Bu sefer cidden tıkandım lütfen ciddi cevap verin konularımla dalga geçmeyin.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
neden yazık olsun çok bilinçli araştıran birisiyim zaten çocuklarıma kaliteli bir hayat sunmak için maddi durumu düzgün olan bir eş istiyorum
Bakin bir sorunlu kisim da bu. Bu dusunceniz, el s... ile gerdege girmeye benziyor. Cok ozur dileyerek soyluyorum bunu.
Dunyanin binbir turlu hali var. Sizin kendi kendinize yetebiliyor olmaniz lazim ki cocuk yapin.
Bosanabilirsiniz, esiniz olebilir, hastalik gelebilir, esiniz sorunlu cikabilir.... her sey olabilir. Cocuk ile ortada kalabilirsiniz. Yazik yapacaginiz cocuga.
Cocuk yetistirmede, baba ne olursa olsun ister cok egitimli/kariyerli olsun, en onemli etken anne oluyor. Anne bir turlu dikis tutturamayinca cocuklar da sorunlu oluyor maalesef. Ben sizin eski konularinizi bilmem, bana yazdiklarinizdan bir takim cikarimlar yapabiliyorum ama. Biraz kendinize odaklanip, bir takim sorunlu kisimlarinizi bulup cozmeniz lazim gibi geliyor.
Cocugunuz ile arkadas olabilirsiniz ama bu ancak ergenliginin sonundan sonra olur cunku oncesinde cocuklar lider ister. Bir takim kurallari kafalrinda oturtmalari lazim. Duzeni-calismayi kafalarinda oturtmalari lazim. Simdi dusunun kiziniz oldu diyelim. Ne ogreteceksiniz ona, zengin koca bulmasini mi yoksa kendi ayaklari uzerinde durup kimseye muhtac olmamasini mi?
Ben her zaman cocuklarima kaliteli bir hayat sunmak icin kendimi gelistirme yolunu sectim. siz de bence biraz kendinizee odaklanip, kendi kisisel gelisiminiz uzerinde calisma yapmalisiniz gibi.

çok mantıklı bir yorum yapmışsınız teşekkür ediyorum haklısın

Bence evlenelim, oyun mu oynuyoruz burada baskisi yuzunden kaciyor adamlar.

aslında ben de çok pişmanım o adayı kabul etmediğime en düzgün aklı başında davranan oydu ama artık evli, bana mesaj attı çocuğu da olmuş

Üzülme değmez miş daha iyilerine layıksın sen

Bu hikaye bana geçmedi. Netten tanışıldı. Bir haftada evlilik teklifi , araba alma vaadi . Paris dahil 6 da ülke gezdirdi adam yani ?Fazla fazla ütopik geldi.
mesaj atabilirsin kanıtlayabilirim ya size de üzülüyorum böyle basit şeyler hayal geliyor

mesaj atabilirsin kanıtlayabilirim ya size de üzülüyorum böyle basit şeyler hayal geliyor

böyle bir kanıtı ortaya koymaktan çekinmiyorsanız hepimize gösterebilirsiniz bence.
hatta siz en iyisi pasaportunuzun ilgili sayfasının bir fotoğrafını atın da görelim

+Schengen vize randevusu bile kaç ay alıyor artık. 8 ayda bu dediklerinin olması imkansız, yine hayal kuruyor.
ya bi siz biliyorsunuz 20 ülke gezdim ben ,kaç tane schengenim var bilip bilmeden konuşmayın iftira atıyorsunuz resmen

8 ay içerisinde ne bu evlenme merakı anlamış değilim. Ne güzel gezmişsiniz işte. Adam seninle ilgilenmiş. Bize gelen cebimizdeki son sigara dalını alır. Neyse.

8 ay içerisinde ne bu evlenme merakı anlamış değilim. Ne güzel gezmişsiniz işte. Adam seninle ilgilenmiş. Bize gelen cebimizdeki son sigara dalını alır. Neyse.
hiçbir erkeğe para vermeyin paranızı harcamasına da izin vermeyin

kendine gel istersen. sana şurada cevap yazdık diye sen her birimizi kendi kenar mahallendeki komşun sanıp bu şekilde konuşamazsın.
sen bana iftira atamazsın ben sana dünyadaki tüm ülkelerden bahsediyorum belki Asya ülkelerini gezdim belki başka ülkeleri sen bana schengen ülkeleri için ayrı ayrı vize mi alınıyor diyorsun dalga mı geçiyorsun sen

siz son olarak Paris ve diğer ülkelere gitmediniz mi? gösterin pasaportunuzda ilgili kısmı. iftira mı, değil mi görelim.

siz son olarak Paris ve diğer ülkelere gitmediniz mi? gösterin pasaportunuzda ilgili kısmı. iftira mı, değil mi görelim.
SEN KİMLİK BİLGİLERİNİ ATSANA BURAYA
biz burada niye gizli takılıyoruz at özel mesaj göndereyim diyorum sana neyini anlamıyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…