Bu sefer cidden tıkandım lütfen ciddi cevap verin konularımla dalga geçmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
"ben de zaten mesaj atıp arayan birisi değilim ki neyse dedim konuşmak istediğinde arar
eskiden telefonuna bakmasam açana kadar arar, mesajlara cevap vermesem arardı, şimdi nadir arıyor
neymiş artık benim arayıp sormamı bekliyormuş"

eski konunuzdan alıntı.
adamlar haklı. küsüp duruyorsunuz bıkıyorlar vazgeçiyorlar. nah evlenirsiniz.

Bu hikaye bana geçmedi. Netten tanışıldı. Bir haftada evlilik teklifi , araba alma vaadi . Paris dahil 6 da ülke gezdirdi adam yani ?Fazla fazla ütopik geldi.
+Schengen vize randevusu bile kaç ay alıyor artık. 8 ayda bu dediklerinin olması imkansız, yine hayal kuruyor.

bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında
tiktokda takilmiyorum ordaki şişirme hayatları izleyip beklentini arttirirsan bir kendini tiktokta giydigin çorabı donu satarken bulursun benden söylemesi.

Biraz iyi tarafından bak canım Paris'e gitmişsin gezmissin oh ne güzel
Bu gezmeler adamın parası ile oluyor dimi
Tabii ki. Prensesin erkek seciminde para önemlidir..

Mesela uc erkek arasinda kaldiginda kafa yapisi, yasi vs en uygun olani "ama kirada otururuz" vs diye eliyordu.

adam yurtdışında yaşıyor yani.
nerden buldun bunu acaba?
uzaktan uzağa ilk haftada evlilik teklifleri falan.
yaşlı doktor vardı o ne oldu?
azıcık ilgi görünce dünya benim etrafımda dönüyor şımarıklığından kurtulman lazım. ayrıl barış engelle küs kimse dayanamıyor gördüğün gibi.

Benim eskiden bir arkadaşım vardı.cok güzel bir kızdı Boşnak guzeliydi.erkekler peşinden çok koşardı ama bir kere dışarı çıkıp sonra arayıp sormazlardi.cunku bu arkadaşım nasıl desem zekadan kitti biraz.sacma sapan şeylere güler, nerde ne konuşacağını bilmezdi.seni görünce aklıma hep o geliyor.sende acaba saçma sapan konuşup adamları sogutuyormusun.

hayır aptal aptal her şeye gülmem kaliteli espri olmadığı sürece gülmem hatta insanları ben güldürürüm zeki olduğumu da söylerler hatta fazla zeki olduğum için bunu tehlikeli bulduğunu dile getiren ilişkilerimde vardı tanımadığınız insanları yanlış insanlarla kıyas yapmayın

o doktor değil dolandırıcı olduğunu biliyorsunuz ben şüphelendiğim için konu açtım zaten o kişiyle hiç yüz yüze gelmedim benim için ölüyordu gibi konu açtım sanıp saldırıya geçmeyin

Biraz iyi tarafından bak canım Paris'e gitmişsin gezmissin oh ne güzel
Bu gezmeler adamın parası ile oluyor dimi
evet o ödedi ama eğer evlenmeyeceksek bence gezmesek de olurdu ben zaten parise daha önce gitmiş insanım o Avrupada yaşadığı halde ben gitmediği ülkelere gittim asıl o benim sayemde gezdi neyse geçti gitti artık ama onunlayken hiç para harcamadım her şeyi o karşıladı bu konuda hakkını yiyemem

daha ilk haftadan evlilikten yüzükten bahseden adamdan kacin. lovebombing yapmis sonra da özüne dönmüs. gecmis olsun. Birakin bundan olmaz, ders alin ve önünüze bakin
evet bundan sonra ilişkime bu niyetle başlamamaya karar verdim

neden yazık olsun çok bilinçli araştıran birisiyim zaten çocuklarıma kaliteli bir hayat sunmak için maddi durumu düzgün olan bir eş istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…