diyorum satmasınlar ozaman kardeşim

evet evet
arkadaşın biri soruyo misal "neden ?" diye açıklama bekliyo
cvp veriyosun sebebini açıklıyosun kendince
vay efendim "cüppeli hoca" oluyo adın
:roflol:
çok komik ayol cüppelli irkek bee
biz baynık bayan gözlük lazımsengözlerimebaksanab

hem bi kere sen ona buna cüppeli diyeceğine
konuya cvbını ver yoruma yorum yapma :dilcikar:
yada biliyosan sen açıkla ozaman .kuru gürültü yapma
bilmiyosanda sus!ona buna lakap takamalmaz:

:roflol:

saat 1 ve 14 kişi konuyu okuyor sonra diyorlarki cinsel sorunlarım var abla, olur tabii yavrumkaydirigubbakcemile3

orda yasak burda yasak bide 4000 kişi salmışlar ortalığa denetleyici yakında kapımı çalıp içeri dalarlarsa şaşırmam baskın basanındır diye

sigara içmeyen biri olarak ben memnunum durumdan ama sizler için zor oldu tabi hele bi de sokakta içmeye alışkın olmayanlar çok zorlanıyor

aynen ben bunlarada gıcık oluyorum ulen ne çok şeye gıcık oluyomuşum dökülüyom valla

üzülme cnm sen yapınca bıze anlatırsın hem sen öğrenirsin hem biz hemde konu kapanmaz senın konun ne de olsa şakkıdı
Olur olur doğal estetiğimi yapıcammmm zemuszemus
gıcık oluyorum
herkese cuma gunu mesaj atarken 2saatımın gıtmesıneee
30 sanıye beklemeyee
gıcıkkk oluyorummmm
bıde kedıı sana hera sanaaa
ama sardunyaya hasta oluyorum :asigim:
la ben naptım sağaaa lmaz:
vayyyy anam vayyyyy :umursamaz:
yağ edemedinse:teselli: sen yarın nalburdan silikon ve silikon dabancası alkaydirigubbakcemile3 nannaklarına silikon enjekte et:roflol::roflol:bu arada memişlere de edebülüüsün:jeyyar:
vıyyyy iyi fikir aklıma yatmadı diyil mirmirmirmir
uh anam bırada geyiğe gelmiş

naptiğizde geyiğe getirdiğiz...sölin bakem
benim suçum yoooh ben günah yapmadımmmmmmmm :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…