Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ne derseniz diyin ama evet bazı üyeler hakikaten cübbeli hoca kılığına bürünüyor, din konuşmak yasak kardeşim, bu kadar. insanlar da yorum yazarken herkesin aynı dine mensup olmadığını düşünerek yazsın bence şakkıdı

burda epeydir var o yasak, Turkiyede baslamis ne guzel, ama benim icin fark etmez ben icmeyrum size yardim etsin rabbimiz, birakmak isteyen olursa biraksin insallah :KK70:

yaa bi,de sitede diil ama şu sigara yasağına gıcık oluyorum yaa pesss diyorum satmasınlar ozaman kardeşim

evet satmasınlarvereliniortak yolda yürüyerek sigara içenin dumanına bile gıccık oluyom:jeyyar: toptan yasaklasınlarlülülülülülü

ne derseniz diyin ama evet bazı üyeler hakikaten cübbeli hoca kılığına bürünüyor, din konuşmak yasak kardeşim, bu kadar. insanlar da yorum yazarken herkesin aynı dine mensup olmadığını düşünerek yazsın bence şakkıdı

evet canım ben sadece bir kişi bu konuda yardım isterse yani şu bölemi olur sakıncası varmı diye sorarsa onun cevaplanmasından yanayım..
ama ne olursa olsun burda bu din konusu tartışılmıyo..
yaa elimizin altında net var her bilgi var burda araştır istemediğin kadar bilgi sana
daha olmadı kitap diye bişi var..
bende basit konuları dahi burda soranlara sinir oluyorum..
halbuki nete baksa öğrenicek..

evet canım ben sadece bir kişi bu konuda yardım isterse yani şu bölemi olur sakıncası varmı diye sorarsa onun cevaplanmasından yanayım..
ama ne olursa olsun burda bu din konusu tartışılmıyo..
yaa elimizin altında net var her bilgi var burda araştır istemediğin kadar bilgi sana
daha olmadı kitap diye bişi var..
bende basit konuları dahi burda soranlara sinir oluyorum..
halbuki nete baksa öğrenicek..

hayatım herkesin eğitimi buna yeterli değil, uzun uzun okumak yerine kısa zamanda uğraşmadan bilgi sahibi olmak isteyenler çok negatif yaklaşmıyorum ben internet ortamında açıkçası, öyle konular var ki şok oluyorum bu konu nasıl açılmış acaba diye hatta yoksa tabi öğrenmek çaba ister vereliniortak

İyi geceler kızlar ben az atıştırıp uyuyayım.

Ben gittikten sonra KK da kalanlarada gıcık olurum :roflol::roflol::roflol:

X