demek lanetli burası hee:roflol:
ay çok güldüm bugün ben
sinir en üst safadaydı dünden beri
sinir minir kalmadı
eeee bi nevi lanetli, valla buraya bi üye oldum işi mişi evi mevi unuttumkaydirigubbakcemile3
burda yok :roflol: kiraciyiz abi napcen surunuyoz
çok yönlü canlı evet ama kadını sadece çeyiz makyaj koca bebek kaynana şeklinde sınırlandırmak çok can sıkıcı çenecim..
bunların tümünün yanında olması gereken , fikre değer katan konuların olmamasına taktım ben..
bir ara burda teşekkür butonu vardı.
bir yorum yazıyorsun,aynı yorumu bir başkasıda yazmış mantıken birbirine benzeyen yorumlar...
başkası sırf arkadaşı diye o kişiye teşekkür ediyor diğer benzer yoruma teşekkür etmiyordu.bende buna çok şahit oldum.
kibar feyzo yirim senişakkıdı
yaniii lafin kisasi kadin kadinin kurdu bazi noktalarda kuyruk acisini bu sekilde cikariyor insanlar bu site (bazi kisiler yuzunden) kadinlarin hirs intikam ihtiras ruzgarlarinin yasandigi site olarak damgalaniyor ve biz kadinlari degersizlestiriyor
onlardan biri de benim :smiley-cool:
bide vaytros ve ezbuz varki evlere şenlik şakkıdı
hadi beeeonlar suan burda yok cicim valla desifre ediveresim geldi sabah beri burdayim zaten tovbeee
kendimle guru duyuyorum zemuszemuszemuszemus ne hatunum ama opuyorumnanaktan
ahh iyi niyetli temiz kardeşim benim :teselli:
bunun şerefine atıver iki göbecik şenlensin ortalık zemuszemus
bu kadar takmayın kafanıza yaf..
erken kırışırsınız sonra:roflol::roflol:
sanal ortamda bıle ınsanların bırbırnden nefrret etmelerıne ve burda dahı kuyu kazmalarına sınır oluyom hodrı meydan neyere kadar kazıcaklarsa!
herkes kendi kazdığı kuyuya düşer buyrunnnnnnnnnşakkıdı