- 11 Kasım 2024
- 633
- 1.360
- 28
- 34
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
33 yaş çok genç. Bence ilişki tarzını, bağlanma şeklini gözden geçirmelisin. Bu şekilde baskıyla ilişki kurulmaz , zorla fotoğraf koydurmak olmaz. Seven erkek zaten bir şeyi söylemeden yapar. Arar, sorar, konuşmak ister, yalan söylemez. Daha önceki ilişkilerinde de hep böyle miydi acaba?çocuk sahibi olma konusunda bi sorun olduğunu sanmıyorum da ben çocuğumla arkadaş gibi olmak annesi olduğum belli olmasın ablası falan sansınlar istiyordum demekki öylesi nasip değilmiş
33 yaşındayım teşekkür ederim verdiğin cevaplar için
Yanlış yere alıntılama oldu sanırım. Konu sahibi ben değilimSiz çok toksik bir insansınız. Bu halinizi düzeltmeden karşınıza düzgün birinin çıkma imkanı yok. Normal ruh halindeki aklı başında erkekler size yaklaşmazlar çünkü. Hep bu herif gibileri girer hayatınıza.
hayır daha önceki ilişkilerimde yaşım küçüktü evlenmek istemiyordum onlar evlilik için baskı yapıyordu hatta bu yüzden ayrıldığım ilişkim de oldu kendileri fotoğraf koyarlardı sürekli yoğun ilgi vardı ben de kendime kızıyorum bu ilişkimde neden böyle oldum kendimi tanıyamıyorum33 yaş çok genç. Bence ilişki tarzını, bağlanma şeklini gözden geçirmelisin. Bu şekilde baskıyla ilişki kurulmaz , zorla fotoğraf koydurmak olmaz. Seven erkek zaten bir şeyi söylemeden yapar. Arar, sorar, konuşmak ister, yalan söylemez. Daha önceki ilişkilerinde de hep böyle miydi acaba?
ilişkilerimde hiçbir zaman blof yapmadım beni gayet iyi tanıyorsun ayrılacağım için söyledim ama ikna edilmek istiyorum demekki ikna etmek için her şeyi yapıyorlar sonuç hüsran tabi orası ayrıhep ayni hikaye, her adam daha seni tanımadan etmeden - hatta sevgili bile degilken - bulusmamisken evlenmek icin kul köle oluyor, sacma sapan kıskançlıklarına "buna katlanmak zorunda degilim" demiyorlar, en ufak seyde ayrilmakla tehdit ediyorsun, ayrilma lafini duyanca geri vitese takiyorlar - agzina bal caliyorlar. ilgiyi görünce yine mutlu oluyorsun. uzun vadede de adamlar senden ve triplerinden bıkıyor, seninle devam etmek istemiyorlar.
soyle bir grafik var buraya actigin iliskilerindeEki Görüntüle 3581690
gereksiz bir yukselis ile giris, ilgide azalma , ayrilma blofu ve ardindan gelen yeni ilgi seli, normallesme, ilgide azalma , ayrilma blofu ve ardindan gelen yeni ilgi seli, normallesme, ilgide azalma, ayrila blofü ve adamin senden artik sogumasi.
neden ayni seyleri yaşayip duruyorum duyorsun. ben de ayni soruyu sormustum kkda konu acip.
cok basit aslinda cevap
ayni olaylara ayni tepkileri veriyorsun sonra farkli bisey olmasini bekliyorsun.
böyle bir dunya yok.
ben de tum sevgililerimin tüm plan programi benden bekleyen - bir konser bile planlamayan insanlar olmalarindan yakışmıştım. KKdan sonra anladim ki sorun tamamen bendeymis. Ben seve yaptigim icin bana birakiyorlarmis, zamanla gorevim oluyormus
bir sonraki iliskimde en basindan söyledim ilk tatilimizde onun dusunmesi gereken seyi bile yaptiktan sonra "senle hayat ne kolay" dediginde. böyle yaptigimi ama sonra kendimi tatil applikasyonu gibi hissettigimi, bir zaman sonra pisman olup "zaten tum sorumlulugu tek aliyorum, niye birilerini yanimda taşıyorum" ki diye düşündüğümü, bu yüzden tatile tek çıktığımı gayet net bjr sekilde trip atmadan ultimatom vermeden ilk kez anlattim. karsimdaki kisi de anladi "burada tum planlari sen yaptin yarin gjreceğimiz x ülkesinde haritaya bile bakma- her seyi ben ayarlayacagim" dedi ve oyle devam etti. artik boyle bir sorunum yok
ben degisince - her zamankindan farkli bir tepki verince hayatim da degisti.
senin de hayatinda degisiklik olmasi için once senin değişmen lazim. hep ayni sekilde davranirsan 55 yasinda yine "ilk gunden evlilik diye pesimde kostu, kapımda kopekti, soyle oldu böyle oldu" diye konu acarsin
Seni bu kadar kaygılandıran, tetikleyen şeyin temel sebebini bulman gerek. Kendine değer verip kendinle olmayı yalnızlık olarak görmeyip tek başına vakit geçirmeyi sevdikçe yalnız kalma endişesi de olmayacak bence.hayır daha önceki ilişkilerimde yaşım küçüktü evlenmek istemiyordum onlar evlilik için baskı yapıyordu hatta bu yüzden ayrıldığım ilişkim de oldu kendileri fotoğraf koyarlardı sürekli yoğun ilgi vardı ben de kendime kızıyorum bu ilişkimde neden böyle oldum kendimi tanıyamıyorum
Senin bu uzun uzun yazma azmine hayranım yahep ayni hikaye, her adam daha seni tanımadan etmeden - hatta sevgili bile degilken - bulusmamisken evlenmek icin kul köle oluyor, sacma sapan kıskançlıklarına "buna katlanmak zorunda degilim" demiyorlar, en ufak seyde ayrilmakla tehdit ediyorsun, ayrilma lafini duyanca geri vitese takiyorlar - agzina bal caliyorlar. ilgiyi görünce yine mutlu oluyorsun. uzun vadede de adamlar senden ve triplerinden bıkıyor, seninle devam etmek istemiyorlar.
soyle bir grafik var buraya actigin iliskilerindeEki Görüntüle 3581690
gereksiz bir yukselis ile giris, ilgide azalma , ayrilma blofu ve ardindan gelen yeni ilgi seli, normallesme, ilgide azalma , ayrilma blofu ve ardindan gelen yeni ilgi seli, normallesme, ilgide azalma, ayrila blofü ve adamin senden artik sogumasi.
neden ayni seyleri yaşayip duruyorum duyorsun. ben de ayni soruyu sormustum kkda konu acip.
cok basit aslinda cevap
ayni olaylara ayni tepkileri veriyorsun sonra farkli bisey olmasini bekliyorsun.
böyle bir dunya yok.
ben de tum sevgililerimin tüm plan programi benden bekleyen - bir konser bile planlamayan insanlar olmalarindan yakışmıştım. KKdan sonra anladim ki sorun tamamen bendeymis. Ben seve yaptigim icin bana birakiyorlarmis, zamanla gorevim oluyormus
bir sonraki iliskimde en basindan söyledim ilk tatilimizde onun dusunmesi gereken seyi bile yaptiktan sonra "senle hayat ne kolay" dediginde. böyle yaptigimi ama sonra kendimi tatil applikasyonu gibi hissettigimi, bir zaman sonra pisman olup "zaten tum sorumlulugu tek aliyorum, niye birilerini yanimda taşıyorum" ki diye düşündüğümü, bu yüzden tatile tek çıktığımı gayet net bjr sekilde trip atmadan ultimatom vermeden ilk kez anlattim. karsimdaki kisi de anladi "burada tum planlari sen yaptin yarin gjreceğimiz x ülkesinde haritaya bile bakma- her seyi ben ayarlayacagim" dedi ve oyle devam etti. artik boyle bir sorunum yok
ben degisince - her zamankindan farkli bir tepki verince hayatim da degisti.
senin de hayatinda degisiklik olmasi için once senin değişmen lazim. hep ayni sekilde davranirsan 55 yasinda yine "ilk gunden evlilik diye pesimde kostu, kapımda kopekti, soyle oldu böyle oldu" diye konu acarsin
Hiç böyle düşünmeyin okurken ben bile bunaldım giden 8 ay olsun en azından evlenip daha fazla zorlukla karşılaşmadınız .8 ayım boşa gitti
Olabilir. Konu sahibine yazdım.Yanlış yere alıntılama oldu sanırım. Konu sahibi ben değilim
haklısın bir de tüm hayatımı ailemi her şeyi bırakıp yurt dışına onun yanına gidecektim değmez adam yanımda bana laf söylediklerinde sesini bile çıkartmadı ezik gibi hareketlerHiç böyle düşünmeyin okurken ben bile bunaldım giden 8 ay olsun en azından evlenip daha fazla zorlukla karşılaşmadınız .
Fazla fedakarlık iyi değildir şimdiden size destek olup arkanızda durmuyorsa bunu ilerde hiç yapmazdı. Kendinize hayatınıza odaklanın umarım hayatınıza size gerçekten değer verecek sizi el üstünde tutacak biri girerhaklısın bir de tüm hayatımı ailemi her şeyi bırakıp yurt dışına onun yanına gidecektim değmez adam yanımda bana laf söylediklerinde sesini bile çıkartmadı ezik gibi hareketler
iste buna blof denirilişkilerimde hiçbir zaman blof yapmadım beni gayet iyi tanıyorsun ayrılacağım için söyledim ama ikna edilmek istiyorum demekki ikna etmek için her şeyi yapıyorlar sonuç hüsran tabi orası ayrı
Orkundk yazıp baktımiste buna blof denir
Eki Görüntüle 3581718
ayrilmak istedigini söylediği zaman ayrilir normal insanlar. iyice emin olup soylerler o saatten sonra karsindakinin hareketleri vs umrunda olmaz çünkü zaten kafada bitmis olur.
insan sevgilisinden bir kere ayrilir - hayatina döner. Ha şu olur; ayrilirsin - unutamazsin - karsi tarafin cabasi da olur aylar sonra bir kere daha deneyebilirsiniz.
ama seninki boyle degil ki.
sadece bu degil actigin konulardaki tum kavgalarin
sistematik olarak ilgin azaldığında ayrilip had bildiriyorsun -
birkac gune kopek oluyor barisiyorsun. eger birkac ilgiyle vaatle barisacaksan bu ayrilmak olmuyor. blöf yapmak oluyor.
yaptıkların gerçekten normal degil. ergenligini gectikten sonra hele ki yas 30a yaklasinca ve ustundeyken su davranis cok sacma bir davranis. toksik olan sen oldugun icin hayatina saglikli birini alman mucize gibi bir sey. zaten saglikli psikolojide erkegin kalbi kırılınca insan gibi konusmaktan aciz- zayif yanini gosterip kirildigi şeyi sana anlatmak yerine seni ayrilikla terbiye etmeye çalışan kadinla işi olmaz. oylesine bakan - bir kizin tonla hakaretine - tribine sirf seviyorum diye katlana insan zaten eski nisanlin gibi, bu adam gibi ezigin önde gidenidir. sokak jargonunda da bir ismi var ama kkda terbiyemi bozmuyorum- orkundk'nın sarkisinin adi. boyle daha ilk gunden kapında köle- her hakarete seve seve katlanan adamlari seviyorsun sonra diyorsun ki "eril degil, ezik"
e heralde yani. bir kadinin pesinden koşmak, her tribinde kölesi olup ikna etmek eril erkek isi mi?
seninki iliski degil kacma kovalama iliskisi. adamlar kovalamaktan zevk aliyorlar, avci hislerini tatmin ediyorlar. ne zaman ki yakalaniyorsun degerin azaliyor. yine kaciyorsun yine kovalıyorlar falan. bir sure sonra da artık ilgilerini cekmemeye basliyor.
bence bu donguden tek basina kurtulamazsin. kader motifini sacma bulmayan - bu konuda calisan bir psikolog bulup kendini degistirmeye calisabilirsin
Amin çok teşekkürler inşallah herkes için olurFazla fedakarlık iyi değildir şimdiden size destek olup arkanızda durmuyorsa bunu ilerde hiç yapmazdı. Kendinize hayatınıza odaklanın umarım hayatınıza size gerçekten değer verecek sizi el üstünde tutacak biri girer
Niye cocugunuzun ablasi sansin ki millet sizi? Anne olacaksiniz siz. Benim annem beni 37 yasinda dogurmus, gayet de su an en yakin arkadas gibi arasiriz dedikodu yapariz. Ama sinirlar olmasi lazim. Anne-cocuk iliskisi, anne cocuk iliskisidir. Arkadas-cocuk olunca, dinamikler degisir ve sorunlu hale gelir. Cocugun ilk gelisim doneminde ona liderlik edecek birine ihtiyaci var. Arkadastan lider olmaz.çocuk sahibi olma konusunda bi sorun olduğunu sanmıyorum da ben çocuğumla arkadaş gibi olmak annesi olduğum belli olmasın ablası falan sansınlar istiyordum demekki öylesi nasip değilmiş
Bu çok hastalıklı bir düşünce kusura bakmayın. 1t yaşında kızım var,minyonumda ama ablası gibi görünmek istemem,çok sağlıklı değil bence... Arada minyon olduğum için diyenler oluyor ama biraz konuşunca anlaşılıyor annesi olduğum. Benim çocuğumun anneye ihtiyacı var arkadaşa değil... bu çizgiyi tutturamadığımız için bir nesli heba ettik... okullar şımarık,sorunlu öğrencilerle dolu... Ben sizi de normal görmedim. Normal bi insan bu şartlardaki bir ilişkiden topuklayarak kaçardı.çocuk sahibi olma konusunda bi sorun olduğunu sanmıyorum da ben çocuğumla arkadaş gibi olmak annesi olduğum belli olmasın ablası falan sansınlar istiyordum demekki öylesi nasip değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?