- 24 Kasım 2008
- 14.247
- 37
12345 boom ne yakaydirigubbakcemile3
sebil mi sandın yavrum rep yüzünden kan çıkıyo burdakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
orda yasak burda yasak bide 4000 kişi salmışlar ortalığa denetleyici yakında kapımı çalıp içeri dalarlarsa şaşırmam baskın basanındır diye
sigara içmeyen biri olarak ben memnunum durumdan ama sizler için zor oldu tabi hele bi de sokakta içmeye alışkın olmayanlar çok zorlanıyor
canım çekti walla.
bende sitede canımın çektiği şeylere gıcık oluyoruma.s:dilcikar:
hani istedimiz zaman veremioruz ya rep onu diyorum, istedim zaman istedim kisiye verim nolur ki ne ?
çektiyse iç darkcım yoksa yasak sizin evde işliyomudelikafadulden
yaa bi,de sitede diil ama şu sigara yasağına gıcık oluyorum yaa pesss diyorum satmasınlar ozaman kardeşim
canım çekti walla.
bende sitede canımın çektiği şeylere gıcık oluyoruma.s:dilcikar:
üf evet ya
helede çiğ köfte demiyolarmı
zaffım var abi ona yaa
ağzın sulandı pofffcokacimcoook
ne derseniz diyin ama evet bazı üyeler hakikaten cübbeli hoca kılığına bürünüyor, din konuşmak yasak kardeşim, bu kadar. insanlar da yorum yazarken herkesin aynı dine mensup olmadığını düşünerek yazsın bence şakkıdı
Olur olur doğal estetiğimi yapıcammmm zemuszemus
vıyyyy iyi fikir aklıma yatmadı diyil mirmirmirmir
evet canım ben sadece bir kişi bu konuda yardım isterse yani şu bölemi olur sakıncası varmı diye sorarsa onun cevaplanmasından yanayım..
ama ne olursa olsun burda bu din konusu tartışılmıyo..
yaa elimizin altında net var her bilgi var burda araştır istemediğin kadar bilgi sana
daha olmadı kitap diye bişi var..
bende basit konuları dahi burda soranlara sinir oluyorum..
halbuki nete baksa öğrenicek..
Off şöyle bol acılı limonlucokacimcoook walla rejimdeyim güya cıktım