ay ben okuyamadım konu silinmiş heralde ulaşamassınız diyo ,merak ettim şimcik .
iki nickle giriş dedinizde aklıma ne geldi kaydirigubbakcemile3
bi gün şu hani bebeklerin cicileri bölümü varya oraya bi hatun habire bebeğimin elbisesi
yok örme patiği yok dönencesi şusu busu ekliyo ama hepsi netten alma belli ,soran oluncada netten alıyorum siparişle filan diyo ,neyse herkes ayy çok güzelmiş ay bayıldım filan diyo ,ama ben yemedim tabi ,başladım hafiyeliğe
önce eklediği örgü bi elbiseyi google amcadan arattım ana bi baktım teee 2005 li yıllardan bi örgü sitesine eklenmiş üstelik siyahlı beyazlı bi yatak örtüsü gibi bişeyin üstünde ,bende kkonuya döndüm hemen kıza sordum ay dedim yatak örtünü çok beğendim nerden aldın dedim taç tan aldım canım o nevresim takımı hatta indirimden aldım dedi foyası çıktı meydana sırnaşık şey bende bi güzel deşifre ettim ,çıkış o çıkış bir daha girmedi ,tabi şu anda başka nickle aramızda dolaşıyo olabilir..
yani yalancılar da çok kk da zaten kendini belli ediyo bi zaman sonra..
cinsellik bölümünde orgazım olamıyorum diye başlık açanlara "ben bir orgazım oluyorum allah seni inandırsın yok böyle bişey, sabahlar olmasın" tarzı cevap verenlere gıcık oluyorumkaydirigubbakcemile3
kadın garibim iyice yoksun ezik hissediyo kendinini
bide senin kocanda iş yok tarzı konuşanlar oluyo onlara hepten gıcık oluyorum
valla bi kere bi üye, bi erkek gibi nasıl vajinal orgazım olduğunu ballandıra ballandıra anlattı, yöööh dedim ya atmanında bi sınırı var, bunlara inanlarada gıcık oluyorum, hadi ya nasıl oluyo diye soruyolar bide öff, sallayan kadın aklı başında bi kaç üye yazıncada sinir oluyor yanlızkaydirigubbakcemile3
bide bu sağlıkla alakalı konularda hep diğer üyeler strestendir, sakin ol, rahat bırak kendini diye sürekli psikolojik deli muamelesi yapıyorlar insanlara belkide kadının fizyolojik bi problemi var yanlış yönlendirme çok oluyor bence:mymeka:
Profilime bırakılan "hayırlı cumalar" mesajlarına gıcık oluyorum. kafamçokkarıştı
dingiltere kraliçesi,
yaklaşımını sevdim.. katılıyorum.. bu arada rumuz süper :)
bu sıtede en gıcık oldugum olay bızlerle ev yada dugun fotograflarını paylasmak ıcın topık acıp ıkı dakıka sonra sılenler.hepsıne yetısemıyorum ya tam acıp bakıcam fotolar sılınmıs o zaman konuyuda kapatın baslık var resım yok ya
sürekli hamiş,kociş ecüş bücüş tarzı ifadeler kullanılmasından hiç hoşlanmıyorum.
cok iğreti geliyor bana
birilerine laf sokmak için konu açan veya kapatanlara.........
kendini melaike gösterip de bel altı vuranlara...........
ayrıca okpeteye de çookkk kılııımmmmmmm:1closedeyes:
ben sana daha bi kılım ve gıcığım bi kere billiinmi olm.şakkıdı:lepi:
:roflol::roflol:
yaw çivi çiviyi sökermiş heee
sevmeye başladım seni :roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3