Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

ben bide bide:kedi:eek:yunlardan çıkmayıp repleri tavan yapanlara gıcık oluyorum:eek:lmaz: onları görende bi halt sanıyo ama msjlarına bak ne bi faydalı konu açmış ne bi mantıklı yorum yapmış arkadaş hesabına toplamış repleri:dilcikar:

bütün mjları silmiş :)
kuyuya biri daha düştü :)
vay haline :)

eferin kıs pisi gözünden bişi kaçmiy ha

ya bu arada konu süper gidiyor acayip zevk alıyorum okumaktan
çoktandır böyle konu olmuyordu kkda
umarım bozulmaz bi ara geyiğe kayar gibi olmuş ama dönmüş neyseki özüne
ben bi de şu an yaptığım gibi orta yerden çıkıp aman kızlar tartışmayalım yapmayalım böyle falan diyenlere çok gülüyorum
konuya hiç yorumu yok ama ortamı sakinleştirme görevini kendinde bulabiliyor:))

bütün mjları silmiş :)
kuyuya biri daha düştü :)
vay haline :)

eferin kıs pisi gözünden bişi kaçmiy ha

Napim Betüşüm böle her konuya maydonoz oluom kaydirigubbakcemile3
Bana maydonoz dedi bide :çok üzgünüm:

aa çok ayıp:mymeka: maydoonoz sağlığa çok faydalıdır :nazar:
:sinifsinif:kokulara iy gelir kötü kokulara
delikafadulden
:roflol:

meğer hepimiz dert küpü olmuşuz ..konuyu açandan allah razı olsun..millet patlamak üzereymiş....bende dahil ...napalım 1 2 3 tıp diyip uçalım mı siteden zemuszemus

mutsuz donemlerden herkes gecer cunku hayat bır sınavdır ama bazıları bunu anlamıyo ve ınsanlardan zaten reelde yeterınce sıkıntı cekıyolar kaldıkı sanalda kendılerıne acıtasyon yapmazlar..ama bunu anlamayanlarda oluyo malesef...

:roflol::roflol::roflol: evet okudum valla maydonoz demiş
ama sonradan silmiş mesajlarını senin alıntı yaptıklarından okudum yarısını sositososito

Bende başka birilerinin avukatlığını yapanlara gıcık oluyorum..

cinsellik bölümünde orgazım olamıyorum diye başlık açanlara "ben bir orgazım oluyorum allah seni inandırsın yok böyle bişey, sabahlar olmasın" tarzı cevap verenlere gıcık oluyorumkaydirigubbakcemile3
kadın garibim iyice yoksun ezik hissediyo kendinini
bide senin kocanda iş yok tarzı konuşanlar oluyo onlara hepten gıcık oluyorum

cinsellik bölümünde orgazım olamıyorum diye başlık açanlara "ben bir orgazım oluyorum allah seni inandırsın yok böyle bişey, sabahlar olmasın" tarzı cevap verenlere gıcık oluyorumkaydirigubbakcemile3

ortam sanal salla sallayabildiğin kadar....:lepi:

valla bi kere bi üye, bi erkek gibi nasıl vajinal orgazım olduğunu ballandıra ballandıra anlattı, yöööh dedim ya atmanında bi sınırı var, bunlara inanlarada gıcık oluyorum, hadi ya nasıl oluyo diye soruyolar bide öff, sallayan kadın aklı başında bi kaç üye yazıncada sinir oluyor yanlızkaydirigubbakcemile3

bide bu sağlıkla alakalı konularda hep diğer üyeler strestendir, sakin ol, rahat bırak kendini diye sürekli psikolojik deli muamelesi yapıyorlar insanlara belkide kadının fizyolojik bi problemi var yanlış yönlendirme çok oluyor bence:mymeka:

Son düzenleyen: Moderatör:

oluyo öle ya. orgazm olan varmı die başlık açsa o kadar orgazımcı hatun bulamaz:nazar:

bir de panik atak geçiren ya da psikolojik rahatsızlığı olan insanlara cindir, peridir diyenler var :ecrin_bebek:

İki nickle girip kendi kendine yorum yazıp
Kendini destekleyen yalancılara gıcık oluyorum burdaki nickte olduğu gibi onları alt etmekten zevk almaya başladım artık kaydirigubbakcemile3
Ekşını patlattım :roflol:

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/295980-iste-dogal-yontem-yeni-saclarim-resimli-4.html

ay ben okuyamadım konu silinmiş heralde ulaşamassınız diyo ,merak ettim şimcik .

iki nickle giriş dedinizde aklıma ne geldi kaydirigubbakcemile3
bi gün şu hani bebeklerin cicileri bölümü varya oraya bi hatun habire bebeğimin elbisesi
yok örme patiği yok dönencesi şusu busu ekliyo ama hepsi netten alma belli ,soran oluncada netten alıyorum siparişle filan diyo ,neyse herkes ayy çok güzelmiş ay bayıldım filan diyo ,ama ben yemedim tabi ,başladım hafiyeliğe :nazar:
önce eklediği örgü bi elbiseyi google amcadan arattım ana bi baktım teee 2005 li yıllardan bi örgü sitesine eklenmiş üstelik siyahlı beyazlı bi yatak örtüsü gibi bişeyin üstünde ,bende kkonuya döndüm hemen kıza sordum ay dedim yatak örtünü çok beğendim nerden aldın dedim taç tan aldım canım o nevresim takımı hatta indirimden aldım dedi foyası çıktı meydana sırnaşık şey bende bi güzel deşifre ettim ,çıkış o çıkış bir daha girmedi ,tabi şu anda başka nickle aramızda dolaşıyo olabilir..

yani yalancılar da çok kk da zaten kendini belli ediyo bi zaman sonra..

X