- 7 Aralık 2018
- 6.974
- 17.991
- 248
- 28
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Darlanmıştım. Bir de hayatima baya aksiyon girmisti kendime anca yetiyordum ahshd sonra bir aksam sıkıldım, gelip biraz yargi dagitayim dedimPeki senelerdir neden girmedin ? İyi olmana sevindim
Bu iyi bir sey mi sizce?yani eski sevgililerim sayısını hatırlamıyorum
35 yasindan bildiriyorum, üzdü ahshdhd. 40 tan sonra hiç bir erkek fino gibi peşinde koşmaz.
+Schengen vize randevusu bile kaç ay alıyor artık. 8 ayda bu dediklerinin olması imkansız, yine hayal kuruyor.Bu hikaye bana geçmedi. Netten tanışıldı. Bir haftada evlilik teklifi , araba alma vaadi . Paris dahil 6 da ülke gezdirdi adam yani ?Fazla fazla ütopik geldi.
Biraz iyi tarafından bak canım Paris'e gitmişsin gezmissin oh ne güzel8 ayım boşa gitti
tiktokda takilmiyorum ordaki şişirme hayatları izleyip beklentini arttirirsan bir kendini tiktokta giydigin çorabı donu satarken bulursun benden söylemesi.bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında
Benim eski isimde de telefonlarindolaba koydurtuyorlardi.bana telefon artık yasaklandı dedi
yani iş yerinde telefon yasak kullanamayacağım dolaba koyuyorum dedi ama o sırada telefon cebinde geziyordu
Tabii ki. Prensesin erkek seciminde para önemlidir..Biraz iyi tarafından bak canım Paris'e gitmişsin gezmissin oh ne güzel
Bu gezmeler adamın parası ile oluyor dimi
Ben aslında biraz dalgaya aldımTabii ki. Prensesin erkek seciminde para önemlidir..
Mesela uc erkek arasinda kaldiginda kafa yapisi, yasi vs en uygun olani "ama kirada otururuz" vs diye eliyordu.
hayır aptal aptal her şeye gülmem kaliteli espri olmadığı sürece gülmem hatta insanları ben güldürürüm zeki olduğumu da söylerler hatta fazla zeki olduğum için bunu tehlikeli bulduğunu dile getiren ilişkilerimde vardı tanımadığınız insanları yanlış insanlarla kıyas yapmayınBenim eskiden bir arkadaşım vardı.cok güzel bir kızdı Boşnak guzeliydi.erkekler peşinden çok koşardı ama bir kere dışarı çıkıp sonra arayıp sormazlardi.cunku bu arkadaşım nasıl desem zekadan kitti biraz.sacma sapan şeylere güler, nerde ne konuşacağını bilmezdi.seni görünce aklıma hep o geliyor.sende acaba saçma sapan konuşup adamları sogutuyormusun.
o doktor değil dolandırıcı olduğunu biliyorsunuz ben şüphelendiğim için konu açtım zaten o kişiyle hiç yüz yüze gelmedim benim için ölüyordu gibi konu açtım sanıp saldırıya geçmeyinadam yurtdışında yaşıyor yani.
nerden buldun bunu acaba?
uzaktan uzağa ilk haftada evlilik teklifleri falan.
yaşlı doktor vardı o ne oldu?
azıcık ilgi görünce dünya benim etrafımda dönüyor şımarıklığından kurtulman lazım. ayrıl barış engelle küs kimse dayanamıyor gördüğün gibi.
Yok zengin bashekimi diyor sanırım.o doktor değil dolandırıcı olduğunu biliyorsunuz ben şüphelendiğim için konu açtım zaten o kişiyle hiç yüz yüze gelmedim benim için ölüyordu gibi konu açtım sanıp saldırıya geçmeyin
o doktor değil dolandırıcı olduğunu biliyorsunuz ben şüphelendiğim için konu açtım zaten o kişiyle hiç yüz yüze gelmedim benim için ölüyordu gibi konu açtım sanıp saldırıya geçmeyin
onu burada anlattığımı unutmuşum, kendisi başkasıyla evlendi.Yok zengin bashekimi diyor sanırım.
evet o ödedi ama eğer evlenmeyeceksek bence gezmesek de olurdu ben zaten parise daha önce gitmiş insanım o Avrupada yaşadığı halde ben gitmediği ülkelere gittim asıl o benim sayemde gezdi neyse geçti gitti artık ama onunlayken hiç para harcamadım her şeyi o karşıladı bu konuda hakkını yiyememBiraz iyi tarafından bak canım Paris'e gitmişsin gezmissin oh ne güzel
Bu gezmeler adamın parası ile oluyor dimi
evet bundan sonra ilişkime bu niyetle başlamamaya karar verdimdaha ilk haftadan evlilikten yüzükten bahseden adamdan kacin. lovebombing yapmis sonra da özüne dönmüs. gecmis olsun. Birakin bundan olmaz, ders alin ve önünüze bakin
neden yazık olsun çok bilinçli araştıran birisiyim zaten çocuklarıma kaliteli bir hayat sunmak için maddi durumu düzgün olan bir eş istiyorumNiye cocugunuzun ablasi sansin ki millet sizi? Anne olacaksiniz siz. Benim annem beni 37 yasinda dogurmus, gayet de su an en yakin arkadas gibi arasiriz dedikodu yapariz. Ama sinirlar olmasi lazim. Anne-cocuk iliskisi, anne cocuk iliskisidir. Arkadas-cocuk olunca, dinamikler degisir ve sorunlu hale gelir. Cocugun ilk gelisim doneminde ona liderlik edecek birine ihtiyaci var. Arkadastan lider olmaz.
Bence sizin kendinizle ilgili bir takim noktalari cozmeniz gerekiyor. Bunlari cozmeden de evlilik ve cocuk yapmak buyuk sorun dogurur. Hadi siz yetiskinsiniz bir sekilde halledersiniz, dunyaya getireceginiz cocuga yazik olmayacak mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?