Bu sitede, en gıcık olduğunuz olaylar, yazılar neler?

Anam kimse burnundan kıl aldırmıyor .Keşke her zaman böyle hakkımızı milletçe savunabilsek .Çekilin millet vekilleri kk kadınları varken..Lütfen yani

böcugum agzına saglık çok gusel ıfade etmıssın canım

ben kadınım. makyaj kısmınada bakarım ,evleneceksem eğer,çeyiz topiğinde, hangi marka iyi hangisini beğenmişler onada bakarım
haa,,dünyaylada ilgiliyim,okurum da...
, ama erkek değilim ki
,her ikisiylede ilgiliyim,.
çünkü ben bir kadınım.

Son düzenleyen: Moderatör:

imza
BABERKO (ceyiz topiki aktif üyesi )

:lepi: :lepi: :lepi:

:lepi: :lepi: :lepi:

bende kendi adıma evim olduğu için topikte kesinlikle katılmıyorum çünki görgüsüz asla değilimlmaz:yasakkelime
dediğim gibi beğenmez,eklemezsiniz saygı duyarım ama resim ekliyenlere görgüsüz diyemezsiniz..
bu bir tecih meselesi..

bu ne kalabalı
mandm mesela bende onu sevmıyorum ama saygı duyarım sana lınk bıle verebılırım zemuszemus

aynen böyle işte. burası erkek yeri değilki.
dantellerede bakarım, yemek tariflerinede bakarım.

çeyiz sermek Türk mileltinin adetlerinden bu arada onuda belirteyim. Artık eve yerlşetirilsede çeyiz görmesi gibi komşular akrabalar gidip bakar bizim memlekette böyle değişik olan varsa
hoşlanmaz tabiki.
kına yakmak, makyaj yapmak, çeyiz almak, gelinlik almak bunları kadınlar yapar.
dedikodu yapmak, bebek düşünmek.

tabii ki çeyiz topiği de olacak
makyaj topiği de olacak
geyik topiği de olacak
tartışma ve eleştiri konuları da olacak

zaten asıl şikayet ettiğimiz nokta bütün konular olsun
ve kadının çok boyutlu bir varlık olduğunu herkes görsün

yerinde geyik, yerinde fikir beyan etme, yerinde ne alacağını araştırma, yerinde çeyiz, yerinde makyaj bunların hepsi olmalı...
çünkü kadın böyle çok yönlü bir canlı...

özlem boşver bi keresinde başka bir kişi çeyiz topiğinde ufak tefek çeyizlerimizi koyuyoruz diye bize görgüsüz demişti. biz de bulaşık süngerlerimizi bile koymuştuk inatla. ama çeyiz topiğinde o çok bilmiş kadınsı tavırlar, kıskançlıklar, kaprisler, çekememezlikler, ihtiraslar yok. çünkü oradakilerin çoğu ya henüz evlenmek üzere ya da benim gibi taze gelin

kadınların ilgi alanları erkeklere oranla çok daha fazla.

bu çeşitlilik bu yüzden değil mi?

ayrı başlıklar ayrı topikler

makyaj bölümünü okuyorum fikir ediniyorum en azından birkaç bir şey öğreniyorum.cilt bakımı vs. kısacası kişisel bakımla ilgili ürün yorumlarını da yöntemleri de okuyorum ama hayatım bunlardan ibaret demek değil ki bu

çeyiz bölümü de yeni evlenecek olanlar için çok faydalıdır eminim en azından evlilik hazırlığı yaparken ne kullanışsız ne kullanışlı ne amaçla kullanılır fiyat karşılaştırması araştırılması vs. için faydalıdır.ben girmiyorum çeyiz bölümüne ama evlenmeden önce baksaydım epey fikir edinirdim en azından.

çok yönlü canlı evet ama kadını sadece çeyiz makyaj koca bebek kaynana şeklinde sınırlandırmak çok can sıkıcı çenecim..
bunların tümünün yanında olması gereken , fikre değer katan konuların olmamasına taktım ben..

bu arada ben kimseye parası yoksa anne olmasın ya da vitrini varsa kültürsüzdür okumuyordur demedim ki.çeyiz bölümü gereksizdir de demedim.hatta bende oradan da çok nasiplendim.bizde de malesef iki tane devasa vitrin var ...ve nefret ediyorum onlardan!!! :sinifsinif:evim evimdeki evleri gezerken çok az kitaplık sahibine denk geldim bunu diyorum sadece..yanlış anlaşılmasın bende kitaplık var üstünüm demiyorum.çocuk konusuna gelince ben bilinçsiz bir evliğin kurbanı olarak dünyaya geldim.maddi manevi uyuşmayan çocuk bakımınından anlamayan sadece çocuk istedikleri için çocuk sahibi olan bir bitmiş bir evliliğin çocuğuyum.sütten ağzım yandığı için söylüyorum bunları.diyorum ki hayatta önce eşeği sağlam kazığa bağla yani hayat için mücadeleni ver birşeyleri oturt..yoksa öbür türlüsü bencilliktir bana göre..bakın bence en büyük sorunumuz birbirimizin kurduğu cümleleri yanlış anlamamız..

ben sahsen ev resimlerini koymayi da uygun bulmuyorum mantiksiz geliyor ayrica olan var olmayan var hava atmak gibi geliyor koyamam ben sahsen.. cunku takip ediyorum kimileri guzel bir eve ic gecirmis uzuluyorum oyle olunca
bu sözlere ithafen yazdım canım.elbette herkes bir değil olamazda ama sen herkesi aynı kefeye koymuşsun bu sözlerinle ...
ben hava atıldığına inanmıyorum en azından kendi adıma asla amacım hava atmak değil.

önem arzeden başlıklara ve yeni açılan konulara hiç cevap yazılmamasına,yorum yapılmamasına çok üzülüyor ve bazen de kızıyorum.....okunma sayısı fazla,fakat cevap sayısı sıfır.....benim de var böyle bir başlığım....üfffffff.....

villam var diyosun yani(şaka)kaydirigubbakcemile3

herşey bir yana...funda nın yazdıklaı-rı ilgimi çekti...okudum..okudukça şaşırdım..

benzer bir örnek ve son cümlelelr.....
.................................
kısa bir macera oldu benim için, girin gezin yemek tariflerinde, kişisel bakım sayfalarında gezinin, çok faydalı pratik şeyler öğreneceksiniz ama abartmayın, tadında bırakın ve sakın sakın üye olmayın yoksa kadınlar kulubu laneti sizide haşin pençeleri arasına alacaktır.

.............................

bunlar çok çirkin şeyler..beğenmediysen bidaha girme..ama arkadaşlar aman girmeyin o siteye die nerdeyse reklam afişi basıcaklar

şuraya bağlamak istiyorum..

ben de konuları sürekli takip eden misafirlere gıcık oluyorum....

haksızmıyım

bak ablam/abim gelmiş okumuş tam kusacakken kaçmışş..sonra reklam etmiş aman kk nın lanetine tuutlmayın diye..

gerçi üye olup girmiş ama neyse..buna da bi çözüm bulunmaz herhalde

sanırım bunları yazan kişilerin hayatlarında sadece gündemle dünya ile ilgili konular sorunlar var..ev aile hayatı gelenekler dostluk vs..den uzak kalmışlar..ben öyle algıladım

neyse ikircikli kaçar Şeniz

canım konu ordan çıktı zaten
çeyiz makyaj koca bebek kaynana görümce konuları zaten var
ve sen ben hepimiz gerektiğinde buralarda yazıyoruz...
eksik kalan yön fikirlerin tartışıldığı konular
bunlar da açılmadığından veya bu konularda yazmadığımızdan değil
sürekli kapatıldığından....

bu noktada hemfikiriz hepimiz ve bence bunu okuyanların değerlendirmesi gerekiyor bu fikrimizi...

ben de mesela sait halim paşa yalısı'nda oturuyorum ama henüz foto çekip koyamadım. belki de koymam göz olur, nazar Allah korusunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…