oyy orda daha neler yazıyor
okursanız daha da gıcık olursunuz
doğru tespitler de var tabi ama biraz abartıp karikaturize etmişler tabi
her konuda yaptıkları gibi
arrkadaşlar kk da en sevmediğimiz,bizi sinirr eden şeyleri yazalımmı hadi yorumlarınızı bekliyorum
en önemlisi eleştirilerimizi,kişileri hedef göstermeden yapalım,kimseyi ima etmeden kalp kırmadan:))
Arkadaşlar..konumuz KK da ki gıcık olduklarınız..a.sa.s
Başka sitelerdeki..KK ile ilgili eleştiriler değil..:1no2:
Hatırlatayım dedim..a.s.
şutarafagitti yerimsenibenarrkadaşlar kk da en sevmediğimiz,bizi sinirr eden şeyleri yazalımmı hadi yorumlarınızı bekliyorum
en önemlisi eleştirilerimizi,kişileri hedef göstermeden yapalım,kimseyi ima etmeden kalp kırmadan:))
devam edecek birsey kalmadi galiba herseyi doktuk saydik ne cok kin varmis icimizde yerimseniben
...........
ha birde-bunu özellikle sona sakladım-klavye delikanlıları çok burda..istediği gibi sallıyor küfür ediyor..nede olsa gören tutan yok...reelde ezik olan tipler bu şekilde esip gürleyerek egolarını tatmin ediyor..hele bide küfür edip ben çok terbiyeliyim senin seviyene inmem demiyor mu?
darbanvile bir ölçüde katılıyorum..ekşideki yorumları çok önce okumuştum..orda işin geyiği döner,doğrudur abartılıdır..zaten oraya yazanlar marjinal tabakadır...
hadi ama özeleştiri yapalım.. şu bir gerçek ki-eğitim kültür kariyer vs..alanlarını toplasan çeyiz, güzellik, kocişim ve bebişim içerikli başlıkların yanında solda sıfır...hakikaten -allah büyük konuşmaktn korusun-ama bazı insanlar öyle bilinçsiz ki!parası yok sigortası yok-kocası çektiriyor-ama kucağıma bebiş isterim bebiş sevmek istiyorum diye zırıl zırıl ağlıyor.verebileceği hiç birşey yok bebeğe huzursuzluktan başka ama biyolojik saati bebek diye çaldığı için istiyor.hele madem evde oturuyorum boş vaktimi değerlendireyim diye çocuk yapayım diyenleri okudum..yani pes!
çok tuhaf gelebilir şu çeyiz bölümünü geziyorum..eve konsol vitrin gümüşlük yada kokoş boncuklu yatak örtsü almak kitaplık almaktan çok çok daha değerli olmamalı gibi sanki...
kimsenin günahını da almak istemiyorum evim evim güzel evimi de geziyorum...amaç sözümona birbirimize fikir(!)verip yardımcı olmak değil mi?güldürmeyin allahaşkına ...özellikle bazı evlere bakıyorum..resmen ben sizden bir kaç gömlek üstünüm ...hangi sınıfa ait olduğum evimin lüksünden belli...ahanda havamı atıyorum düşünceli insanlar var.kadın kadının kurdudur.çeşit çeşit insan var burda hasetçide çoktur muhakkak.nitekim birkaç gün önce hanımın biri acarkentteki villasını koyup kavga çıkınca sizi hizmetçi olarak alayım aşağı sınıflar gibilerinde birşey ima etti...bekliyordum bu sonu...
ha birde-bunu özellikle sona sakladım-klavye delikanlıları çok burda..istediği gibi sallıyor küfür ediyor..nede olsa gören tutan yok...reelde ezik olan tipler bu şekilde esip gürleyerek egolarını tatmin ediyor..hele bide küfür edip ben çok terbiyeliyim senin seviyene inmem demiyor mu?
darbanvile bir ölçüde katılıyorum..ekşideki yorumları çok önce okumuştum..orda işin geyiği döner,doğrudur abartılıdır..zaten oraya yazanlar marjinal tabakadır...
hadi ama özeleştiri yapalım.. şu bir gerçek ki-eğitim kültür kariyer vs..alanlarını toplasan çeyiz, güzellik, kocişim ve bebişim içerikli başlıkların yanında solda sıfır...hakikaten -allah büyük konuşmaktn korusun-ama bazı insanlar öyle bilinçsiz ki!parası yok sigortası yok-kocası çektiriyor-ama kucağıma bebiş isterim bebiş sevmek istiyorum diye zırıl zırıl ağlıyor.verebileceği hiç birşey yok bebeğe huzursuzluktan başka ama biyolojik saati bebek diye çaldığı için istiyor.hele madem evde oturuyorum boş vaktimi değerlendireyim diye çocuk yapayım diyenleri okudum..yani pes!
çok tuhaf gelebilir şu çeyiz bölümünü geziyorum..eve konsol vitrin gümüşlük yada kokoş boncuklu yatak örtsü almak kitaplık almaktan çok çok daha değerli olmamalı gibi sanki...
kimsenin günahını da almak istemiyorum evim evim güzel evimi de geziyorum...amaç sözümona birbirimize fikir(!)verip yardımcı olmak değil mi?güldürmeyin allahaşkına ...özellikle bazı evlere bakıyorum..resmen ben sizden bir kaç gömlek üstünüm ...hangi sınıfa ait olduğum evimin lüksünden belli...ahanda havamı atıyorum düşünceli insanlar var.kadın kadının kurdudur.çeşit çeşit insan var burda hasetçide çoktur muhakkak.nitekim birkaç gün önce hanımın biri acarkentteki villasını koyup kavga çıkınca sizi hizmetçi olarak alayım aşağı sınıflar gibilerinde birşey ima etti...bekliyordum bu sonu...
hoşlanmadığı kişilerin mesajını kötü içerik olarak bildirip ban yemelerini isteyenler
kiz bu ne siddet bu celal opuyorumnanaktan ayipladikmi simdi sahsima konusayim zevkler farklidir kimsenin yadirgamaya hakkida yok bence gayet normal
mılletın bu ceyıs topıcınden alıp veremedığı ne yahu:umursamaz:
kavga yok ekşın yok dıyemı bılınmez herkese dokunuyor
madem sevmıyorsunuz bakmayın
her topıc neden var farklı ınsanlrın farklı zevklerı ıcn
şunu belırteyım
elbette cok kıtap okuyoruz
buna ınat foto makınam gelsın kutuphanenım resmını eklıycemzemuszemus bakalım benımm kadr okumus mu
ınsanların zevk aldıkları seylerı elestırınce sıze puan verıyolar anlasılan
bırakın ya önyargısız olun
cok kıtap okudum ve önyargısız olmaya basardım darısı okumayanların basına
dığer konu anne konusu
her kadın anne olmak ıster bazen yerı ve zamanı yoktur
zor gecınıyor dıye anne sevgısının ne demek olduğunu hıc bılmesın mı:sinifsinif:
yada şöyle yapsın
önce calısıp para bırıktrsın sonra anne olur demı
tabı eğer hala menepoza grmedıyse
beğenmedığnız yerde kalmayın takıp etmeyın tabıkı herkes elestırırme hakkına sahıp ama önyargısız lutfen
benım arkdaslarımın hepsının evınde kıtaplar cdler mevcut
söylerım onlara aksam ceksınler sayfa sayfa koyalım
ımza
ceyıs bakanı :1closedeyes:
ama ,şimdi kötü içerik butonu niye var.. konuda saldırı, hakaret ,kişiliği rencide edici kelimeler olursa ,ne yapacaktık.?, elbetteki ona basacağız.
ben yapıyorum valla.
zaten basıldığı an mod arkadaşlar bakıyor. eğer yazılanda bu saydıklarım yoksa bir şey yapmıyorlar yani kasıt yoksa,ve yazıda bir şey yoksa...
ama tabi bu saydıklarım varsa gereken yapılıyor tabii ki.