Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Birden fazla açtığı konularda veya diğer mesajlarında da birbiriyle çelişen insanlara gıcık oluyorum bende.

çorumlu cadı ve hera çok şeker yavrularınız hera avatarını görünce bayıldım ya çok tontiş maşallah

her konuya atlayıp gerekli gereksiz mesaj atan birkaç kişi var onu boşa buna kapı göster gibi bu tip yorumlara gıcık oluyorum yok dinime küfreden müslüman olsa baari

çorumlu cadı maşallah yavrulara ve keyiflerine bende de 2 tane aslan parçası var

çorumlu cadı kızın 1 yaşına girdi mi maşallahı var ya afacan sanırım biraz

her konuya atlayıp gerekli gereksiz mesaj atan birkaç kişi var onu boşa buna kapı göster gibi bu tip yorumlara gıcık oluyorum yok dinime küfreden müslüman olsa baari

vallahi kim olduğunu bilmiyorum:Saruboceq: bilmeden yorum yapacamkaydirigubbakcemile3 bi gün onu koyarlar kapının önüne:jeyyar: boşamak boşanmak öyle herkes için kolay işler olaydı:sinifsinif:dünya güllük gülistanlık oluduopuyorumnanaktan

daha girmedi ama 29 temmuzda gircek insallah, eh mazlumdur ama gece uykulari pek kotudur :lD
sagolun teyzoslari onlara kurban olurum ben, afacan olan oglandir

o lafı diyen çok canım boşanmak çok kolay sanıyorlar sanırım ama bence çok zor bişey Allah o durumlara sokmasın

yenılerde kesfettıgım bı olay .. soyleedıkleırının arkasında durmayan uylere gıcık oluyorum.. ya ınsanı hıc takmıyor umursamıyorlar yaa.. hayır madem soyledıgın seyın arkasında durmayacaksın ne dıye konusunu edersın kı.. hadı ettın arkasında dur yaa.. onu da gectım onem deger verıp yazılarına yorumlarına cevap verıp yorum yapıyorsun lutfedıp cvplanmıyor bılee.. bu konuda cok katıyım artık bundan sonra.. :umursamaz: katılmadıgım yorumlara nedenı sorup beklıyordum acaba ben mı yalnıs dusunuyorum dıyee ama en guzelı kk haklarından faydalanmak olucak zannımca.. :enbuyukkk:

evet bosan demek kolay, ama yapmak zor,

he benim kiz abla olayi o zaman

hayır evli değil evlenmiş boşanmış değil bir insanla aynı yastığa baş koymamış kendi evinin kadını olmanın ne demek olduğunu bikmiyor ama atıp tutmakta üstlerine yok neysem işte bööle

Ah ah bilmem mi tanik olmuyormuyuz burda, hani bi soz var
bekara koca bosamak kolay diyelmaz: hele bide cocuk varken bi de kadinin isi yokken mafoldumben​

Bunu özellikle yapanlar var canım seni bilerek görmezlikten geliyor .Bizde ne diyoruz onlara salla salla.. (yer yerinden oynasın)..Çokta umrumuzdaydı yane..:içelim:

hayır evli değil evlenmiş boşanmış değil bir insanla aynı yastığa baş koymamış kendi evinin kadını olmanın ne demek olduğunu bikmiyor ama atıp tutmakta üstlerine yok neysem işte bööle

bir laf vardır "tok açın halinden anlamaz"

boşanmak tabiki çok normal ve bazı durumlar için kaçınılmaz ama o bazı durumlarda bile kadının her hangi bir güvencesi işi mesleği destek veren ailesi yoksa sabretmek daha iyi olabiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…