Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

İyi geceler kızlar ben az atıştırıp uyuyayım.

Ben gittikten sonra KK da kalanlarada gıcık olurum :roflol::roflol::roflol:

ye ye sonra yuvarlana yuvarlana gezersin....delikafadulden
ohhh biz buradayız zabaha kadar sen çatlada patla ...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ay senin bebenmi bu ..maşallah..çok tatlı uyuyo aynı ben gibi..:roflol:

ayyyyy çooook tatlıııııııııııııopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Allah bağışlasın:Saruboceq::ecrin_bebek:

teşekkür ederim kızlar yakışıklı oğlum adına

İyi geceler kızlar ben az atıştırıp uyuyayım.

Ben gittikten sonra KK da kalanlarada gıcık olurum :roflol::roflol::roflol:

iyi gecelerr canım ben de kaçıyorum herkese ii geyikler kaydirigubbakcemile5

dimi ama hangi din olursa olsun bir iki cümleyle açıklanabilecek basitlikte değilki:sm_confused:
çok derin ince ayrntılı bir birini bağlayan içerikle dolu
basite kaçmayın kadeşim :) araştırın okuyun, öğrenin ,kendi doğrunuzu kendiniz bulun
bizde burda tartışmayalım:icecream:
yardımcı olmaya kalkıncada bilgi ve fikir farkılılığından cüppeli oluyoz sonra

Son düzenleme:
ye ye sonra yuvarlana yuvarlana gezersin....delikafadulden
ohhh biz buradayız zabaha kadar sen çatlada patla ...kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan
Hıhhh gezin bakalım :umursamaz:

teşekkür ederim kızlar yakışıklı oğlum adına

iyi gecelerr canım ben de kaçıyorum herkese ii geyikler kaydirigubbakcemile5
Delikız maşallah oğluna.İyi geceler canım.

bende kaçtım.
Dahada gelmem bu topiğezemuszemus

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (12 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
zemus, KK Pro ÜyeB&M, CORUMMLUcadi, Delikız, KK Pro Üyees_se+, KK Pro ÜyeEzBuZ, gulsah035, KK Pro ÜyeKedi, KK Pro Üyemmmf27, KK Pro ÜyeSardunya_Zakkum+, tuce+, _DaRKiNLiFe_

Allahım bin defa eleştirdik hala şunu yapıştırmaktan bıkmıyolar:mymeka:
tüketiler beni aaaaadelikafadulden

üf evet ya
helede çiğ köfte demiyolarmı
zaffım var abi ona yaa
ağzim sulandı pofffcokacimcoook

kedi "kısır" dedi sen "çi küfte" cokacimcoook yarın ilk işim çi küfte almak olcakopuyorumnanaktanyaaa karnımı acıktırdınız:gitme:

ben açıkçası hayatımdaki olayları ya da toplumu ilgilendiren bazı konuları dinle değil akılla, bilimle açıklamaktan yanayım, o yüzden de evet ben de cübbeli hocalığa soyunup da birilerinin yorumu kendine uymadı diye hocalığa kalkışanlardan hoşlanmıyorum, çünkü bazı insanlar kendi inançlarının araştırılmadığı ve bilinmediği için doğrudan reddedildiğine inanmak istiyor. oysa araştırıp okuyup da en az inançlı bir insan kadar bilgi sahibi olduğu halde başka yolu seçen insan çok buyrunnnnnnnnn

bende şu sarduşa gıcık oluyom ula bişide duyma görme
haberin kalbi magazinin +18 kalbi sarduş.....:lepi:
ekranlardan önce kk da assona...:roflol::roflol:

bana gıccık olmasaydın şaşardımkaydirigubbakcemile3 o kadar çok gıccık olan var ki:jeyyar: herşeyden haberdar olmanın bilge olmanın dayanılmaz ağırlığı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…