- 18 Ağustos 2007
- 5.774
- 4.339
hea. o ayrı tabii,kötü düşer hemde bir daha o kuyudan çıkamaz. kör kuyudur o çünkü.
Allah ışıksız bırakmasın :ecrin_bebek:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hea. o ayrı tabii,kötü düşer hemde bir daha o kuyudan çıkamaz. kör kuyudur o çünkü.
İki nickle girip kendi kendine yorum yazıp
Kendini destekleyen yalancılara gıcık oluyorum burdaki nickte olduğu gibi onları alt etmekten zevk almaya başladım artık kaydirigubbakcemile3
Ekşını patlattım :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/295980-iste-dogal-yontem-yeni-saclarim-resimli-4.html
:1shok::1shok:ciddimisin şok oldum vah zavallılarkafamçokkarıştı:roflol:
bütün mjları silmiş :)
kuyuya biri daha düştü :)
vay haline :)
eferin kıs pisi gözünden bişi kaçmiy ha
Napim Betüşüm böle her konuya maydonoz oluom kaydirigubbakcemile3
Bana maydonoz dedi bide :çok üzgünüm:
aa çok ayıp:mymeka: maydoonoz sağlığa çok faydalıdır
:sinifsinif:kokulara iy gelir kötü kokulara
delikafadulden
:roflol:
Napim Betüşüm böle her konuya maydonoz oluom kaydirigubbakcemile3
Bana maydonoz dedi bide :çok üzgünüm:
cinsellik bölümünde orgazım olamıyorum diye başlık açanlara "ben bir orgazım oluyorum allah seni inandırsın yok böyle bişey, sabahlar olmasın" tarzı cevap verenlere gıcık oluyorumkaydirigubbakcemile3
kadın garibim iyice yoksun ezik hissediyo kendinini
bide senin kocanda iş yok tarzı konuşanlar oluyo onlara hepten gıcık oluyorum
cinsellik bölümünde orgazım olamıyorum diye başlık açanlara "ben bir orgazım oluyorum allah seni inandırsın yok böyle bişey, sabahlar olmasın" tarzı cevap verenlere gıcık oluyorumkaydirigubbakcemile3
kadın garibim iyice yoksun ezik hissediyo kendinini
bide senin kocanda iş yok tarzı konuşanlar oluyo onlara hepten gıcık oluyorum
İki nickle girip kendi kendine yorum yazıp
Kendini destekleyen yalancılara gıcık oluyorum burdaki nickte olduğu gibi onları alt etmekten zevk almaya başladım artık kaydirigubbakcemile3
Ekşını patlattım :roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/295980-iste-dogal-yontem-yeni-saclarim-resimli-4.html