Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mılletın bu ceyıs topıcınden alıp veremedığı ne yahu:umursamaz:
kavga yok ekşın yok dıyemı bılınmez herkese dokunuyor
madem sevmıyorsunuz bakmayın
her topıc neden var farklı ınsanlrın farklı zevklerı ıcn
şunu belırteyım
elbette cok kıtap okuyoruz
buna ınat foto makınam gelsın kutuphanenım resmını eklıycemzemuszemus bakalım benımm kadr okumus mu
ınsanların zevk aldıkları seylerı elestırınce sıze puan verıyolar anlasılan
bırakın ya önyargısız olun
cok kıtap okudum ve önyargısız olmaya basardım darısı okumayanların basına
dığer konu anne konusu
her kadın anne olmak ıster bazen yerı ve zamanı yoktur
zor gecınıyor dıye anne sevgısının ne demek olduğunu hıc bılmesın mı:sinifsinif:
yada şöyle yapsın
önce calısıp para bırıktrsın sonra anne olur demı
tabı eğer hala menepoza grmedıyse
beğenmedığnız yerde kalmayın takıp etmeyın tabıkı herkes elestırırme hakkına sahıp ama önyargısız lutfen
benım arkdaslarımın hepsının evınde kıtaplar cdler mevcut
söylerım onlara aksam ceksınler sayfa sayfa koyalım
ımza
ceyıs bakanı :1closedeyes:
şunu belırteyım
buna ınat foto makınam gelsın kutuphanenım resmını eklıycemzemuszemus bakalım benımm kadr okumus mu
dığer konu anne konusu
zor gecınıyor dıye anne sevgısının ne demek olduğunu hıc bılmesın mı:sinifsinif:
yada şöyle yapsın
beğenmedığnız yerde kalmayın takıp etmeyın tabıkı herkes elestırırme hakkına sahıp ama önyargısız lutfen
ımza
benimde bu sitede en gıcık olduğum değilde hoşlanmadığım durum aslında şu an gerçekleşen durum,yani konuların beğenilmeyip saçma vs denmesii..
ya burası hayatın gerçeği,
burada hayata dair herşey var.
kimi yemek yapmaktan hoşlanır yemek tarifi ekler ,
kimi evlenicek çeyiz için fikir alışverişi ister bu topiklerde gezinir,
kimi bebek ister bebek,hamile bölümündedir,kimide dekorasyona meraklıdır bununla ilgili konulara bakar..
evim evimle ilgili yoruma gelincede benim evimde var ve ben o topiğin sürekli takipçisiyim vede çok seviyorum.
evet çook farklı evler var,kimi güzel kimi sıradan,ama gerçek yaşamdada öle değilmi,evi çok güzel içim acır diye dostunuzun evine gitmezmisiniz mesela,hem buradaki durum çok farklı beğenmiyen üzülücek olan bakmaz olur biter yanii..
hayatta herşey mükemmel değil malesef,hep birşyelerimiz eksik.o zaman kapatalım kendimizi üzülmiyelim diye asosyal bir toplum olup çıkalım bumudur yani.ben katılmıyorum malesef.
birde evet kitap okumak çok faydalı birşey kesinlikle katılırım ama evinde kütüphane yok,vitrin var diye kültürsüz olunur diyosanız onada hayır katılmıyorum derim,kültürü insan isterse ise heryerde herşeyde yakalar ve kendini geliştirir.
amacım polemik değil sadece fikirlerimi belirttim bunuda bildireyim..
şunu belırteyım
dığer konu anne konusu
yada şöyle yapsın
ımza
tatlim ben koyamiyorum ev resmi bende boyle bir duygu uyandiriyor belki fazla ince dusunuyorum bilmiyorum ama bana gore boyle yapima ters .. o yuzden evim cok guzelse her karesini her kosesini cekip koymam gorgusuzluk gibi geliyor bana .. kimse alinmasin sahsi fikrim
ben kadınım. makyaj kısmınada bakarım ,evleneceksem eğer hangi marka iyi hangisini beğenmişler onada bakarım
haa,,dünyaylada ilgiliyim,okurum da...
, ama erkek değilim ki
,her ikisiylede ilgiliyim,.
çünkü ben bir kadınım.
tabii ki çeyiz topiği de olacak
makyaj topiği de olacak
geyik topiği de olacak
tartışma ve eleştiri konuları da olacak
zaten asıl şikayet ettiğimiz nokta bütün konular olsun
ve kadının çok boyutlu bir varlık olduğunu herkes görsün
yerinde geyik, yerinde fikir beyan etme, yerinde ne alacağını araştırma, yerinde çeyiz, yerinde makyaj bunların hepsi olmalı...
çünkü kadın böyle çok yönlü bir canlı...
aynen cok yanlis anlasiliyor ben ev resmi koyanlara gorgusuz demiyorum..acarkentte villasini koyup kucumseyen sahis icin kullandim o ifadeyi ama su var bende villada oturuyorum kalkip ben koyamam ayni pozisyona duserim cunku cok onyargili genis olmayan arkadas var siz bisey anlatirken vay sen bunu dedin diyebiliyorlar
çok yönlü canlı evet ama kadını sadece çeyiz makyaj koca bebek kaynana şeklinde sınırlandırmak çok can sıkıcı çenecim..
bunların tümünün yanında olması gereken , fikre değer katan konuların olmamasına taktım ben..
ben de mesela sait halim paşa yalısı'nda oturuyorum ama henüz foto çekip koyamadım. belki de koymam göz olur, nazar Allah korusunnn