- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
ya sarduş, senin bütün konuları kitlemişler ya yanlışlıkla kilitli konular bölümüne girdim sandımkaydirigubbakcemile3
evet forgacım haberim var:gitme: yalnız benim değil gazeteden haber alıntı topiklerinin hepsi kilitlenecek...yani bundan böyle yüzüne yağ enjekte edenleri size haber edemicem:sinifsinif:
evet forgacım haberim var:gitme: yalnız benim değil gazeteden haber alıntı topiklerinin hepsi kilitlenecek...yani bundan böyle yüzüne yağ enjekte edenleri size haber edemicem:sinifsinif:
ama kedim sen z.yağı yap bak ayçiçek yaramamış :roflol:
Napalım zeytin yağı deniyim bari bendee mafoldumben
Vayy ben daha evde yapılan doğal estetiğin ilmini irfanını öğrenemeden kitleyverdiler konuları yanarım ona yanarım :gitme:
he valla butun haberleri bi yerden okuyorduk sarduşun sayesine
neden böle bişi yaptılarki :bbo:
konuları kitleyenlere gıcık oluom :umursamaz:
ben doğal estetiğin ilmini öğrenemeden konular kapandııı mafoldumben
daha yüzüme yağ enjekte edeceğdimmmm :gitme:
gıcık oluyorum
herkese cuma gunu mesaj atarken 2saatımın gıtmesıneee
30 sanıye beklemeyee
gıcıkkk oluyorummmm
bıde kedıı sana hera sanaaa
ama sardunyaya hasta oluyorum :asigim:
yağ edemedinse:teselli: sen yarın nalburdan silikon ve silikon dabancası alkaydirigubbakcemile3 nannaklarına silikon enjekte et:roflol::roflol:bu arada memişlere de edebülüüsün:jeyyar:
sana bi dek ben yeterüm zatiiopuyorumnanaktan onların hepisine gıcık neyün ol essem:jeyyar: geyükhaneye geçelim mi:jeyyar:
gicik olayrum kendini begenen gaculara gicikkkkkkkkkkk, ha bi de zayif haliyle kendine sisko gosterenlere gicik olayrummmmmmmmmmmmm