Erkek arkadaşım iş konusunda deprosyanda ve hala iş yerinden cevap yok?

Evet masa başından çöpe verilince, kendileri istifa ediyor genelde.
Bizim kurumda maalesef hepsi kadroya geçti daha da vahimi temizlik elemanı diye alınanlar masalara oturdular, çöpümüzü alan, çayımızı getiren personel yok 😤 hiçbir iş de yapmıyorlar, yazdıkları yazıyı düzeltebilmek için biz sil baştan, yeniden yazıyoruz o kadar hatalarla dolu ki yazılanlar...

Bizim kurumda maalesef hepsi kadroya geçti daha da vahimi temizlik elemanı diye alınanlar masalara oturdular, çöpümüzü alan, çayımızı getiren personel yok 😤 hiçbir iş de yapmıyorlar, yazdıkları yazıyı düzeltebilmek için biz sil baştan, yeniden yazıyoruz o kadar hatalarla dolu ki yazılanlar...
Çünkü çoğu liseyi bile zorla bitirmiş. Sonra konu sahibi gibi bi tanıdık bulup devlete kapak atmış, sonra ben memurum bana temizlik yaptıramazsın diye ortada geziyor. Bizim de vardı böyle. Hademe olarak almışlar, takımı giymiş "ben kütüphane memuruyum" diye geldi. Ama Kurumda kütüphane olmaması dışında sorun yok 😀

Arkadaşlar öyle haklı ki öyle aracı ile iş bulmanız ne kadar doğru hakka giriyorsunuz direkt.esimde memur sınavdan öncesinde inşaat da çalışmış vesaire ne iş bulsa yapmış. Çalışmaya gönlü olan mendil satar yine geçinir beleş beklemez. Kendiniz için nasıl birebir aynı konuyu açtınız onu hiç anlamadım.

Sahip olduğunuz Türkçeye bakarak, sevgilinizin de sizinle aşağı yukarı aynı seviyede olduğunu varsayarsak bu zamana kadar hayatınızı bir şekilde idame ettirebilmiş olmanız bile mucize.
Bir de tutmuş torpilinizden şikayet ediyorsunuz, yüzsüzlüğün bu kadarı.

Çünkü çoğu liseyi bile zorla bitirmiş. Sonra konu sahibi gibi bi tanıdık bulup devlete kapak atmış, sonra ben memurum bana temizlik yaptıramazsın diye ortada geziyor. Bizim de vardı böyle. Hademe olarak almışlar, takımı giymiş "ben kütüphane memuruyum" diye geldi. Ama Kurumda kütüphane olmaması dışında sorun yok 😀
Aynen öyle, üstelik çoğu da etrafına o günah, bu günah, vay efendim kul hakkı diye fetva veren tipler 😤

Back
X