Bu sefer cidden tıkandım lütfen ciddi cevap verin konularımla dalga geçmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahaha bebişim ya yazık sana çen evde oturmayıp ülkemi gezdin.
Naparsın işte benim koca zengin çalışmaya hacet görmedim 🫣
evde oturup senin zengin koca cırpınışlarını izliyorum
canım hadi o öyle diyelim evde oturmayı maharet sanıyorsun sanırım da neyse attığın iftira ne olacak çünkü ben gerçekleri yazdım

canım hadi o öyle diyelim evde oturmayı maharet sanıyorsun sanırım da neyse attığın iftira ne olacak çünkü ben gerçekleri yazdım
Yoo benim için evde oturmak maharet degil beybi çocuğuma kendim bakıyorum ama sen evde oturmayi yan gel yat saniyosun sanirim :)
ben iftira atiyordurum muhakkak, insanın 33 senelik ahir hayatında herkese böyle ensesi kalın kocalar denk geliyor zaten

siz vermeyi değil almayı seviyorsunuz. erkekler de bu huyunuzu fark ediyor. başta önünüze yağdırıyorlar. sonra sıkılıyorlar bu durumdan. çünkü sizin onlara bir katkınız yok.
parisi gezdirebilecek, altınıza araba çekebilecek adam sizinle niye evlensin? nazlı bir yapınız var. bu kadar önüne döküp deviriyorum aldığım haz oranı yüzde sıfır deyip evlilik fikrinden uzaklaşıyorlar bence.

siz vermeyi değil almayı seviyorsunuz. erkekler de bu huyunuzu fark ediyor. başta önünüze yağdırıyorlar. sonra sıkılıyorlar bu durumdan. çünkü sizin onlara bir katkınız yok.
parisi gezdirebilecek, altınıza araba çekebilecek adam sizinle niye evlensin? nazlı bir yapınız var. bu kadar önüne döküp deviriyorum aldığım haz oranı yüzde sıfır deyip evlilik fikrinden uzaklaşıyorlar bence.
mantıklı geldi söylediğinbu da bir seçenek olabilir ya da sonradan ilgi verdiğim için bir yerleri kalkıyor da olabilir çünkü bu şahısları ilk başta hiç umursamıyorum

Yoo benim için evde oturmak maharet degil beybi çocuğuma kendim bakıyorum ama sen evde oturmayi yan gel yat saniyosun sanirim :)
ben iftira atiyordurum muhakkak, insanın 33 senelik ahir hayatında herkese böyle ensesi kalın kocalar denk geliyor zaten
bunlar ne ki tiktokta gezersen insanlara neler alınıyor görürsün benimkiler hiçbir şey bile yapmıyor onlara yapılanların yanında

mantıklı geldi söylediğinbu da bir seçenek olabilir ya da sonradan ilgi verdiğim için bir yerleri kalkıyor da olabilir çünkü bu şahısları ilk başta hiç umursamıyorum
Umursamadığınız için mi ilk başlar peşinizde koşuyorlar sizden ilgi alınca geri mi çekiliyorlar

Evet en ilgilisi oydu zaten
Sen insanı deli edersin bak. Hala en ilgilisi oydu diyosun. Senin bilinçaltında ilgi yoksunluğuyla ilgili neler var kimbilir.
Bu arada en son konu açtığında da bu elemanla olmayacağı belliydi.Sen kafanı değişmedikten sonra 33 değil 43 ünde de böyle olursun.Gerçi olmazsın. 40 tan sonra hiç bir erkek fino gibi peşinde koşmaz.Bunu sana seneleerrrdirrrr söylüyoruz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X